Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja dzisiaj nie wyrabiam tak mnie kręgosłup bolipierwszy raz tak mocno
Ja z kolei wpadam w paranoję z tym jedzeniem - jem za mało, i ciągle mysle co mogłabym zjeść, zeby w siebie wcisnać i ciagle czuję sie pełna... Cholera mam odwrotnie niż "w normalnym" życiu, przed ciążowym - wtedy mogłam jeść non stop... a teraz.... i się na serio zaczynam martwić, bo dzisiaj ważyłam kilogram mniej niz wczoraj..... mam nadzieję, ze ta moja kruszyna ma z czego czerpać i nie odczuwa idiotyzmów matki

co do plci to tak, miala byc dziewczynka a wyszedl sliczny chlopczyk. Udalo sie SN, ale naciecia nie uniknelam i teraz ma cala poopcie w krwiakach, w srode lece na sciaganie szwow
Ja właśnie zjadłam michę spaghetti i też mnie sen bierze. I znów boli mnie głowa. Od ponad 2 tygodni ćmi mnie po lewej stronie, codziennie
Tzn. Ulcia nie zrozum mnie źle że nie możesz jeść i dobrze Ci tak , ja nie w tym sensie no wiesz o co mi chodzi A mniejsze ilości nic nie pomagają ?

bo całą ciążę sie borykam z tym jedzeniem - ale tak jak mówisz całyc zas pociesząłam się, że wyniki są b. dobre, żaden lekarz nie zwrócił uwagi na generalny brak przyrostu wagi, wiec nie powinnam sie martwić - a tu czytałam, że przed porodem zdarza sie często, ze waga nawet spada - właśnie tak jak u mnie ostatnio - ale jakos tak dzisiaj mnie "depresja" dopadła na ten temat - już moze jestem zmeczona tą cukrzycą i zła na nia jestem
bo wiem, ze gdybym mogła zjeść kajzerkę z szyneczką - to bym się nawet chetnie poobżerała!

Ja z kolei wpadam w paranoję z tym jedzeniem - jem za mało, i ciągle mysle co mogłabym zjeść, zeby w siebie wcisnać i ciagle czuję sie pełna... Cholera mam odwrotnie niż "w normalnym" zyciu, przedciążowym - wtedy mogłam jeść non stop...
Dziś sobie leżę na lewym boku dość długo i stwierdziłam no dobra to teraz na drugą stronę no i pod czas przekręcania nagle słychać skrzyp i gruchot kości tej jak by od spojenia.

Ciekawe jak bedzie tym razem póki co młoda ułozona tez posladkowo czyli wypisz wymaluj jak siostrzyczki
madziauk moze to dzidzia na jakis nerw uciska po prostu
ten 3ci trymestr jednak juz troszke inny..
Pomarańczka25: Zaraz zerkne moze ktoras urodzila :))
Dzisiaj jeszcze żadna, ale "męczy" sie aktualnie Ma_mi

pamietam jak byłam w ciazy ze srednia córa to ta z uporem maniaka kopała mnie po szyjce, w pewnym momencie to juz było tak bolesne, ze niemal sie popłakałam za którymś razem
Faktycznie jak by Ci nie przechodziło, to może zadzwoń do położnej/lekarza?

wszystko na różowo pewnie, ubrania i zabawki?? a tu chłopiec

o kurna, ale najważniejsze, że jest zdrowy i wszystko jest ok.
idealny pomysł. 

(chyba, że się mylę?)

No i zostałam sama na placu boju wśród "18"

Ulcia teraz jesteś na zaszczytnym trzecim miejscu sama spośród 18- stek
No ale jeszcze do terminu kilku dni, więc wszystko się może zdarzyć
Dziewczyny o co chodzi z tą " 18 " ??