Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Rano aż sprawdzałam, czy brzuch jeszcze mam, czy juz przypadkiem w ciązy nie jestem
Wczoraj mowie do meza ze zaplanowalismy porod SN bez sztucznego wywolywania a wkoncu wyjdzie tak ze w czwartek pojade na wizyte i lekarze powiedza ze musze rodzic i beda robili CC.
Jeju, zapowiadali piekną pogode od poniedziałku, a u nas jesień pełną gębą!
Jedyne czym sie martwie to tym, że zwolnienie lekarskie mam do 17 sierpnia i bede coś musiała kombinować, bo mojej ginki potem nie ma
judka jaki warian wybralas kindergeld jesli moge spytac.
Zdecydowalismy z mezem ze dopoki dziecko nie bedzie samodzielne ja bede pracowala na pol etatuJuz w marcu bede musiala zapisac malutka do zlobka na drugi semestr w styczniu.
Ulcia to nie może dać Ci lekarka zwolnienia już w tym tygodniu na kolejny? Tak w razie "W"
To ja się z chęcią zamienie na pogodę U mnie upał cały czas !!!!
Chcialam kupic papierki
Ul_cia może Martynka po prostu planuje punktualnie, i w piątek wieczorem zacznie rozwijać się akcja
Dziewczyny macie moze kontak z Majka,bo cos sie nie odzywa a jest pierwsza na liscie
A własnie - ja kupiłam papierki lakmusowe, tylko co z tego jak nie pamietam jaki kolor powinny przybrać jakby to się wody sączyły? Któraś podpowie?
Przed chwilą wstałam, ale ledwo, bo spałam na prawym boku i tak mnie ramie bolało, jakby mi się coś tam poprzestawiało. To samo miałam z biodrem, jak w nocy szłam do kibleka. Ogólnie, jakoś często tak mam, że jak śpie na lewym/prawym boku to mnie później strasznie biodro boli i jakiś czas kuleje
a brzuszek ja smaruje 2x dziennie codziennie, rano smaruje Mustela 9 miesięcy a wieczorem oliwką, jak na razie córcia mnie oszczędza, bo po pierwszej to jestem okropnie pociachana
hehe ja tak mam po pierwszej..., ta mnie oszczędza ale może dlatego że teraz mam dużo mniejszy brzuszek..?
To ja mam taki szatański plan, że po tej ciąży schudnę ze 20kg,