Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy Wasze dzieciaczki też są takie, że kopią tylko jak mama trzyma ręce na brzusiu? Bo mój bąbel kopie tylko jak ja patrzę na brzuch albo trzymam ręce, a jak ktoś inny spojrzy albo dotknie, to ona przestaje się ruszać i kopie dopiero jak ten ktoś zabierze rękę No i psoci jeszcze dla tatusia
podłączam się pod pytanie madziauk ja jeszcze nie odkryłam siary
Isiula - gratki, jak ta siara wyglada?
Muszę Ci powiedzieć że tutaj w Austrii lekarze nie sprawdzają szyjek jak wszystko jest dobrze.
jak na razie cisza.Czuję się tak dobrze że nie mogę uwierzyć w to że w czwartek mam termin
mama picccccc i moj brzuszek chce jesc :)
Pomarańczka25: mama picccccc i moj brzuszek chce jesc :)
Ile ma lat córeczka?
Pogrzeb w ustawieniach forum- tam można odkliknąć żeby wyświetlało lub nie wszystkie suwaczki. Pewnie masz odznaczone:)
Ulcia czyli najpóźniej 25- tego urodzisz
moj synus od kilku dni kopie prawie przez caly dzien, juz nie wyrabiam. A jak klade reke na brzuchu, badz ja podpieram o brzuch to jeszcze mocniej czuje te kopniaki. Jestem bardzo zmeczona..
P pojechał już po Młodą, pewnie wróci gdzieś ok godz. 16 - 17.
No i u nas jesieni za oknem ciag dalszy ....
Jeju, chyba zaczynam wierzyć, że mnie to nie ominie (prędzej czy później - a najpóźniej 25)
Pomarańczka - Martynki są takie rezolutne i smieszne? To fajnie, bo lubie taki małe "mądrale"
Ul_cia: P pojechał już po Młodą, pewnie wróci gdzieś ok godz. 16 - 17.
mojego męża też dzisiaj nie ma i siedzę sama
Najfajniejsze jest to, jak zna się maksymalny i ostateczny termin, bo można spokojniej do tego podejść i się tak nie stresować
u mnie jakby się schłodziło o 8.30 tylko 20 stopni