Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i nie mogę teraz ogarnąć, że to Ty piszesz

ja juz leczo zrobilam i pachnie w calym domu, a zaraz wypelni nam brzuchy, mniam :)
polędwiczki w sosie musztardowym z sałatką caprese - bosssszzzzze jakie to dobre było, aż mała w bruchu szaleje :-)Ulcia zmieniłaś zdjęcie i nie mogę teraz ogarnąć, że to Ty piszesz

w pl też jest coś o tym ,nigdy nie sadziłam że takie coś może coś złego nawyrabiać .
Isiula to ta grzybica się pojawia jeszcze przed porodem czy to się robi od karmienia? I czy są widoczne jakieś zmiany na piersiach?

Sysia życz jej powodzenia niech dzielnie się trzyma ,

Dobra czas na obiad i mycie okien oczywiście nie ja tylko m. ale ktoś musi nadzorować !!!!

takie pyszne były że nie mogłam się powstrzymać

i może bym już ze szpitala wyszła na własne urodziny
A taka ładna data by była na jutro i może bym już ze szpitala wyszła na własne urodziny
) i może akurat wieczorkiem oksy się wytworzy i akurat bedzie jak znalazł 
Ej to może nie dam mu obiadku to się nie rozleniwi!!???!!!

no to majka :) Do roboty ;)
To może najpierw seksik, potem laktatorem cycuchy wymęczyć (Kasiek pomogło ) i może akurat wieczorkiem oksy się wytworzy i akurat bedzie jak znalazł
MAJA TY ZBOCZUSZKU
oj bo się aż zaczerwieniłam 
Nosz się właśnie dowiedziałam, że mój prezent urodzinowy od męża w brzuszku moim sobie rośnie... a liczyłam chociaż na kwiatka
jak to? to już? Trzymam kciuki za SN !!!!!!!!

Ula aleś se pierdyknęła awatara, no, no
Spadam się pruć

czekamy na relację z porodówki 

ale ślubu nie odpuszczę
.Gratuluje rozpakowanym!
.
[/url
[/url

No to jestem szczęśliwie popruta, na zaraz zrobiło się rozwarcie na palec, Dżaga 3200, jeśli do poniedziałku nic się nie wykluje to mam się zgłosić do szpitala
A teraz coś czujesz