Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ty nie szalej Kochana z tymi firankami - niech może mąż powiesi :/
no to wiemy że dziś nie zawisną 
czy takie zabiegi sa bezpieczne w ciazy? Chodzi mi glownie o to, ze stosuje je sie na cala powierzchnie ciala. No i jeszcze jedna rzecz, ja nigdy wczesniej takiego sposobu opalania nie stosowalam.. i troszke sie boje, ze np. wyjda plamy itd ;)

zmówiły się te nasze dzieciaczki

I to jest niesamowite każdy szyjkowy przypadek, modlimy się o tydz. dwa w dwupaku ,przychodzi do terminu człowiek robi wszystko czego dłuższy czas nie mógł , i co Uparciuszki mają w nosie Mamusi-owe starania

Gina dziewczyny pisały tu kiedyś, że dzidzia się przed porodem wycisza i już tak nie szaleje w brzuchu, więc może to jakiś znak
Muszę Ci powiedzieć jak czytam historię Twojego leczenia to mnie szlag trafia że lekarze tak do tego podchodzą.To jest jakaś masakra,powinni dbać o ciężarne a jeszcze tym bardziej że Ty nosisz dwójkę dzieciaczków.
Rozmawiałam nawet z koleżanką, która planuje wyjazd do Holandii i tam zajście w ciąże, no i bardzo cieszyła się, ze właśnie tam będzie prowadziła ciążę, bo uważa, że za granicą, to na pewno lepiej niż w Polsce. Opowiadałam jej o właśnie o Edzi, to nie uwierzyła, bo nie wiem czemu, ale wyznaje myślenie, że Polska jest bee a w innych krajach na pewno opieka medyczna jest lepsza.
Bo co jak co ale ja raczej do leniuchów nie należę. To sie go pytam jaki dzień najlepszy w takim razie, on na to że środa, to mu uświadomiłam, że mój brat (mistrz lenistwa, jakby była to dyscyplina olimpijska to by od urodzenia do tej pory złote medale wygrywał), urodził się w środę, to nie wierzył i się mojej mamy pyta kiedy się mój brat urodził, a ona na to, że w środę. To się chłop zdziwił, cały światopogląd mu runął
i na koniec powiedział, że jak to ma być tak, to on woli już tą niedzielę, więc się mały może pakować
U mnie na szczęście cisza w telefonie.Aż się sama dziwię.

...teraz dopiero powoli zaczyna uczyć się chodzić o kulach-ale noga i ręka obolałe-od jutra zaczyna rehabilitację-także wszystko na mojej głowie-włącznie z myciem go i z opróżnianiem kaczuszki
.Mam nadzieje że do grudnia stanie na nogi
.

Dziewczyny mam głupie pytanie odnośnie położnej środowiskowej...
Skąd ona przychodzi? Od iluś tam lat, od czasu wyprowadzki z domu rodzinnego, praktycznie nie korzystam z państwowej służby zdrowia. Wiem, że kiedyś się wypełniało deklaracje o wyborze lekarza- ja tego nie wypełniałam. Dziecko chciałabym zgłosić gdzie indziej niż jestem zameldowana. I teraz mam dylemat, czy istnieje jeszcze rejonizacja?
Może któraś ma doświadczenie z załatwianiem czegoś takiego w Katowicach?
Ja dokładnie myślę tak samoRozmawiałam nawet z koleżanką, która planuje wyjazd do Holandii i tam zajście w ciąże, no i bardzo cieszyła się, ze właśnie tam będzie prowadziła ciążę, bo uważa, że za granicą, to na pewno lepiej niż w Polsce. Opowiadałam jej o właśnie o Edzi, to nie uwierzyła, bo nie wiem czemu, ale wyznaje myślenie, że Polska jest bee a w innych krajach na pewno opieka medyczna jest lepsza.

Jakie rurki z kręgosłupa??
czekamy na wieści co i jak. Buźka
ale to dobrze dla maluszków
mam nadzieje, że się nie będziesz męczyć długo
Jak myślicie dziewczyny, ile mogę jeszcze pochodzić z takim rozwarciem?
Dziekuje Wam za Wszystkie kciuki i gratulacje! :-):-):-)
Jestem taka szczesliwa! Ach tatus jednak przy porodzie byl i przeciol pepowine! Jestem z niego dumna!
A Starszak jak zobaczyl Franuska dzis plakal jak bobr to naprawde niesamowite!

Dlaczego już później było bez znieczulenia, na żywca? Ze wzgledu na to, ze tak długo to trwało? Czy inne powody mieli?
Jak się czyta takie rzeczy to człowiek widzi, że dopiero teraz Wasza rodzinka jest PEŁNA
cudnie!
My tu specjalne porządki na liście robiłyśmy żebyś nie startowała z 13 miejsca z tym rodzeniem