Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Co prawda bede u rodizców na działc, a tam z internetem słabizna, ale wezmę na tę okoliczność tableta i może mi się jakoś uda na bieżąco być z Wami ! 

Ma_mi, Majka i Gina - Wy dzisiaj nie rodzicie - bo nam rąk zabraknie!!!!!!
Mamy tylko 2 kciuki i już na dziś limit wyczerpany
wlasnie gotuje na kanpki ,ale w ciazy niemoge jesc majonezu ,ktory uwielbiam :D bo potem mi niedobrze :d
W szpitalu nic ciekawego. Nie wiem ile mała waży, ani nic. Jedyne co, to położna zmierzyła mi brzuch(28cm) i posłuchaliśmy z M bicia serca. Niby dzidzia rośnie dobrze, a serducho bije mocno i prawidłowo
Powiedziałam jej o pobolewaniu brzucha - stwierdziła, że w ciązy to normalnie i brunatnych upławach, które miewam co jakiś czas - mam się nie martwić, dopóki nie będą jasnoczerwone
No i zrobiła badanie moczu i pobrała krew - sprawdzą żelazo i poziom cukru. A kolejna wizyta w 32 tygodniu.
.
[/urlja właśnie skurcze mam częste a raczej chyba to mały się tak wypina niewiem;/

więc nadrobię później, ale mam nową wiadomość od Pepper: 
Ostatni gosc , ktorego widzialam byl w ciezkiej sytuacji, bo powiedzialam mu, ze raz badan nie robili, dwa jak mam im ufac skoro kazdy mowi co innego, trzy - ze lekow tak o nie bede brala. Bo odkad sie przeprowadzilsimy nie mam juz problemow, wiec moze byly one na tle alergicznym - co juz wczesniej mowilam i nikt mi nie zalecil zadnych badan. Zeby bylo smiesznie, to wszystko w szpitalu w ktorym mam rodzic, i ponoc jednym z najlepszych w Londynie St. Thomas. Juz mialam dosc tych wizyt, a ze przeszlo to mi koles powiedzial, ze juz mnie nie bedzie umawial na takowe - byly co 2 tyg
i cale szczescie.. bo juz mialam ich po dziurki w nosie. Zastanawiam sie jak ja tu urodze ;) mam nadzieje, ze trafie na jakas fajna polozna..
Dziewczyny jeżeli chodzi o skurcze to czy na moim etapie jest normalne, że przez ostatnią godzinę chwyciły mnie ze 4 razy twardnienia brzucha?
muszę mu za to jakiś pyszny obiad zrobić 
Po diecie ryżowej kilo mniej ,ale nadal opuchnięta.

Asiu ja właśnie skurcze mam częste a raczej chyba to mały się tak wypina niewiem;/
Mnie znów dopadły częste skurcze,ale nie regularne na przemian z twardnieniem chyba?boli lekko w pachwinach,podbrzuszu...ech czy ostatnie tygodnie ciązy nie mogą być dla mnie łaskawsze?!
Dziewczyny jeżeli chodzi o skurcze to czy na moim etapie jest normalne, że przez ostatnią godzinę chwyciły mnie ze 4 razy twardnienia brzucha?
Tak po 20 tc ,macica zaczyna juz cwiczyc :)

a powiedzcie mi Dziewczyny bierzecie coś na te twardnienia? bo często czytam, że łykacie nospę, magnez...
a powiedzcie mi Dziewczyny bierzecie coś na te twardnienia? bo często czytam, że łykacie nospę, magnez...kiedy mówiłam o tym mojej lekarce (twardnienia, skurcze) uznała, że jest wszystko ok i niczego nie muszę łykać...
, średnio mi się chciało to zrobić ale później może mi się już totalnie nie chcieć... mam wiecznego lenia...średnio mi się chciało to zrobić ale później może mi się już totalnie nie chcieć... mam wiecznego lenia...
Za całą wyprawką latałam ja, to może choć raz się chłopak wykaże