Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
20 kg to ambitny plan ale jak widać po przykładach dziewczyn z forum, bardzo możliwy do realizacji, więc nie stresuj się, na pewno Ci się uda Na rozstępy niestety nie mamy za dużo wpływu, możemy smarować brzuchy a jak będą chciały to i tak wyjdą
ja tez mam ten sam krem i rozstepow brak ,brzusio gladziutki i tez smaruje od wielkiego dzwonu bo nie jestem systematyczna
Isiula - ja miewam takie bóle. W pachwinach i pobolewa mnie też spojenie, jak chodzę. Ale da się wytrzymać ;)
Isiula / violet - u mnie to samo bole coraz bardziej sa odczuwalne, poza tym to szyjka czasem zakluje wlasnie.. w pachwinach te bole to jakie sa? te po bokach ciala..jakby ciagnace sie do gory?
czy wy na poczatku ciazy odczuwalyscie bole w podbrzuszu cos takiego jak na okres? Nie sa one mocne i sporadyczne ale jednak sie pojawiaja.
Powiedzcie Ci prosze czy wy na poczatku ciazy odczuwalyscie bole w podbrzuszu cos takiego jak na okres? Nie sa one mocne i sporadyczne ale jednak sie pojawiaja. Do gin ide dopiero 30.08 wiec nie wiem czy powinnam sie martwic czy tez wszystko jest ok.
a mi dzisiaj brzuch twardnieje dosyć często, w czwartek wizyta więc mam nadzieje, że wszystko ok, poprzednim razem w 32tc, leżałam w szpitalu z powodu właśnie skurczy i od tego szyjka się rozwarła.... mam nadzieję że nie będzie powtórki z rozrywki chociaż teraz jestem sporo dalej..
Najważniejsze, że wszystko z Martynką (albo Martynkiem
Potem udało mi sie zapisać na to dodatkowe USG, wiec gnałam ile fabryka dała w samochodzie ;-)
skurcze max na 20 Więc nie rodzę - i się chyba długo nie zapowiada Nawet mi brzuch dzisiaj przestał twardnieć
bo tak właśnie mi coś wspomniał lekarz, żebym nie sugerowała się szyjką, tym ile ma cm, ale nie wiem czy go dobrze zrozumiałam
Dziewczyny jestem,po malym sprzataniu i gotowaniu