Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zmykam świętować z rodzinką
Ja niebiore ,i niebralam w porzedniej ciazy ,po jakims czasie przechodzi ,wiec po co sie futrowac lekami :)
a ja mysle ze 4 na godzine na tym etapie to jest sporo, no chyba ze juz przeszlo ...
katka zupelnie zle mnie zrozumialas. Jasne ze kazda z nas jest inna, ja tylko napisalam iz mysle ze 4 to jednak duzo na etapie 25tc zwlaszcza jesli ciagle by tak bolalo, skoro przeszlo to ok, tysiac razy slyszalam jaka to nie masz dluga szyjke u Ciebie tak jest ale nie powiesz mi ze przez skurcze nie jest kontrolowana, takze chodzilo mi o to ze jakby nie btylo 4 to zdaniem ginow duzo i jesli nadal kolezance twardnialby tak brzuch to powinna to sprawdzic. Pamietaj ze Twoje dziecko ulozone jest poprzecznie wiec jego napor na szyjke jest mniejszy.
plastry żelowe Apap do stosowania właśnie przy bólach głowy.
A ja trochę nie w temacie przy suwaczku jest napisane że dziecko już słyszy i mnie ciekawi czy jak M do mnie dzwoni przez telefon czy mała w brzuchu wie kto dzwoni i czy też to słyszy co on mówi.
Nie gniewam się tylko tęsknię za M.
jakmnie mocno cos boli to biore Apap a w szpitalu pamietam dawali mi pyralgine jak mnie łeb tak bolał ze mroczki miałam przed oczami
no to wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin (jeśli dobrze kojarzę)
wszystkiego naj
Ja mam w czwartek KTG i coś czuję że przenoszę i urodzinki spędzę w domciu w dwupaku
numerze M jak mama - tak z ciekawostek jeśli przeglądacie takie czasopisma
on: ale napiszesz na forum, że dostałaś ???
zadał mi nawet pytanie czy jest tutaj wątek w stylu"Przyszli tatusiowie"
Melduje że ok.21 urodził się Franek Czerwinki. 2930, 52cm, 10punktów. Mama czuje się dobrze i jest bardzo szczęśliwa:)