Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Edzia - tez lubie porodówkę, dzisiaj właczyłam (chociaż mam cały czas wrażenie, że są same powtórki) a mój mąż: no weź, przełącz to! Ja na to: patrz, przyzwyczajaj się!, a on na to: no ale na obce kobiety? - no fakt, bardzo ładna reakcja z jego strony!
--
a jak Wasi Panowie są nastawieni do wspólnego porodu?mają jakieś obawy? obiekcje?
tez Wam slabo momentami ???Ja czasmi ide i mam wrazenie ,jakbym miala zasnac lub pasc ...
Jak uważacie,przyda się jeżeli chodzi o sam poród i o opiekę nad noworodkiem? W którym tyg.ciąży idzie się na sr?
Dziewczyny mam pytanie czy jak jest goraco tez Wam slabo momentami ???Ja czasmi ide i mam wrazenie ,jakbym miala zasnac lub pasc ...
Ja mam tak jak wchodzę do sklepu i stoję w kolejce to mnie czasem zimny pot oblewa, no i mam takie duszności.
a jak Wasi Panowie są nastawieni do wspólnego porodu?mają jakieś obawy? obiekcje?
oooo ja się podpinam pod to pytanie z tego co się orientuję to teraz jakoś mam ostatni dzwonek żeby się zdecydować i zapisać do jakiejś szkoły - bo teoretycznie we wrześniu/październiku wypadałoby chodzić na zajęcia (mam termin na listopad). Czytałam gdzieś kiedyś, że w niektórych szpitalach (w większych miastach) przy przyjęciu na oddział mile widziane jest ukończenie kursu ze szkoły rodzenia...ale ile w tym prawdy? polecacie chodzić czy bez też sobie poradzę?Treść doklejona: 06.08.12 18:53tak w ogóle jestem z Krakowa
a jaką masz morfologię , moze anemia się zaczyna . U mnie tak sie zaczynałą , ogólnym osłabieniem i ciągłym spaniem
Dziewczyny, zaczal mi sie 3ci trymestr i cera mi sie pogorszyla.
U MNIE TEŻ nie, ale polożna poleciał żeby przynajmniej w I fazie był do masowania krzyża i na to go musze naciągnąć a jak sie zacznie właściwy poród to moze iść jak ma mdleć