Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ty nie szalej Kochana z tymi firankami - niech może mąż powiesi :/
czy takie zabiegi sa bezpieczne w ciazy? Chodzi mi glownie o to, ze stosuje je sie na cala powierzchnie ciala. No i jeszcze jedna rzecz, ja nigdy wczesniej takiego sposobu opalania nie stosowalam.. i troszke sie boje, ze np. wyjda plamy itd ;)
zmówiły się te nasze dzieciaczki
I to jest niesamowite każdy szyjkowy przypadek, modlimy się o tydz. dwa w dwupaku ,przychodzi do terminu człowiek robi wszystko czego dłuższy czas nie mógł , i co Uparciuszki mają w nosie Mamusi-owe starania
Gina dziewczyny pisały tu kiedyś, że dzidzia się przed porodem wycisza i już tak nie szaleje w brzuchu, więc może to jakiś znak
Muszę Ci powiedzieć jak czytam historię Twojego leczenia to mnie szlag trafia że lekarze tak do tego podchodzą.To jest jakaś masakra,powinni dbać o ciężarne a jeszcze tym bardziej że Ty nosisz dwójkę dzieciaczków.
U mnie na szczęście cisza w telefonie.Aż się sama dziwię.
Ja dokładnie myślę tak samo Rozmawiałam nawet z koleżanką, która planuje wyjazd do Holandii i tam zajście w ciąże, no i bardzo cieszyła się, ze właśnie tam będzie prowadziła ciążę, bo uważa, że za granicą, to na pewno lepiej niż w Polsce. Opowiadałam jej o właśnie o Edzi, to nie uwierzyła, bo nie wiem czemu, ale wyznaje myślenie, że Polska jest bee a w innych krajach na pewno opieka medyczna jest lepsza.
Jak myślicie dziewczyny, ile mogę jeszcze pochodzić z takim rozwarciem?
Dziekuje Wam za Wszystkie kciuki i gratulacje! :-):-):-)
Jestem taka szczesliwa! Ach tatus jednak przy porodzie byl i przeciol pepowine! Jestem z niego dumna!
A Starszak jak zobaczyl Franuska dzis plakal jak bobr to naprawde niesamowite!