Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Leneczka - a ja "pacze i pacze" i zastanawiam sie co za nowa kobitka do nas dołączyła
Ulcia - to ty sie normalnie glodzisz.... ja tak malo to nawet na scislych dietach nie jadlam przed ciaza,
Operacja jednak jutro ale nie na 100 % kurrr :/ chyba poprosze o porod na dzis...
Jak mi się uda wstawić, to pokaże Wam mój brzuch, na brzuszkach oczywiście
ma może któraś do opchnięcia FENOTEROL? Chociaż ze 20tabl
No ja wróciłam od lekarza właśnie. Tętno maluszka miarowe:) Szyjka praktycznie zgładzona i wystarczy akcja skurczowa i zaczynam rodzić. Nawet się spytał czy czasem w niedziele chce urodzić
Dziewczyny na niedługim wylocie - robiłyście plan porodu?
Dziewczyny a jaki macie stosunek do przecinania pepowiny dopiera jak przestanie pulsowac
Dziewczyny a jaki macie stosunek do przecinania pepowiny dopiera jak przestanie pulsowac,podobno dziecko nie przezywa takiego szoku i stresu.I drugie pytanie jesli chodzi maz plodowa.W SR polozna mowila ze jest najlepszym ochronnym kosmetykiem dla malucha i nie powinno sie jej myc tylko wetrzec w maluszka.
A ja wróciłam od fryzjera
tak maja karteczke i sie do tego stosuja.
Ja mam w planie porodu, że chciałabym, żeby pępowinę przeciął tatuś, ale dopiero po tym jak przestanie pulsować. Skoro mówią, że tak lepiej i mniej stresu dla maluszka, to czemu nie poczekać? A jeśli idzie o maź, to mam w planie napisane, że nie chcę, żeby maluszka wykąpano, w domyśle niech się ta maź wchłania dla urody