Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Całą ciążę praktycznie nic mnie nie bolało, a teraz zaczyna mnie brzuch okresowo boleć kilka raz w ciągu dnia i zorientowałam się, że nie lubię jak mnie coś boli, a boleć będzie jeszcze bardziej... ja nie chcę. Z rańca już mnie parę skurczybyków obudziło
.
a chyba bym chciała cokolwiek czuć, bo bez jakichkolwiek dolegliwości nakręcam się, że przenoszę itd. 1,5 tyg temu usłyszałam od lekarza, że poród nieprędko. Nie chcę nic przyspieszać, mogę rodzić w okolicy terminu, oby nie dłużej, bo chyba zwariuje
już mi się tak czas dłuży ........
a za 2 tygodnie to chyba nie dam Wam żyć, bo tak będę narzekać!!!
...podczas robienia testow owulacyjnych ,ktore wykonuje po @ i gdy tylko wyjdzie na tescie owu. 1-a kreseczka to czy powinnam juz zakonczyc starania na coreczke? czy byc moze dalej serduchowac :) i zakonczyc gdy ukaza sie 2-e kreseczki? bo sama juz nie wiem jak na to patrzec
Po drugie- pytanie w nieodpowiednim wątku.
Dziś od rana z kolei ćmi mnie podbrzusze i łapie ból w pachwinie, taki powodujący sztywnienie nogi i znów zaczynam świrować, co to może być?Z Natalą jakoś wszystko było takie oczywiste, a teraz...Doprowadźcie mnie do pionu, bo chyba coś zaczynam sobie wmawiać.

Doprowadźcie mnie do pionu, bo chyba coś zaczynam sobie wmawiać.
choć jakiś czas temu tez się tym stresowałam, ale dziewczyny mnie przekonały, że nie da się nie rozpoznać porodu
A objawy, które masz to mogą być przedporodowe, nie oznaczające że zaraz nastąpi poród. Organizm już daje znać że przygotowuje się do porodu. 
A ja sie wczoraj tak przejęłam, że za mało jem, ze wydawało mi się, że wciskam w siebie cały czas, a dzisiaj na wadze kilogram mniej
, ale już się tym nie przejmuję, wmawiam sobie że to woda i że zejdzie po porodzie

Zaczynam się bać porodu i tego,że nie wytrzymam tych 3 tyg
Tutaj jest wiele przykładów dziewczyn, które miały podobną sytuację i udało się do samego końca i pewnie z Tobą będzie tak samo
Ulciu, co do wagi, to dzien dwa przed porodem czesto spada waga, mimo ogromnego apetytu...
. No i właśnie to kłucie od czasu do czasu mi doskwiera, staram się nie wsłuchiwać za bardzo w siebie bo bym zaczęła panikować chyba
Jakiś mnie sentyment dopadł, tak mi z wami dobrze, mam na dzieję że na rozpakowanych dalej wszystkie będą się meldować
ostatnio spedzam z Wami wiecej czasu niż z kimkolwiek (właczając w to męża
) pewnie tak ale dopóki się nie zamelduje to nie usuwam, a ma ktoś w ogóle do niej kontakt?
Ale Mały szkrab numer mamusi wykręcił :)))
obawiam sie, że jak się mała urodzi, to tak jak ludziska robia zdjecia i wysyłają, ze dzidzia się urodziła - to ja też bedę musiała zrobić zdjęcie, ale cipochy małej, zeby uwieżyli
więc wklejam nową listę ;D

pytanie do dziewczyn już rodzących, od tygodnia czuje kłucie nisko w podbrzuszu, co to może być?
Dziwi mnie to jak lekarze ciagle zmieniaja daty,bo albo dziecko za duze albo za male
I jak to jest zblizajac się do porodu (bo zapomniałam) uspakajają sie dzidzie, czy wręcz przeciwnie ?

dziewczyny na końcówce - a jak macie z ruchami maluchów? Bardzo wam sie wiercą, czy raczej nie?
tzn. rusza się, ale więcej śpi od 2 dni
ja byłam 8 sierpnia i dowiedziałam się, że jestem w 9 tygodniu i 4 dniu ciąży, a liczyłam od 25 lipca, że wejdę w 9 tydzień dopiero teraz w piątek
, jest przesunięcie o 6 dni do przodu więc na pewno urodzę wcześniej, ale dokładnego terminu nie powiedzieli. Ale znów się wzruszyłam, mały ruszał rączkami, nóżkami, całym ciałem
( to są łzy szczęścia)
. Mąż widział malucha na badaniu, pokazywał na monitorze gdzie są rączki, nóżki i gdzie serduszko bije... jestem tak zruszona, że nie ma tutaj takiej animacji, która by przedstawiła moje uczucia. A co z Kuleczką?? Kasik co tam u Ciebie?? mąż już ok?? Czerwinka jak się czujesz??