Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chcieliśmy bardzo normalnie rodzić. I nawet miałam już skurcze, podpięli mnie pod ktg, żeby sprawdzić, ale przy każdym kolejnym skurczu tętno dziecka spadało do 40, więc lekarze podjęli decyzję o natychmiastowym rozwiązaniu.

mój ojciec jest spod znaku panny teściowa również i większych marud jak oni nigdy nie widziałam
cóż poradzę - tak się nam trafiło 
mówiłaś juz Witkowi, ze bedzie miał rodzeństwo? Czy na razie jeszcze czekasz?

no kurde specjalista się znalazł i żebym to ja musiała się prosić o takie rzeczy?? Świat się kończy...

Pokazuje paluszkiem na mój brzuch, gdy pytam, gdzie jest dzidzia, ale podejrzewam, że gdybym najpierw powiedziała, że w brzuchu jest kanapa, to wskazywałby na brzuch, ilekroć zapytałabym, gdzie jest kanapa

Ja koziorożec, luby skorpion i synek też będzie skorpion Jak się nie pozabijamy to będzie dobrze

. 
[/url
i się tak boleśnie wypychają na wszystkie strony?
i z innej beczki, czy wasze dzieciaczki tez są takie niedotykalskie (każde dotkniecie brzucha powoduje sprzeciw ze strony małej)i się tak boleśnie wypychają na wszystkie strony?

U mnie noc nieprzespana, czyści mnie, brzuch pobolewa, ale nieregularnie, ciekawe ile jeszcze tak się pobujam.
Od rana na telefonach do szpitala wiszę, wszyscy mi płaczą do telefonów, a ja już nie mam powoli siły i chętnie bym się odmeldowała na porodówkę. Tato pojechał do Niemiec ogarniać wszystko po wypadku (bo też w tej firmie co szwagier pracuje), jeździ tam biedny po szpitalach i policji, zbiera ludzi, też o niego się martwię, bo choruje na nadciśnienie. Mam ochotę się zresetować
Ja wczoraj Oficjalnie złapałam pierwszy kontakt z Zofią ona mi kopniaka ja ją szturchnięciami tak 10 min, zabawy to się wytnie że 20 min, po 23
pewnie przypadek, no chyba że rośnie we mnie mały geniusz
A te czyszczenie to też pierwsze oznaki,tylko można się pomylić tu ze stresem .
[/urlMy się od kilku dni z synkiem bawimy w "puk puk" jak już leżymy w łóżku do spania to mu się zbiera na zabawę tak koło 23 i bawimy się nawet godzinkę
Parę razy udało się tak, że ja mu puk puk w brzuch i on na to 2 kopniaki, później ja puk puk puk, a on 3pewnie przypadek, no chyba że rośnie we mnie mały geniusz

dobre
Isiula rozbawiłaś mnie tą grą w "puk puk"
hehe
Wiem Edziu, dlatego czekam cierpliwie na rozwój wydarzeń. Mam nadzieję, że jeszcze z tydzień, dwa mi zostało w dwupaku, bo jutro muszę do pracy jechać pogadać z dyrektorem o moim powrocie po porodzie do pracy, no i ogólnie niezbyt dobry czas na poród
Ja muszę na migi pokazywać jak mi brzuszek podskakuje bo jak tylko zawołam Grzesiek albo Tatuś choć zobacz, to od razu cisza i czekają na głaskanie taty
ale fakt, że już wiele razy jak obudziłam się na siku to luby spał z głową na wysokości mojego brzucha
Ja muszę na migi pokazywać jak mi brzuszek podskakuje bo jak tylko zawołam Grzesiek albo Tatuś choć zobacz, to od razu cisza i czekają na głaskanie taty
--
z resztą jak on przyłoży rękę do brzucha to jest w ogóle spokój, córeczka tatusia będzie
Isiula zazdroszczę, sama nie mogę się już doczekać, aż moje maleństwo zacznie mi robić " puk puk"

będzie chyba dziewczynka
Dopiero 15 tydzien a tu juz ciuszki male sie robial...

) myślałam, że choć troszkę wda się we mnie a jest wykapany tatuś 
i fajnie, że z mamą dobrze:)

Może Nataszka jeszcze się zmienić na buzi przez te kilka dni, wiec nadzieja jest, że bedzie i do Ciebie nieco podobna

Sen to chyba jedyny czas w ciągu dnia, kiedy nie jem
A ja pospałam sobie teraz 2 godzinki i czuję się rewelacyjnie, taka wypoczęta. Oczywiście tylko otworzyłam oczy i już myślę o jedzeniu Sen to chyba jedyny czas w ciągu dnia, kiedy nie jem