Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie najbardziej wkurza, że za każdym razem, jak się trafi na jakaś położną, pyta o datę ostatniej miesiączki i wyjmuje to swoje magiczne kółeczko. Oblicza termin, który często jest "z czapy", bo nie bierze pod uwagę przesuniętej owulacji. Ja mam tak w obecnej ciąży i już widzę te ciągłe tłumaczenia
U mnie ten bol jest okropny,czesto lzy mi w oczach staja,zauwazylam ze nawet powietrze wstrzymuje z bolu
Teoretycznie uspokajają się. Mój natomiast do samego końca się nie uspokoił. Tak mu zostało również po drugiej stronie brzucha
Ale znów się wzruszyłam, mały ruszał rączkami, nóżkami, całym ciałem
pyta o datę ostatniej miesiączki i wyjmuje to swoje magiczne kółeczko
A ja to odczuwam tak jakby drażnienie jakiegoś nerwu od środka, ukłucia, ale na szczęście trwa to chwilę, mija i za chwilę znowu, dlatego nie dokucza mi to jakoś bardzo.
dziewczyny na końcówce - a jak macie z ruchami maluchów? Bardzo wam sie wiercą, czy raczej nie?
Mnie najbardziej wkurza, że za każdym razem, jak się trafi na jakaś położną, pyta o datę ostatniej miesiączki i wyjmuje to swoje magiczne kółeczko. Oblicza termin, który często jest "z czapy", bo nie bierze pod uwagę przesuniętej owulacji. Ja mam tak w obecnej ciąży i już widzę te ciągłe tłumaczenia
Udało mi się wstawić zdjęcie Wystarczyło, że Ulcia napisała jak i w ciągu kilku sekund załapałam
Super - ide ogladać!
Dzis ostani wieczor we troje...
czasami przeraża mnie ilość problemów jakie są z maluchami
No to chyba przechwaliłam sytuację, że to niby mnie nie boli, jak naciska na szyjke Teraz tak mnie bolało, że aż wgniata mnie w łóżko, bo jeszcze do tego się kręci i wypina
Czesc dziewczyny :)
Ja już od jakiegoś czasu podczytuję wątek Rozpakowane, czasami przeraża mnie ilość problemów jakie są z maluchami
Dokładnie ostatnio miałam takie same myśli , nie wiedziałam, że tyle problemów może być, spanie, kupki, skóra i milion innych, ja nie wiem, jak to ogarnę. Niby człowiek kształcony, wcale nie młody , a w tych sprawach zielona jestem i głupia .
I do tego na każdą sprawę (kupka, spanie itd.) kilka różnych rozwiązań i co dziecko, to inaczej właśnie zaczęłam się bać już nawet nie samego porodu, a tego co będzie po porodzie
Niby człowiek kształcony, wcale nie młody , a w tych sprawach zielona jestem i głupia .
właśnie zaczęłam się bać
dziewczyny nie ma czego sie bac, tzreba zaufac własnej intuicji, poszukac pediatry któremu bedzie sie ufac i to wystarczy. rady dobrych cioc traktowac z przymrózeniem oka i pamietac, ze to Wy bedziecie mamami, to Wy bedziecie znac y bedziecie wiedziec co mu odpowiada najlepiej. Reszta sie ułozy, same zobaczycie :)
Bylismy we troje od 7 lat wszystko razem a teraz wiele sie zmieni...na nartach juz razem nie pojezdzimy, kino razem odpada, plywanie yahtem tez...wiele rzeczy ktore trzeba narazie odstawic na polke...musimy sie przyzwyczaic do nowej sytuacji...
Bylismy we troje od 7 lat wszystko razem a teraz wiele sie zmieni...na nartach juz razem nie pojezdzimy, kino razem odpada, plywanie yahtem tez...wiele rzeczy ktore trzeba narazie odstawic na polke...musimy sie przyzwyczaic do nowej sytuacji...
wiele rzeczy ktore trzeba narazie odstawic na polke...musimy sie przyzwyczaic do nowej sytuacji
dziewczyny nie ma czego sie bac, tzreba zaufac własnej intuicji, poszukac pediatry któremu bedzie sie ufac i to wystarczy. rady dobrych cioc traktowac z przymrózeniem oka i pamietac, ze to Wy bedziecie mamami, to Wy bedziecie znac y bedziecie wiedziec co mu odpowiada najlepiej. Reszta sie ułozy, same zobaczycie :)
Rumbka jeszcze w dwupaku, czeka grzecznie na swoja kolej... bo dzis duuuzo porodow
Rumbka jeszcze w dwupaku, czeka grzecznie na swoja kolej... bo dzis duuuzo porodow
jak na forum pochwalę sie, ze nic mi nie jest, albo mnie nic nie boli, albo , że np świetnie śpie w nocy Od razu mi sie potem zmienia