Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
KasiaTasia powiedz mi, bo nie wiem czy dobrze kojarzę...jesteś z Krakowa? jeśli tak, to gdzie planujesz rodzić?
Brak snu wpływa u mnie na apetyt najwyraźniej.
A już nie mówię, że zachciało mi się chińskiej zupki, takiej ostrej żeby mordkę wypaliła
ja planuję iść do najbliższego sziptala jaki mam czyli do Żeromskiego, tzn. Ujastek jest równie blisko ale pod górkę a tak na poważnie sąsiadka pracuje w Żeromskim i skontaktowała mnie ze swoją psiapsiółą położną więc jesli chodzi o mnie to pod górkę nie wyruszam
Hello...wczoraj miałam badania prenatalne-dzidziuś zdrowy i śliczny-będzie synuś.
dzidziuś zdrowy i śliczny-będzie synuś.
Godzinę temu miałam kontrolę z ZUS-u-ostatnio byli 16lipca i znowu mnie dzisiaj nawiedzili
Myśleliśmy nad szkołą rodzenia, właśnie ze względu na męża, bo przydałoby mu się trochę wiedzy fachowej jak sam mówi, ale niestety ma taki system pracy, że zrobienie tego wspólnie nie wchodzi w grę
Ale w 100% rozumiem Twoja zachciankę
Majka, raz na jakiś czas to żaden grzech! Ponoć ostre jedzenie może przyspieszyc poród- chociaż to pewnie kolejny zabobon...Właściwie to zupka chińska też chodzi za mną od jakiegoś czasu...
Grzeszymy dziś dziewczyny?
Rumba,będziesz rodzić w B-B? nie czasem w Esculap-ie? Jesteśmy sąsiadkami,mieszkam niedaleko B-B
Godzinę temu miałam kontrolę z ZUS-u-ostatnio byli 16lipca i znowu mnie dzisiaj nawiedzili-szok,do grudnia to jeszcze pewnie parę razy przyjadą, dobrze że byłam w domu, bo musiałabym kombinować, aby zasiłku chorobowego nie cofnęli.
Ciekawe jak mój luby to zniesie, nigdy nie rozstawaliśmy się na tak długo, najwyżej 1 dzień
A ja mam ochotę rodzić, nie ukrywam że dziś wieczór byłby najodpowiedniejszym momentem na jakąś akcję
Orientujesz się może czy jest tam wymagana do porodu ukończona szkoła rodzenia jeśli chce się rodzić z mężem? W zasadzie wszystko mają bezpłatne, poród rodzinny też, ale może jest jakiś haczyk...?
Jeju dziewczyny, Wy też macie dzisiaj taki śpiacy dzień?
Jakaś masakra, chodzi coś za mną tylko nie wiem co ...
mmm ale mi mąż dogodził.. kupił właśnie świeże bułeczki z piekarni dla mnie oczywiście razową, świeże masełko i szyneczkę, a na deser drożdżówka, i śliwki
ja tez z Krakowa - na Ujastku nie trzeba miec szkoly rodzenia do porodu rodzinnego, za nic sie nie placi, znieczulenie dostaje sie na 100% chyba ze za pozno bedzie i sie nie bedzie dalo to nie, sale poporodowe sa 2 os z lazienkami wiec to duzy plus, ja tam na pewno rodze.
mam pytanie co do kontroli z Zus, oni moga kontrolowac tylko te co maja L4 lezace tak? no bo jak sie ma chodzace to przeciez nikt nie zakaze wychodzic, dobrze mowie? utwierdzcie mnie w tym przekonaniu bo nie wiem co o tym myslec
mam pytanie co do kontroli z Zus, oni moga kontrolowac tylko te co maja L4 lezace tak? no bo jak sie ma chodzace to przeciez nikt nie zakaze wychodzic, dobrze mowie? utwierdzcie mnie w tym przekonaniu bo nie wiem co o tym myslec, milego dnia zycze
Może jak ruda się pokaże to nam powie jakie ona ma l4.