Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czerwinka, jak miło czytać o takich pozytywnych poporodowych wrażeniach..
olenka ja mieszkałam koło Kce w Będzinie Mała rodziła się w klinice w Kce
Ul_cia, przepraszam za tego smsa nad ranem. Mąż mnie objechał, że zamiast się skupić na porodzie to budzę w środku nocy Bogu ducha winne istoty...
Cobraczku, ja przeczytałam tę wypowiedź, to zaczynam wierzyć, że faktycznie większość z nas trzęsie się o te szyjki, a dzieciaczki potem grają nam na nosie i siedzą w brzuchachMoże coś jutro ruszy po masażu...--
No to nie dobrze Cobraczku pilka i krecenie bioderkami;) to moze cos da i sie ruszy:-):-):-)--
A i wiecie co ,moja mala dzis do mnie mowi ,po tym jak calowala moj brzuszek .Ze ona chce braciszka ,ale wiesz co mamo ,pan powiedzial ze to jest siostrzyczka (byla ze mna na wizycie ) a ja mowie do niej tak kochanie to moze byc siostrzyczka a mala nie ,ja chce braciszka ,takiego malego Szymona :d a to nasz sasiad z naprzeciwka :D
Dzięki Właśnie też mam zamiar tam rodzić.
Tata w podziękowaniu przyniósł im po merci i wtedy w ogóle zaczęły być nawet miłe
W takim razie na listę rzeczy do kupienia do torby szpitalnej muszę dopisać czekoladki- da się położnym w podziękowaniu za pomoc w porodzie
Pomaranczka tak naprawde PEWNE czy to bedzie siostrzyczka to wiadomo bedzie PO porodzie
--
też mi myjak