Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szyjka mnie bardzo kłuje, potrafi tak zaboleć, że aż mnie wygina, czy tak boli jak się rozwiera?
czy na porod potrzebuje koszule to powiedziala ze nie,bo i tak dostane szpitalne
No i przechodząc do sedna, czy mogę rodzić w soczewkach?
judka25 masz juz moze polozna czy nie bedziesz brala?
no wlasnie moj lekarz to juz przewrazliwiony z ta cukrzyca jest
Ulcia też w pierwszej chwili pomyślałam, żeby pościel i baldachim już rozkładać ha ha
Ul_cia pisałaś we wcześniejszych postach ,że masz problemy z chrapaniem , ja mam tak od miesięca , mój mążnie wytrzymywał psychicznie i albo ja spałam albo on i zapodał sobie stopery do uszu , powiem ci ,że nawet pomogły
Ja zakupiłam sobie soczewki jednodniowe na poród - bo nie wyobrażam sobie abym rodziła nie widząc co się dzieje, a okularów nie włożę na poród, bo wogóle w nich nie chodzę, nie lubię, nie umiem, przeszkadzają mi, denerwuja mnie itp...
W domu śpie bez niczego,
czyli na golaska ?
Co do soczewek przy porodzie, to mozecie rozwinac temat? Jakie sa plusy i minusy?
mam taaaką zgagę jak nigdy . Może być po pokrzywie ?
z tego co wiem to tutaj w Austrii musisz sama znalez polozna zeby przyszla,nawet jak wyjdziesz na 3 dzien
jestem w trakcie szykowania obiadkow na te dni jak bede w szpitalu dla meza
Ul_cia mam tak samo zamykam oczy i wydaje mi się że nie zdążę zasnąć a mąż mnie budzi żebym nie chrapała
Judka ja mam nadzieję, że te kłucia coś tam z szyjką zrobią i za jakieś 2-3 tygodnie urodzę i nie przenoszę... chociaż... jak przenoszę to mogę dostać zzo
Będzie przy mnie tylko mąż i nikt więcej, więc myślę, że żadna kobieta się tym nie zmęczy.
Ja mam wade -2, specjalnie ostatnio kupilam sobie bryle do porodu miedzy innymi ;) plus na wieczory, bo okulista niemal spadl z krzesla jak mu powiedzialam, ze po 17 godzin dziennie soczewki nosze ;)
Słyszałam, że soczewek nie powinno się mieć przy narkozie i to chyba o to lekarzom i położnym chodzi. Że nie wiadomo, jak się poród rozwinie...
Ale mam znajomą, która rodziła w soczewkach ( i to dwa razy) i nic jej nie było.
jak będzie siedział z Tobą od 8 do 21 to dla drugiej dziewczyny, uwierz mi może to być niekomfortowe