Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Godzinę temu miałam kontrolę z ZUS-u
ja już od 2 godzin wstaję do nastawienia prania...ale kanapa nie chce mnie puścić

nerwowo sie robi przed porodem.Ja ciagle zmeczona i wkurzona a ten poddenerwowany.

nie to zebym była spragniona grzebania, ale myślałam, że szyjkę sprawdzi, albo co... no nic to, generalnie u mnie nic się nie dzieje, wiec martwić się nie mam czym - czekam po prostu do terminu i już.

standardzik
czy to już teraz mają mi się zacząć te skurcze ćwiczące macicę,
a robię sos sama, pycha, uwielbiam
Aż mnie kręgosłup zaczął boleć, a dzidzia zaczęła chyba jogę trenować, modnisia - chyba wie, że matka przed szafą z jej ciuchami stoi
.

[/url
Naprawdę ekstra - sama szyłaś, czy zamawiałaś?Wrzuć przepis,
), bazylia, zioła prowansalskie. do garnka obok wrzucam pomidory pokrojone bez skórki (moga być z puszki), dodaję przegotowaną wodę i koncentrat pomidorowy - żeby smak kwaskowy był i wrzucam jakąś kostkę rosołową (nie zawsze). Jak miesko się usmaży, łączę to wszystko razem, musi sie troche popyrkolić i próbuje - jak trzeba coś doprawić to doprawiam - ja lubię takie mocne smaki, więc u mnie sporo przypraw idzie
Potem do miski (bo wygodniej jeść) wrzucam makaron, na to sosik (lubimy gęsty, żeby był treściwy i miesko dominuje), wrzucam troche oliwek i posypuję żółtym serem,
Wtrąciłam tubkę mleka słodkiego zagęszczonego, cztery kiszone ogórki, a teraz czekam, aż mi się zupka chińska zrobi...Jak się nie porzygam to będzie sukces.

.
.
[/urlJa sama uzywam sosow Łowicz :)A teraz sprubuje sama :))

Spróbuj, naprawde prosto - a jest taki "naturalny", bo te ze słoiczka to zawsze dla mnie są albo za słodkie, albo za octowe.. zawsze coś
Porodówka na TLC sie zaczyna (dla zainteresowanych ;-) ) - ale powtórka
mea culpa 
dzisiaj to ja nie wiem co się dzieje z moim apetytem... może to jakieś zapasy przedporodowe tworzę 

mamusia nas rozpieszcza obiadkami a ja dziś rano na wadze ujrzałam 9kg na plusie obym nie doszła do 20kg
9 kg to bardzo ładny, nie duży wynik!A i się pochwalę zamówiłam książeczkę "Mój pierwszy rok, Pamiętnik dziecka. Najdroższe wspomnienia" mąż odebrał i się zachwyca,
) i już nie mogę sie doczekać kiedy zaczne ją wypełniać
a postanowiłam, że dopiero jak dzidziuś bedzie na świecie 
zraziki z piersi kurczaka z pieczarkami i wędzonym boczkiem

[/url