Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Całą ciążę praktycznie nic mnie nie bolało, a teraz zaczyna mnie brzuch okresowo boleć kilka raz w ciągu dnia i zorientowałam się, że nie lubię jak mnie coś boli, a boleć będzie jeszcze bardziej... ja nie chcę . Z rańca już mnie parę skurczybyków obudziło .
...podczas robienia testow owulacyjnych ,ktore wykonuje po @ i gdy tylko wyjdzie na tescie owu. 1-a kreseczka to czy powinnam juz zakonczyc starania na coreczke? czy byc moze dalej serduchowac :) i zakonczyc gdy ukaza sie 2-e kreseczki? bo sama juz nie wiem jak na to patrzec
Dziś od rana z kolei ćmi mnie podbrzusze i łapie ból w pachwinie, taki powodujący sztywnienie nogi i znów zaczynam świrować, co to może być?Z Natalą jakoś wszystko było takie oczywiste, a teraz...Doprowadźcie mnie do pionu, bo chyba coś zaczynam sobie wmawiać.
Doprowadźcie mnie do pionu, bo chyba coś zaczynam sobie wmawiać.
A ja sie wczoraj tak przejęłam, że za mało jem, ze wydawało mi się, że wciskam w siebie cały czas, a dzisiaj na wadze kilogram mniej
Zaczynam się bać porodu i tego,że nie wytrzymam tych 3 tyg
Ulciu, co do wagi, to dzien dwa przed porodem czesto spada waga, mimo ogromnego apetytu...
Jakiś mnie sentyment dopadł, tak mi z wami dobrze, mam na dzieję że na rozpakowanych dalej wszystkie będą się meldować
pewnie tak ale dopóki się nie zamelduje to nie usuwam, a ma ktoś w ogóle do niej kontakt?
Ale Mały szkrab numer mamusi wykręcił :)))
pytanie do dziewczyn już rodzących, od tygodnia czuje kłucie nisko w podbrzuszu, co to może być?
Dziwi mnie to jak lekarze ciagle zmieniaja daty,bo albo dziecko za duze albo za male
I jak to jest zblizajac się do porodu (bo zapomniałam) uspakajają sie dzidzie, czy wręcz przeciwnie ?
dziewczyny na końcówce - a jak macie z ruchami maluchów? Bardzo wam sie wiercą, czy raczej nie?