Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mamy zakaz rodzenia jutro,

Pomimo, ze w pielęgnacji noworodka mój ma doswiadczenie, to cieszę sie, że byliśmy i posłuchał przede wszystkim o połogu, i naszych kobiecych problemach - bo tu miał jakieś wyjatkowe braki w wiedzy
a zupełnie inaczej do neigo dotarło jak usłyszałto od położnej, przy innych, a nie tylko ode mnie.

trzymaj się kochana

od którego tygodnia można zacząć uczęszczać??
Zamierzam do samego konca pracowac

Ale coż zrobić?

Dlaczego? Szew mi ściągają dziś, potzrebuje zainteresowania

A całe życie myslałam, że "urodzę w pracy"
niestety przy mojej stresujacej pracy i przy moim pracocholiźmie, z którym nie potrafię walczyć - lekarz powiedział, że jak tę ciażę chcę donosić, to muszę wybrać - albo praca, albo ciąża. No to wybrałam
Nikt kto mnie zna nie wrózył mi zdrowia psychicznego przy siedzeniu w domu dłuzej niz 2 tygodnie, a ja samą siebie zaskoczyłam - bo ten czas był fantastyczny dla mojej psychiki
Pierwszy raz w życiu nie miałam wyrzutów sumienia, ze do pracy nie idę (a tak nawet na urlopie nie potrafiłam psychicznie wyluzować), i pomimo, że nic spektakularnego nie robiłam przez ten czas to odpoczęłam 
W ogóle nikt tu na mnie nie czeka Dlaczego? Szew mi ściągają dziś, potzrebuje zainteresowania
Nie histeryzuję, to zabrzmiało jak złamanie z przemieszczeniem
Dobrze, jak mnie rozszyje to może do rana Dżaga "wypadnie" jak będzie miała drogę wolną

Znacie może jakieś sposoby na uporczywy suchy kaszel? Męczył mnie w nocy, myślałam, że synka wykaszlę

) to tych położnych podpytaj...
Ul_cia, kurier z nalepkami był, czy znowu przespałaś?
dzisiaj tez już na nogach - to tez pewnie nie zawita 

ale że co? Pogrubiona to Ty juz od pół roku jesteś ....
(świnia)
jezu, a mówiłaś, że Ci ciąża na umysł nie wali? (małpa)

Mój wiecznie tylko mówi "świetnie kochanie, ale po co pracowałaś, odpocznij lepiej"
A wszystko się samo zrobi niby.

U nas dzię tak wspaniale brzydka pogoda, pada, chłodno..... nareszcie
I pierwszy raz w życiu się z tego cieszę! 

U nas dziś tak wspaniale brzydka pogoda, pada, chłodno..... nareszcie
2 torby spakowane, nie wiem jak ja sie z nimi zabiore pozniej
Zaćmienie ciążowe zaczyna mnie dopadać niepokojąco często