Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chciałabym zniknąć :(((
Podobno ma to być ostatnia wizyta przed porodem, mam lekkiego stresa. Trzymajcie się
..bo nie wiadomo czy nie porazi nerwow, czy oddychania, czy nie peknie, czy... to mnie najbardziej niepokoii i denerwoje...
Nienawidzę myć okien to jest mój zdecydowanie najsłabszy punkt, potem zaraz jest prasowanie. Postaram się rozpocząc akcję z pominięciem tych elementów
A ja właśnie zrobiłam zdjęcie brzuszka z okazji donoszonej ciąży i ....zauważyłam, że wcale ani troszkę mi się brzuszek nie obniżył , a ja myślałam, że obniża się na tym etapie
zauważyłam, że wcale ani troszkę mi się brzuszek nie obniżył , a ja myślałam, że obniża się na tym etapie
Penny - przyszło moje wiaderko do kapania i mój mąż spękał ze strachu, ze nie da rady
Za rok oddamy je na cały dzień dziadkom
Kasiulciu moja wiem,że jest Ci żle samej,ale musisz niestety zacisnąć zęby i dać radę-już lada moment będziemy tulić nasze maleństwa:*
Hehe, chyba z kołkiem drewnianym, bo mój wspaniałomyślny w terenie urzęduje. Zastanawiam się co tu nicnierobić
No i oczywiscie wszysktiego najlepszego z okazji rocznicy - Doti
ze to coś to jest leżenie na kanapie i ogladanie telewizji
Ja dzis ide do kina ze starszakiem szkoda mi go ze ciagle w domu siedzimy...wiec na 11 idziemy na madagaskar...mi moze tez to dobrze zrobi....
nie no na to nawet nie liczę! w stosunku do Pani Prezes jestem do tyłu o jakieś 15 tygodni z namiętnym piciem cudownego naparu
Zagoniłam męża do koszenia trawy - no i oczywiscie jakis problem jest kosiarka mu się nie podoba