Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chcieliśmy bardzo normalnie rodzić. I nawet miałam już skurcze, podpięli mnie pod ktg, żeby sprawdzić, ale przy każdym kolejnym skurczu tętno dziecka spadało do 40, więc lekarze podjęli decyzję o natychmiastowym rozwiązaniu.
mówiłaś juz Witkowi, ze bedzie miał rodzeństwo? Czy na razie jeszcze czekasz?
Pokazuje paluszkiem na mój brzuch, gdy pytam, gdzie jest dzidzia, ale podejrzewam, że gdybym najpierw powiedziała, że w brzuchu jest kanapa, to wskazywałby na brzuch, ilekroć zapytałabym, gdzie jest kanapa
Ja koziorożec, luby skorpion i synek też będzie skorpion Jak się nie pozabijamy to będzie dobrze
i z innej beczki, czy wasze dzieciaczki tez są takie niedotykalskie (każde dotkniecie brzucha powoduje sprzeciw ze strony małej) i się tak boleśnie wypychają na wszystkie strony?
U mnie noc nieprzespana, czyści mnie, brzuch pobolewa, ale nieregularnie, ciekawe ile jeszcze tak się pobujam.
Od rana na telefonach do szpitala wiszę, wszyscy mi płaczą do telefonów, a ja już nie mam powoli siły i chętnie bym się odmeldowała na porodówkę. Tato pojechał do Niemiec ogarniać wszystko po wypadku (bo też w tej firmie co szwagier pracuje), jeździ tam biedny po szpitalach i policji, zbiera ludzi, też o niego się martwię, bo choruje na nadciśnienie. Mam ochotę się zresetować
Ja wczoraj Oficjalnie złapałam pierwszy kontakt z Zofią ona mi kopniaka ja ją szturchnięciami tak 10 min, zabawy to się wytnie że 20 min, po 23
A te czyszczenie to też pierwsze oznaki,tylko można się pomylić tu ze stresem .
My się od kilku dni z synkiem bawimy w "puk puk" jak już leżymy w łóżku do spania to mu się zbiera na zabawę tak koło 23 i bawimy się nawet godzinkę
Parę razy udało się tak, że ja mu puk puk w brzuch i on na to 2 kopniaki, później ja puk puk puk, a on 3 pewnie przypadek, no chyba że rośnie we mnie mały geniusz
Isiula rozbawiłaś mnie tą grą w "puk puk"
Wiem Edziu, dlatego czekam cierpliwie na rozwój wydarzeń. Mam nadzieję, że jeszcze z tydzień, dwa mi zostało w dwupaku, bo jutro muszę do pracy jechać pogadać z dyrektorem o moim powrocie po porodzie do pracy, no i ogólnie niezbyt dobry czas na poród
Ja muszę na migi pokazywać jak mi brzuszek podskakuje bo jak tylko zawołam Grzesiek albo Tatuś choć zobacz, to od razu cisza i czekają na głaskanie taty
Ja muszę na migi pokazywać jak mi brzuszek podskakuje bo jak tylko zawołam Grzesiek albo Tatuś choć zobacz, to od razu cisza i czekają na głaskanie taty
--
Isiula zazdroszczę, sama nie mogę się już doczekać, aż moje maleństwo zacznie mi robić " puk puk"
będzie chyba dziewczynka
A ja pospałam sobie teraz 2 godzinki i czuję się rewelacyjnie, taka wypoczęta. Oczywiście tylko otworzyłam oczy i już myślę o jedzeniu Sen to chyba jedyny czas w ciągu dnia, kiedy nie jem