Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mam fenoterol , nakaz leżenia i zaciskania nóg do 2/09 wiec chyba podium nie doczekam - oby wytrzymać do początku września
Razem zawsze raźniej
Jestem tylko na no-spie i magnezie, z szyjką 0,5 cm, zamkniętą w 29t1d- teraz nie wiem, ile jej jest...
Jak ciut więcej się poruszam, to brzuch od razu robi się twardy, także jeszcze przez miesiąc będę kursować na trasie łóżko-toaleta, łóżko-kuchnia
Kuleczka ma synka
ale najważniejsze, że dzidziuś zdrowy i pięknie ssie!! 

dziwnie się czuje tak wsród tych lek. i kobiet bo jestem polka chyba o to chodzi na szczęście na oddziele b.miło .Jestem no więc Kuleczka ma synka dobrze napisała a ja dobrze zrozumiałam, pisała mi że była w szoku przez chwile, ale już o tym nie pamięta i się cieszy bo jak na razie jest wszystko w porządku i ma małego ssakaa i napisała, że to lekarze się mylili co do płci heheh
i teraz wszystko w rękach matki natury
, przepływy jeszcze ok, wody też, łożysko II stopień. Jeśli nic się nie wydarzy to wizyta za 2 tygodnie.
[/urljak ja się urodziłam to wtedy dziewczynkom przysługiwał kolor niebieski, a chłopcom wlaśnie RÓŻOWY!
Nie wiem, czy synek dobrze by się w tym prezentował.

bezsenność
ps przedemna jakis patyk nie wiem jak wy ja nie kojarze

widze ze dzis pojawi lub pojawia sie nowe maluszki na swiecie
Dzisiaj Rumba, a jutro Czerwinka 

!!!!!!!! Jeszcze tydzień i będę psychicznie przygotowana na poród
W poniedziałek rano mam wizytę u gina i już nie mogę się doczekać, niech ten weekend szybko mija
Od dzisiaj dieta ryzowa bez grama soli,zobaczymy moze cos pomoze.
choć nie wiem czy na końcówce coś pomoże, ale warto spróbować, może chociaż trochę Ci ulży i poczujesz się lepiej
miałam BBCode, dzięki 
nie otworzyłam oczu, żeby posłuchać.... a on mówił synkowi, żeby urodził się po 17 sierpnia, bo wtedy tatuś może dostać urlop
No ale wtedy zaczęłam się śmiać bo już nie wytrzymałam
i zapewniłam go że do 17.08 to na pewno nie wyjdzie z brzucha, bo nic tego nie zapowiada

Niby wszystko ok a kazała 2-3 razy zrobić do porodu, zaczynam się martwić czy coś może być nie tak
Wielu lekarzy zleca zrobienie ktg i mi się takie podejście do sprawy podoba
Wolę mieć zrobione, będę czuła się bezpieczniej.