Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja dzisiaj nie wyrabiam tak mnie kręgosłup boli pierwszy raz tak mocno
Ja z kolei wpadam w paranoję z tym jedzeniem - jem za mało, i ciągle mysle co mogłabym zjeść, zeby w siebie wcisnać i ciagle czuję sie pełna... Cholera mam odwrotnie niż "w normalnym" życiu, przed ciążowym - wtedy mogłam jeść non stop... a teraz.... i się na serio zaczynam martwić, bo dzisiaj ważyłam kilogram mniej niz wczoraj..... mam nadzieję, ze ta moja kruszyna ma z czego czerpać i nie odczuwa idiotyzmów matki
co do plci to tak, miala byc dziewczynka a wyszedl sliczny chlopczyk. Udalo sie SN, ale naciecia nie uniknelam i teraz ma cala poopcie w krwiakach, w srode lece na sciaganie szwow
Ja właśnie zjadłam michę spaghetti i też mnie sen bierze. I znów boli mnie głowa. Od ponad 2 tygodni ćmi mnie po lewej stronie, codziennie
Tzn. Ulcia nie zrozum mnie źle że nie możesz jeść i dobrze Ci tak , ja nie w tym sensie no wiesz o co mi chodzi A mniejsze ilości nic nie pomagają ?
Ja z kolei wpadam w paranoję z tym jedzeniem - jem za mało, i ciągle mysle co mogłabym zjeść, zeby w siebie wcisnać i ciagle czuję sie pełna... Cholera mam odwrotnie niż "w normalnym" zyciu, przedciążowym - wtedy mogłam jeść non stop...
Dziś sobie leżę na lewym boku dość długo i stwierdziłam no dobra to teraz na drugą stronę no i pod czas przekręcania nagle słychać skrzyp i gruchot kości tej jak by od spojenia.
madziauk moze to dzidzia na jakis nerw uciska po prostu
ten 3ci trymestr jednak juz troszke inny..
Pomarańczka25: Zaraz zerkne moze ktoras urodzila :))
Dzisiaj jeszcze żadna, ale "męczy" sie aktualnie Ma_mi
pamietam jak byłam w ciazy ze srednia córa to ta z uporem maniaka kopała mnie po szyjce, w pewnym momencie to juz było tak bolesne, ze niemal sie popłakałam za którymś razem
No i zostałam sama na placu boju wśród "18"
Dziewczyny o co chodzi z tą " 18 " ??