aha, jeszcze co muszę po zakupach koniecznie Wam powiedzieć, w Lidlu znalazłam takie reformy jak już kiedyś polecałam, bardzo mocno ściągające - to świetny sposób na powrót do poprawnej sylwetki, jeszcze zanim będzie można zacząć ćwiczyć
Super, gratuluję Rumba o ile dobrze pamiętam Nataszka "miała być" mniejsza, a tu całe 3300 g szczęścia
A ja się tak obżarłam, że dzisiaj już chyba nie wstanę aż jestem na siebie zła
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 10.08.12 18:10</span> Czy któraś z Was wie albo ma kontakt z patyk120 ??? bo tak sobie analizuję tę naszą listę i nie kojarzę tej koleżanki
Prześledziłam tego Patyka120 i wydaje mi się, że ona poza prośbą o dopisanie do listy (w maju) nie udzieliła sie u nas ani razu. Ja jestem za usunięciem w ramach "czystek". Jak podczytuje, to niech się odezwie...
Rumba Gratulejszyn! My juz gotowi...zaraz jeszcze wygibasy pod prysznicem, ladowarki do telefonow naszykowane, sucharki,okulary gotowe :-) obejzelismy na zywo hustawke 3 w 1 fisher price i to bedzie prezencik dla malszka od nas :-) i juz.... a cha narazie mam dosc silne skorcze co 5 min od 2 godzin :-):-):-)oby nie oslably do jutra rana bedzie poprostu latwiej :-):-):-):-)jak podlacza oxy i szyjka chba puszcza bo brudze na brazowo :-):-):-)
moze ktoras dalaby mi skurcze??? ehh rozwarcie jest a skurcze poszly w las:( a ja tez juz chce awansowac z patologii na porodowke...no ladnie teraz to urodze w terminie ...pfu pfu pfu....
Pepper rodzi aż mi się gorąco zrobiło z wrażenia !!! jestem w szoku!!!! Jeszcze wczoraj wieczorem pisała o tej 13 pozycji na liście a dziś na porodówce :) Ściskam mocno kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie Czekamy na dalsze wiadomości. Czerwinka za Ciebie też kciuk zaciśnięty (u drugiej ręki )
No dobra Dziewczeta! Ide pod prysznic, myje glowe, starszak do rodzicow i jedziemy. Bede dawala znac ja albo Doti :-) Trzymajcie sie :-) Mam zamar na wieczor juz nie byc pogrubiona w realu i na liscie :-)
dziewczyny wklejcie liste i usuncie patyka (ja zrobilabym to tylko korzystam z komorki), pepper nie bedzie rodzic z pechowej 13 a my nie znamy tej pani.
Dzisiaj sobota, mąż śpi a ja ........ jak zwykle, tylko tyle że dziś obudziłam się nie o 3.30 a o 6.00. Jak ma człowiek możliwości żeby pospać, to nie daje rady, a za kilka tygodni będę marzyła o śnie Aż sama się dziwię, że mam tyle energii wczoraj wstałam 3.30 a zasnęłam o 23.00 i w ciągu dnia nie udało mi się zasnąć