Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorUl_cia
    • CommentTimeAug 13th 2012
     permalink
    _sushi_: chcieliśmy bardzo normalnie rodzić. I nawet miałam już skurcze, podpięli mnie pod ktg, żeby sprawdzić, ale przy każdym kolejnym skurczu tętno dziecka spadało do 40, więc lekarze podjęli decyzję o natychmiastowym rozwiązaniu.

aha. Dobro dziecka na pierwszym miejscu! :-)
    A mówiłaś juz Witkowi, ze bedzie miał rodzeństwo? Czy na razie jeszcze czekasz?
    --
    • CommentAuthorNatalia122
     permalink
    O jest i Ulcia! Pospałaś sobie bo już też mysłałam że może akcja rozkręciła się w nocy :bigsmile:
    Ja tam tak czy inaczej będe miała pannę - tzn. małą marudę :bigsmile: mój ojciec jest spod znaku panny teściowa również i większych marud jak oni nigdy nie widziałam :tongue: cóż poradzę - tak się nam trafiło :bigsmile:
    ja się zbieram i zbieram dziś i zebrac się nie mogę bo jako że codziennie nie wychodzę z domu dziś postanowiłam, że się przejdę. Pójde do sklepu kupic te dobre wędliny co ostatnio, ale na razie gotuje zupke i tak się kręce w ta i spowrotem. Nic mi sie nie chce, znowu ciepło się zrobiło a ponoc mają wrócić upały, nie wiadomo tylko po co.
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ul_cia: mówiłaś juz Witkowi, ze bedzie miał rodzeństwo? Czy na razie jeszcze czekasz?

Ja mu mówię, ale czy on to rozumie, raczej wątpię...:wink:
    Pokazuje paluszkiem na mój brzuch, gdy pytam, gdzie jest dzidzia, ale podejrzewam, że gdybym najpierw powiedziała, że w brzuchu jest kanapa, to wskazywałby na brzuch, ilekroć zapytałabym, gdzie jest kanapa:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Natalia122: O jest i Ulcia! Pospałaś sobie bo już też mysłałam że może akcja rozkręciła się w nocy

Jeszcze nie :wink:
    u nas tez juz coraz cieplej - chociaż mój m mówił, ze rano było 11 stopni i nieprzyjemnie, wiec myslałam, ze to bujdy z tą pogodą - a tu jednak...
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Witam się poniedziałkowo:smile:
    Wieczorem udało mi się namówić lubego na <3<3 i przypadkiem dowiedziałam się, że na TYM etapie ciąży już nie powinniśmy:devil: no kurde specjalista się znalazł i żebym to ja musiała się prosić o takie rzeczy?? Świat się kończy...:devil:

Jeśli chodzi o znaki zodiaku to u nas będzie wesoło.. Ja koziorożec, luby skorpion i synek też będzie skorpion:bigsmile:
    Jak się nie pozabijamy to będzie dobrze:wink::wink:

Kciuki za Ma_mi!! :thumbup:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    _sushi_: Pokazuje paluszkiem na mój brzuch, gdy pytam, gdzie jest dzidzia, ale podejrzewam, że gdybym najpierw powiedziała, że w brzuchu jest kanapa, to wskazywałby na brzuch, ilekroć zapytałabym, gdzie jest kanapa

:clap:
    U Was bedzie tak ok 2 lat róznicy - fajna róznica, ale i tak zawsze podziwiam mamusie z dwojgiem maluchów :tooth:

Treść doklejona: 13.08.12 12:34
    isiula: Ja koziorożec, luby skorpion i synek też będzie skorpion Jak się nie pozabijamy to będzie dobrze

nooo, powiem Ci wyzwanie! :wink:
    Mój mąż jest Koziorozec i moja mam też......:devil:
    --
    • CommentAuthorNatalia122
     permalink
    A u nas będzie baran czyli ja - 1 kwietnia, M -14 luty czyli wodnik i Zośka wrześniowa - panna tylko daty nie ma jakiejś szczególnej w tym miesiącu :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Ja bym wolała Pannę - tak ja ja, a mąż Lwa - tak jak on :wink. Dzisiaj ma urodzinki.

U mnie noc nieprzespana, czyści mnie, brzuch pobolewa, ale nieregularnie, ciekawe ile jeszcze tak się pobujam:confused:.
    Od rana na telefonach do szpitala wiszę, wszyscy mi płaczą do telefonów, a ja już nie mam powoli siły i chętnie bym się odmeldowała na porodówkę. Tato pojechał do Niemiec ogarniać wszystko po wypadku (bo też w tej firmie co szwagier pracuje), jeździ tam biedny po szpitalach i policji, zbiera ludzi, też o niego się martwię, bo choruje na nadciśnienie. Mam ochotę się zresetować:confused:
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Madzinka, współczuje - na końcówce, takie nerwy :sad: Tak jak Czerwinka
    --
    •  
      CommentAuthorBer1987
    • CommentTimeAug 13th 2012 zmieniony
     permalink
    dziewczyny zerknijcie na galerie brzuszków, mój opadł czy nie?:confused:
    i z innej beczki, czy wasze dzieciaczki tez są takie niedotykalskie (każde dotkniecie brzucha powoduje sprzeciw ze strony małej):bigsmile: i się tak boleśnie wypychają na wszystkie strony?
    -- g]http://www.suwaczki.com/tickers/km5sbd3msrqx5fbc.png[/img][/url]g]http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w9n735s5eicw3.png[/img] [/url][url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Ber1987: i z innej beczki, czy wasze dzieciaczki tez są takie niedotykalskie (każde dotkniecie brzucha powoduje sprzeciw ze strony małej):bigsmile: i się tak boleśnie wypychają na wszystkie strony?

A może właśnie czuje Twój dotyk i chce wiecej i więcej...
    Ja wczoraj Oficjalnie złapałam pierwszy kontakt z Zofią ona mi kopniaka ja ją szturchnięciami tak 10 min, zabawy to się wytnie że 20 min, po 23 :shamed:

Treść doklejona: 13.08.12 13:46
    madzinka83: U mnie noc nieprzespana, czyści mnie, brzuch pobolewa, ale nieregularnie, ciekawe ile jeszcze tak się pobujam:confused:.
    Od rana na telefonach do szpitala wiszę, wszyscy mi płaczą do telefonów, a ja już nie mam powoli siły i chętnie bym się odmeldowała na porodówkę. Tato pojechał do Niemiec ogarniać wszystko po wypadku (bo też w tej firmie co szwagier pracuje), jeździ tam biedny po szpitalach i policji, zbiera ludzi, też o niego się martwię, bo choruje na nadciśnienie. Mam ochotę się zresetować:confused:

Oj to też trzymam kciuki co by było wszystko dobrze !!!!
    A te czyszczenie to też pierwsze oznaki,tylko można się pomylić tu ze stresem .
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Cześć dziewczyny, wyszły mi Chrostki i wągry:cry::cry: będzie chyba dziewczynka, a liczę na chłopca :surprised:
    --
    •  
      CommentAuthorBer1987
     permalink
    nie ma reguły venus ;p ja mam mieć dziewczynkę, a wypryski miałam sporadycznie i do tej pory rzadko się pojawiają :bigsmile:
    -- g]http://www.suwaczki.com/tickers/km5sbd3msrqx5fbc.png[/img][/url]g]http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w9n735s5eicw3.png[/img] [/url][url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    edzia503: Ja wczoraj Oficjalnie złapałam pierwszy kontakt z Zofią ona mi kopniaka ja ją szturchnięciami tak 10 min, zabawy to się wytnie że 20 min, po 23

My się od kilku dni z synkiem bawimy w "puk puk" jak już leżymy w łóżku do spania to mu się zbiera na zabawę tak koło 23 i bawimy się nawet godzinkę:bigsmile:
    Parę razy udało się tak, że ja mu puk puk w brzuch i on na to 2 kopniaki, później ja puk puk puk, a on 3 :bigsmile: pewnie przypadek, no chyba że rośnie we mnie mały geniusz :jumping:
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    No pewnie Venus nie ma co się nakrecać ja miałam mieć 2 chłopców bo taki coś mnie wysypało że szok a jest i to i to , a z MArtynką miałam cere jak bym co 2 tyg. zaliczała kosmetyczke
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Pocieszyłaś mnie Ber :bigsmile: dzięki :whorship:
    --
    •  
      CommentAuthormilka1984
     permalink
    witam sie z wami poniedzialkowo, dzis spalam 11g i ciezko mi bylo wstac, siedze juz miesiac w domu i zaczynam powoli sie nudzic choc na szczescie juz nie dlugo bo od wrzesnia mam 5 dzieciakow ktore ucze anglika wiec wiekszosc popoludni bedzie zajeta wiec czas bedzie lecial szybciej, na zwolnieniu bede do konca ciazy ale przynajmnij bede miala zajecie juz nieabawem.
    mam do was pytanie, jaka aktywnosc fizyczna preferujecie w ciazy? ja przed ciaza bylam mocno aktywna - glownie rower i bieganie wiec teraz po skonczonym 12tyg gdy wszystko jest w porzadku zaczelam jezdzic na rowerku stacjonarnym i przymierzam sie do nordic walkingu, co wy sadzicie o tych aktywnosciach? ja po rowerku czuje sie super, jezdzie 40-45min i czuje sie potem genialnie wiec mysle ze to moze mi tylko pomoc utrzymac jako taka kondycje. a wy jakie aktywnosci preferujecie?
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    edzia503: A te czyszczenie to też pierwsze oznaki,tylko można się pomylić tu ze stresem .

Wiem Edziu, dlatego czekam cierpliwie na rozwój wydarzeń. Mam nadzieję, że jeszcze z tydzień, dwa mi zostało w dwupaku, bo jutro muszę do pracy jechać pogadać z dyrektorem o moim powrocie po porodzie do pracy, no i ogólnie niezbyt dobry czas na poród.
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Endzia ulżyły mi wasze posty :kissing:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    isiula: My się od kilku dni z synkiem bawimy w "puk puk" jak już leżymy w łóżku do spania to mu się zbiera na zabawę tak koło 23 i bawimy się nawet godzinkę:bigsmile:
    Parę razy udało się tak, że ja mu puk puk w brzuch i on na to 2 kopniaki, później ja puk puk puk, a on 3 :bigsmile: pewnie przypadek, no chyba że rośnie we mnie mały geniusz

:rolling::rolling::rolling: dobre
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Isiula rozbawiłaś mnie tą grą w "puk puk" :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormilka1984
     permalink
    venus - cera naprawde nie ma znaczenia szczegolnie na poczatku ciazy jesli chodzi o plec, ponoc starsze osoby po wygladzie kobiety po 30tyg ciazy potrafia stwierdzic co nosi w brzuchu ale na poczatku ciazy to hormony powoduja ze niekore maja cere straszna - w tym ja - a niektore jak niemowle, nie ma regulu. ja co prawda w duchu licze na dziewczynke i tak sobie mowie ze moze moja straszna cera o tym swiadczy ale wiem ze to raczej bez znaczenia
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    venus87: Isiula rozbawiłaś mnie tą grą w "puk puk" :bigsmile:

A jaką mój luby ma ze mnie polewkę, bo ja to puk puk mówię na głos i cieszę się jak głupia jak mi syn odkopnie:jumping: hehe
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    madzinka83:
    Wiem Edziu, dlatego czekam cierpliwie na rozwój wydarzeń. Mam nadzieję, że jeszcze z tydzień, dwa mi zostało w dwupaku, bo jutro muszę do pracy jechać pogadać z dyrektorem o moim powrocie po porodzie do pracy, no i ogólnie niezbyt dobry czas na poród

No tak mając na uwadze to że nic bardziej nie szkodzi Maluszkowi jak stres , wiec w miarę możliwości nie daj się pochłonąć mu .
    a pewnie jak tylko dostaniesz jakieś dobre wieści zaraz sie ruszy , a na razie nie wiem jak masz z piciem ziułek ale jak zwykła meliska ci nie wchodzi to polecam tą z pomarańczą jest nawet w biedronce :wink:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Milka Jesteś dwa tygodnie do przodu, a rośnie Tobie brzuszek już?? bo mi się zrobiło trochę ciasno w spodniach...:bigsmile:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    isiula: A jaką mój luby ma ze mnie polewkę, bo ja to puk puk mówię na głos i cieszę się jak głupia jak mi syn odkopnie:jumping: hehe

Ja muszę na migi pokazywać jak mi brzuszek podskakuje bo jak tylko zawołam Grzesiek albo Tatuś choć zobacz, to od razu cisza i czekają na głaskanie taty :confused:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Isiula zazdroszczę, sama nie mogę się już doczekać, aż moje maleństwo zacznie mi robić " puk puk" :tooth:Dziś zrobiłam sobie sok wyciskany z marchwi i jabłka kwaśnego tak bardzo mi smakował, i nagle poczułam się tak dziwnie...Jak by ktoś z wewnątrz chciał mi powiedzieć: Dawaj tego więcej matka!! :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    edzia503: Ja muszę na migi pokazywać jak mi brzuszek podskakuje bo jak tylko zawołam Grzesiek albo Tatuś choć zobacz, to od razu cisza i czekają na głaskanie taty :confused:

No u nas też jest z tym problem, Staś chyba wyczuwa rękę taty na brzuchu, bo zawsze się wtedy uspokaja, a jak zabierze to dalej mnie kopie..
    Za to mają swoje nocne męskie rozmowy jak ja już śpię to podobno cały brzuch mi lata od kopniaków jak sobie gadają, a ja tego nie czuję:shocked: ale fakt, że już wiele razy jak obudziłam się na siku to luby spał z głową na wysokości mojego brzucha:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorBer1987
     permalink
    edzia503: Ja muszę na migi pokazywać jak mi brzuszek podskakuje bo jak tylko zawołam Grzesiek albo Tatuś choć zobacz, to od razu cisza i czekają na głaskanie taty :confused:
    --

ja tez musze mężowi na migi pokazywać, bo jak go zawołam to cisza :confused: z resztą jak on przyłoży rękę do brzucha to jest w ogóle spokój, córeczka tatusia będzie :tongue:
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    mama juz po operacji wybudzila sie!!!
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Mama Czerwinki ok:) Więcej pewnie przekaże zainteresowana jak się na forum pojawi :) Byłam dziś u niej i wygląda cudnie, a mały do schrupania.. Rezerwuję go na narzeczonego jednej z moich córek :)

Treść doklejona: 13.08.12 14:38
    Haha, ale się zsynchronizowałyśmy:)
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    venus87: Isiula zazdroszczę, sama nie mogę się już doczekać, aż moje maleństwo zacznie mi robić " puk puk" :tooth:

Też się doczekać nie mogłam, ale uwierz mi tylko początek tak się dłuży, a później już leci szybciutko.. Ani się obejrzysz, a będziesz w 3 trymestrze cała skopana przez swoje dziecię:bigsmile:

Treść doklejona: 13.08.12 14:41
    Czerwinka, super wieści!!! Bardzo się cieszę!! :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    doti_p: Mama Czerwinki ok:) Więcej pewnie przekaże zainteresowana jak się na forum pojawi :) Byłam dziś u niej i wygląda cudnie, a mały do schrupania.. Rezerwuję go na narzeczonego jednej z moich córek :)

:-)
    cudownie!
    No ładnie - po znajomości juz kawaler zaklepany! :smoking:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Czerwinka najważniejsze, że się wybudziła, teraz będzie tylko lepiej :grouphug: Trzymaj się ...

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 13.08.12 14:44</span>
    Milka Jesteś dwa tygodnie do przodu, a rośnie Tobie brzuszek już?? bo mi się zrobiło trochę ciasno w spodniach...:bigsmile:??
    --
    •  
      CommentAuthormilka1984
     permalink
    venus - ja sie juz nie zapinam w wiekszosc spodni ale w cm na razie malutko wiecej, ja juz widze ze urosl ale osoby trzecie na razie nie, pewnie za 2 czy 3 tyg bedzie juz widac
    czerwinka - to super ze mama sie wybudzila i na pewno bedzie dobrze
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Kochane, wysłałam do Ma_mi sms'a, że trzymamy kciuki.
    Sms od niej:
    "Dzięki kochana. Leżę i zwijam się już konkretnie. nafaszerwoali mnie róznymi specyfikami i mam jeden wieeeeeelki skurcz"
    Także, może Maluch jednak dzisiaj wyjdzie! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    A co z majka_85 ,cos sie nie odzywa?
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    venus87: będzie chyba dziewczynka

nie sugeruj sie ja w kazdej ciazy mam cere idealna , zero wyprysków wszystkopiekne i gładkie a szykuje sie 4 córa , szwagirka wygladała strasznie syf na syfie cera okropna ziemista z pieknej dziewczyny zrobiła sie nieciekawa ciezarna a wylazł chłopczyk wiec sama widzisz :)

czerwinko super!!!!!
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    czerwinka wspaniałe wiadomości :clap:

a za Ma_mi Kciukasy zaciśnięte:crazy::crazy:

Treść doklejona: 13.08.12 15:25
    A ja dzisiaj nie wyrabiam tak mnie kręgosłup boli :cry: pierwszy raz tak mocno
    --
    • CommentAuthorjustyna883
     permalink
    Venus mi brzuszek zaczal sie powiekszac jakos tydzien temu. I tak od razu dziwnie ciasno sie zrobilo a w niektorych spodniach nawet guzika dopiac nie moglam :confused: Dopiero 15 tydzien a tu juz ciuszki male sie robial...
    Jesli chodzi o cere to tez zaczynaja mi sie pojawiac wypryski. Do tej pory zawsze mialam tylko kilka przez okresem a teraz sa i nie znikaja co mnie powoli zaczynam wnerwiac....:angry:
    -- . [url=http://www.suwaczki.com/][/u
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    sysiajaw: A ja dzisiaj nie wyrabiam tak mnie kręgosłup boli pierwszy raz tak mocno

Oj! Moja przyjaciółka tak miała przez połowę ciąży :sad:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Justyna no ja też widzę, że coś się już dzieje z brzuszkiem :shocked: ciężko jest mi w dżinsach
    A ćwiczycie ćwiczenia Kalega?? ja próbuje, ale tak dziwnie się czuje wtedy, że szok!
    Trzymam kciuki za MaMi :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Heyka laseczki:bigsmile:

Wpadam na momencik przekazać, że jestem już w domku z malutką:) Jest prze-cudowna właśnie śpi i mam chwilkę, żeby coś naskrobac :tooth:
    Dziękuję za wszystkie kciukasy i gratulacje! Mimo, że troszkę musiałam poczekać na rozwiązanie (swoją kolej) sam poród był okej, na sali operacyjnej było dość wesoło :) Gorzej było w pierwszej i drugiej dobie bo rana po cięciu strasznie bolała i miałam problemy z laktacją :(

Dziś mam nawał pokarmu i cyce jak donice :tooth:

Mała ma się świetnie, dostała 10 punktów i dla mnie jest idealna, ( choc inaczej ją sobie wyobrażałam :wink:) myślałam, że choć troszkę wda się we mnie a jest wykapany tatuś :devil:

haha

Czerwinka moje gratulacje :flowers: i fajnie, że z mamą dobrze:)

Mami - trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrze:grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Ul_cia: Oj! Moja przyjaciółka tak miała przez połowę ciąży :sad:

ja tak miałam w pierwszej ciąży na końcówce też ale nie spodziewałam się, że to już od dnia mnie tak zacznie boleć.. ale wam dzisiaj narzekam :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Rumbcia - własnie dzisiaj sie zastanawiałyśmy co u Ciebie, ale gina pisała, ze właśnie dzisiaj masz wyjsć.
    Gratulejszyn jeszcze raz - mówisz, że Mała to cały tatus? No to będzie miała powodzenie dziewczyna :wink:
    Pewnie ruszać sie nie mozesz przez cięcie :sad: A cycochy już pogryzione? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorspidermanka
     permalink
    Pomarańczka25-Wiecie co padlam. Szukalam w necie jak wyglada dzidzus w 21 tc ,a trafilam na cos takiego ,jak mozna taka swoja fotke zamiescic w necie :d

Weszłam na ten link i przede wszystkim NIE MOGŁAM UWIERZYĆ, ze ktoś moze wrzucać TAKIE zdjecie do neta... :surprised:

___

Czerwinka trzymam MOCNO kciuki za mamę. Dawaj znac jak juz cos wiecej bedziesz wiedziala...

___

Mami moje kciuki tez mocno zaciśniete!!! :bigsmile:

___

Rumbcia WITAJ ŚWIEŻO UPIECZONA MAMUSIU!!! :bigsmile: Może Nataszka jeszcze się zmienić na buzi przez te kilka dni, wiec nadzieja jest, że bedzie i do Ciebie nieco podobna :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Ma_mi siedzi w wannie. Boją sie o te resztki szyjki, zeby jeszcze nie popękały. Położna ją regularnie masuje :-) - mówi, ze do 18-ego na pewno urodzi ;-)))))
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ma_mi trzymam kciuki żeby szybko poszło, żebyś się nie męczyła :sad::confused::wink:
    A ja pospałam sobie teraz 2 godzinki i czuję się rewelacyjnie, taka wypoczęta. Oczywiście tylko otworzyłam oczy i już myślę o jedzeniu :devil::devil: Sen to chyba jedyny czas w ciągu dnia, kiedy nie jem :devil:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    judka25: A ja pospałam sobie teraz 2 godzinki i czuję się rewelacyjnie, taka wypoczęta. Oczywiście tylko otworzyłam oczy i już myślę o jedzeniu Sen to chyba jedyny czas w ciągu dnia, kiedy nie jem

Ja tez jestem jakaś taka śpiaca - chyba pogoda tak na mnie dzisiaj działa
    Ja z kolei wpadam w paranoję z tym jedzeniem - jem za mało, i ciągle mysle co mogłabym zjeść, zeby w siebie wcisnać i ciagle czuję sie pełna... Cholera mam odwrotnie niż "w normalnym" zyciu, przedciążowym - wtedy mogłam jeść non stop... a teraz.... i się na serio zaczynam martwić, bo dzisiaj ważyłam kilogram mniej niz wczoraj..... mam nadzieję, ze ta moja kruszyna ma z czego czerpać i nie odczuwa idiotyzmów matki :devil:
    --
  1.  permalink
    Witam Was kochane z domciu juz. Dziekujemy za gratulacje :) co do plci to tak, miala byc dziewczynka a wyszedl sliczny chlopczyk. Udalo sie SN, ale naciecia nie uniknelam i teraz ma cala poopcie w krwiakach, w srode lece na sciaganie szwow. Mateuszek ma lekka zoltaczke, ale ja eliminujemy powolutku. No i rzeczywiscie, wspanialy prezent na rocznice :) cala akcja trwala 1,25h od pelnego rozwarcia. Gratulacje dla rozpakowanych, nie nadrobie Was :P
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.