Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
"Porodówkę" na TLC i nie wiem czy to dlatego, że ja już to przerabiałam raz, ale wywołała we mnie jakby to ując jakiś taki dodatkowy przestrach
dzidź ma się dobrze- 12cm, około 145gr, odpowiada wielkością tygodniowi ciąży. Ale jakiegoś dołka mam, bo jak pytałam czy już ryzyko trochę spada, to lekarz powiedział, że przy podejrzeniach zespołu antyfosfolipidowego wraz z rozwojem ciąży ryzyko powikłań ze strony krzepliwości krwi niestety cały czas rośnie bo maluch coraz więcej czerpie przez łożysko.
Pozostaje cieszyć się, że na razie maluch rośnie zgodnie z wytycznymi, trochę nieśmiało się zasłaniał, ale raczej dziewuszka ("no nie widać żeby coś tu wyrosło"
Witamy sie w 39 tygodniu,dalej nierozpakowanaWczoraj tak sie wzielam do roboty zeby isc na porodowke ze zamiast skurczy polamalo mnie w krzyzuRuszyc sie nie moge a chodzenie sprawia mi taki bol ze nie idzie wstacMusze zadzwonic dzisiaj do poloznej i to koniecznie.Chyba zdecyduje sie na masaz szyjki.
Ja mam bardzo duzo sily tylko bole krzyza mi tak daja popalic ze zrobilam sie strasznie malo stabilna i dopiero teraz to zaczynam zauwazac...
Nie wiem czy to zasługa pokrzywy (a na to wygląda) ale przespałam spokojnie już drugą noc
Dawaj wszystkie pomysly jakie masz...Bo na mnie nic nie dziala
Nie zebym jakaś odkrywcza była U mnie posucha seksualna, wiec myslę, ze zaczne od tego, potem schody, potem mycie podłogi i okien (no.... mam nadziję, ze do tego etapu juz nie dojdzie )...Myśle, że Ty to już wszystko robisz, więcej pomysłów nie mam --
A Pani doktor młodsza czy starsza ?może jakaś stara szkoła???
U mnei sex odpada bo rozwarcie i boje sie infekcji...A ze przez infekcje lezalam dwa tyg w szpitalu po porodzie i mialam lyzeczkowanie to wole nieryzykowac...--
A wg usg na kiedy miałas termin?
Moze jakos uda mi sie namowic moja malutka na wyjscie
Ma_mi - a Ty wolałabyś jutro czy w niedzielę?
--
Czerwinka siedzi i ryczy...
A kiedu Julka przyjeżdża?
Emocje mna targaja...boje sie...denerwoje...chce urodzic i nie chce...jezu jestem nienormalna...
Dobrze będzie, zorganizowana i zdyscyplinowana przecież jesteś
zorientowałam się, że nie lubię jak mnie coś boli, a boleć będzie jeszcze bardziej... ja nie chcę