Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

(duzo, dużo kawy) i wino
Wody nie przełkne (tzn gdybym miała umrzeć, to wypije, ale tak na własną prosbę to nie ma mowy - niestety).
Od drugiego trymestru naczytałam się, że bedę puchnać i wogóle masakra, wiec zaczęłam szukać co na to mogę prewencyjnie zaradzic - no i znalazłam tę pokrzywę - naczytałam się, ze działa na niemal wszystko
i mozna ja w ciąży, a nawet podobno połozne w niemczech nie wyobrażaja sobie ciaży bez pokrzywy - i tak zamieniłam tę melise na pokrzywę i tak zostało 

masakra jak te dzieci rządzą :(

Tłumacz się, tłumacz, to głównie dzięki Tobie dzień na forum bez tematu pokrzywy to dzień stracony

) ...
A wtedy wykład miałam! Że jak moge mieć ściszony telefon 9a jakby cos sie stało/), jak mogłam nie syszeć dzwonka do drzwi.......
Zawsze mówiłam, ze nei rychliwy - ale sprawiedliwy
za to dla mnie 3 litry wody to jak igła w stogu siana

dodatkowo zrobiłam sobie Mg i Fe
U mnie hemoglobina trochę poniżej normy, a z badania żelaza wyszło, ze prawie go nie mam w organizmie i że silna anemia
ja dzisiaj od rana wkur..... w nocy spać nie szło bo a to burza, a to mąż chrapie, a to kilka razy do łazienki na siku, a to Mały wariował w brzuchu, a to pić mi się chce, a i jeszcze ten ból nóg. Mam dość!!!!!!!!!!!!Jestem wkurzona sama na siebie
Potem bedziesz karmić i lulać Malucha - i tez nie pospisz, ale przynajmniej powody bedziemy miały inne
ooo to fajnie bo właśnie te badania są lekceważone, a mój mój gin mówił, że według niego są one ważne, szczególnie żelazo U mnie hemoglobina trochę poniżej normy, a z badania żelaza wyszło, ze prawie go nie mam w organizmie i że silna anemia
--
.
[/url
z gołym księżycem
tylko to tak nieoficjalnie i z ukrycia 

a brzuszek rośnie i rośnie a gdzie tam koniec a potem 2 msc bez uuuu nie dobrze
zacznę pić herbatkę pokrzywową, pije już mięte i dołączę pokrzywkę
Ulcia nie ma co tą Twoją pokrzywkę będę dłuuuugoooo pamiętać
Mami masz rację Ulcia prezesem jest i specjalista od herbatki hihihihi
A ja się wkurzam bo teraz na dworze jest tak przyjemnie, wieje wiatr, słoneczko czasami się przebija przez chmurki a nie mogę mieć otwartych okien bo trzaskają przez przeciąg
W nocy w Bydgoszczy musiała być burza bo mąż wyłączył kompa i telewizory z prądu a ja znów tak mocno spałam, że nic nie słyszałam

i dołączam się do klubu żłopaczy. Jeśli można oczywiście ;)właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia od 26 września na Czerniakowskiej jest ten program co jak się jest zameldowanym w wawie to za darmo szkoła, a na Karowej 650 zł.