Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Najlepiej śmiać mi się chciało bo jak fryzjerka modelowała to mała tak się wypinała, że w domyśle myslałam sobie że ona też chce być piękna pewnie odetchnęła z ulgą bo codziennie jej mówiłam zobacz jak ta twoja matka wygląda. teraz szczęśliwa matka to i szczęśliwa Zosia
Ulcia ja planuje maluszka umyc dopiero jak wrocimy do domu
Witam się glukozowo całą cytrynkę wcisnęłam i nie zwymiotowałam tym razem
Chcialabym zeby mala urodzila sie kilka dni wczesniej zebym w swoje urodziny juz w domciu byla.Ale jak znam zycie to chyba zrobi mamie prezent i zamiast 16 urodzi sie 17.08.
Gratulacje! JA za pierwszym razem też wymiękłam.
Teo nie strasz nas Już i tak jesteśmy zestresowane
Dziewczyny oglądam Porodówke teraz i zastanawia mnie jedno...... te kobiety wcale nie krzyczą a porody wyglądają jak bezbolesne Dziwne
Jednak hormony ciążowe działają znowu ryczę oglądając porody
mój M. ostatnio wyszukał filmiki na youtube, na których pokazane są porody, gdzie kobiety wcale nie doświadczają bólu, za to przeżywają mega orgazmy...ja byłam w szoku
cobraczku lepiej sie nie nastawiaj hehe...mi gin powiedzial 10 dni temu ze na dniach urodze i juz mnie nie pusci do domu i dalej czekam co prawda malo sie ruszalam bo chcialam skonczyc 37tc alew juz im nie wierze heh...niby mialy sie juz polac wody itd. rozwarcia nie wiem ile mam ale raczwj na pewno wiecej niz 2cm bo jak mialam 2cm to chcieli mnie wypuscic....okreslili badanie jako mocno porodowe a tu nic sie nie dzieje :D zaniedlugo zaczynamy akcje schody :D--
Dziewczyny oglądam Porodówke teraz i zastanawia mnie jedno...... te kobiety wcale nie krzyczą a porody wyglądają jak bezbolesne Dziwne Jednak hormony ciążowe działają znowu ryczę oglądając porody
Czyli może jednak urodzę kiedyś bo już naprawdę myślałam, że do września będę moją pannę nosić