Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHappy_mum
    • CommentTimeAug 15th 2012 zmieniony
     permalink
    <strong> Peppermill </strong>-gratuluje :clap:
    I trzymam kciuki za malutka :)
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: "Wczoraj o godz. 20:54 przyszła na świat (sn) Łucja, 9 pkt, 2335 g Jest na oddziale intensywnej opieki noworodkowej, proszę Was dziewczyny o kciuki za mojego okruszka"

Peppermill - Gratuluję córci -małego Okruszka :clap: Trzymam kciuki, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :smile: Odpoczywaj teraz i zbieraj siły :wink:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
    • CommentTimeAug 15th 2012
     permalink
    Pomarańczka25: Moj maz ostanio wyszedl spad prysznica,myslal ze mala spi,wchodzi d sypialni po gacie a, mala nagle wstaje i mowi: tatusiu dlaczego ty chodzisz z gola dupa idz tam do pokoju ( pokazuje pokoj ,duzy palcem ) i zaluz majteczki :DTatusiowi az wstyd bylo i go zatkalo :D

:rolling::crazy:
    No to już ją lubię :tooth:

Czyli my dzisiaj "słomiane" wdowy przez pół dnia - co by tu pobroić :wink:
    Zaplanowałam sobie dzisiaj pełny pedicure, z moczeniem nóżek ozdobami na paznokcie u nóżek itp - takie total przygotowanie do porodu :wink: ale jakoś mi zimno :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    1. majka_85 11.08.2012 (chłopiec)
    2. Gina1511 16.08.2012 (dziewczynka)
    3. Ul_cia 18.08.2012 (dziewczynka)
    4. dorotka09.05 20.08.2012 (dziewczynka)
    4. Cobraczek 20.08.2012 (chłopiec)
    5. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    5. Saba__ 23.08.2012 (dziewczynka)

6. magic1984 28.08.2012 (chłopiec)
    7. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    8. judka25 31.08.2012 (chłopiec)
    9. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)
    10. NadziejaUmieraOstatnia 06.09.2012
    11. Pajacynka 07.09.2012 (chłopiec)
    12. oranda 15.09.2012
    13. katka_81 17.09.2012 (dziewczynka)
    14. Natalia122 20.09.2012 (dziewczynka)
    14. kapelusznick 20.09.2012 (chłopiec)
    15. asia_ 22.09.2012 (dziewczynka)
    16. sysiajaw 24.09.2012 (dziewczynka)
    17. leneczka8484 25.09.2012 (chłopiec)
    17. Olenkaka 25.09.2012 (dziewczynka)
    18. ASulek 30.09.2012 (chłopiec i chłopiec)
    18. monika 1205 30.09.2012 (chłopiec)
    19. Ber1987 05.10.2012 (dziewczynka)
    20. magdalenka2610 07.10.2012 (chłopiec)
    21. łośćń 12.10.2012 (dziewczynka)
    21. CiastoMiłości 12.10.2012 (chłopiec)
    22. KasiaTasia 13.10.2012
    23. Dii 16.10.2012 (chłopiec)
    24. sensuall 26.10.2012 (chłopiec)
    25. Malisiek 5.11.2012 (dziewczynka)
    26. madziauk 10.11.2012 (chłopiec)
    26. isiula. 10.11.2012 (chłopiec)
    27. Linden 12.11.2012
    27. violet_flower 12.11.2012 (chłopiec)
    28. spidermanka 16.11.2012 (chłopiec)
    29. lofbejbe 21.11.2012
    30. edzia503 23.11.2012(chłopiec i dziewczynka)
    31. basia_87 06.12.12(chłopiec)
    32. ruda03 09.12.2012
    33. acia20 12.12.2012 (dziewczynka)
    34. mooniia 21.12.2012(dziewczynka)
    35. artystka80 27.12.2012
    36. lapa 30.12.2012
    37. Pomarańczka25 2.01.2013
    38. misia-ludek 5.01.2013
    39. kasia151288 16.01.2013
    40. agavva 21.01.2013
    41. Igisowa 24.01.2013
    42. marakuya 1.02.2013
    42. GaggataB 1.02.2013
    43. justyna883 2.02.2013
    44. milena1984 3.02.2013
    45. ikamek 06.02.2013
    46. beagraf 12.02.2013
    47. andziaiw 22.02.2013
    47. milka 1984 22.02.2013
    48. sushi 5.03.2013
    49. venus87 14.03.2013
    50. venika 05.04.2013
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    dokladnie ,u nas pogoda jeszcze do kitu ,wiec chyba zwariuje ..
    Zastanawiam sie i chyba z mala na basen skocze :)
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    Peppermill - gratulacje i kciuki
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ja muszę doprowadzić włosy do porządku, pofarbować przed porodem, żeby moje dziecko nie wystraszyło się matki z odrostami na głowie :tongue: Ale to nie dzisiaj, mam jeszcze dużo czasu, za tydzień pofarbuję (tydzień przed terminem w zupełności wystarczy, nie ma co się śpieszyć), żeby były świeże "w razie W":tongue:
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Duża dzidzia! U nas w szpitalu jeśli takie dzieci były zdrowe i potrafiły Jeść, to normalnie do domu wychodziły, przekaż to Pepper :) Moje wyszły z wagą 2100 i 2200..
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Wow jestem na 37 miejscu po 4-5 porodach :jumping:
    --
  1.  permalink
    Dzień dobry Dziewczyny:smile:
    Ale sobie weszłam na forum, w sam raz na wieści-g> peppermil wielkie Gratulacje!
    Pomarańczka córeczka agentka, ale to fajnie-macie wesoło w domu
    :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    judka25: Ja muszę doprowadzić włosy do porządku, pofarbować przed porodem, żeby moje dziecko nie wystraszyło się matki z odrostami na głowie :tongue: Ale to nie dzisiaj, mam jeszcze dużo czasu, za tydzień pofarbuję, żeby były świeże "w razie W":tongue:

Ja z Martynka przed samym porodem ,odwiedzilam kosmetyczke,fryca i naprawde polecam .
    Nawet super czulam sie na porodowce a potem na oddziale ,niechce nikogo krytykowac ,ale niektore laski wygladaly ,jakby z jaskini wyszly :D

A czas zeby potem isc do fryca mialam jak mala skonczyla 3 miesiace :)
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    doti_p: Duża dzidzia! U nas w szpitalu jeśli takie dzieci były zdrowe i potrafiły Jeść, to normalnie do domu wychodziły, przekaż to Pepper :) Moje wyszły z wagą 2100 i 2200..

O! Dzięki Doti - już jej piszę, na pewno podtrzyma ja to na duchu!

Ja tez uważam, że poród (tym bardziej jak nie jest tak totalnie z zaskoczenia, tylko w terminie) to jest powód żeby maksymalnie (jak to możliwe w takiej chwili oczywiście) się prezentować :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Pomarańczka25: A czas zeby potem isc do fryca mialam jak mala skonczyla 3 miesiace :)

Właśnie tak samo pomyślałam sobie, że na początku to pewnie nie będzie ani czasu, ani siły ani ochoty na upiększanie siebie :tongue: więc trzeba zadbać przed żeby "jakoś" wyglądać po porodzie :wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.08.12 09:08</span>
    Dziewczyny czy kupowałyście chusty albo nosidełko ergonomiczne do noszenia maluchów albo używałyście?

Ulcia zauważyłaś, że mam już suwaczek?? :devil::tongue:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    judka25: Ulcia zauważyłaś, że mam już suwaczek??

Zauważyłam - i zastanawiałam sie właśnie, czy to dzięki grzebaniu w ustawieniach forum, czy sie sprężyłaś! :wink:

Ja jeszcze nie myślałam o nosidełku, a chusty nie akceptuje mój mąż (przynajmniej na razie) więc muszę uszanować jego obawy i na spokojnie go przekonać - juz ze dwa razy usłyszałam, że zachowuje się jakby to było TYLKO moje dziecko i on nie ma nic do powiedzenia, wiec tego :devil::cool:

Ja farbe robiłam tydzień temu, wiec też mam świeżą, zastanawiam sie and fryzjerem - tylko, że ja nigdy nie wychodze od fryzjera zadowolona, wiec sie trochę boję, że mnie "upiększy" przed porodem .... ostatni raz u fryzjera byłam we wrześniu na lekkim podcięciu włosów, takie nadanie fryzurki - tak mnie opitoliła, ze do dzisiaj mi odrastają, a wszyscy znajomi pytali "a... to Ty tak chciałaś? :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:" Wiec fryzjera boję sie bardziej niz porodu :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    O Boże - SMS od Pepper:
    "Dzięki dziewczyny! U nas wczoraj na usg (jeszcze przed porodem) wyszła krew i płyn w mózgu u małej i wciaż nie wiemy, jakie szkody to spowodowało w jej organiźmie. Dziś Lusia bedzie miała rezonans. Mi wczoraj z tych nerwów odeszły wody"
    Słuchajcie - chyba nie tylko kciuki, ale która wierząca, to niech chociaż zdrowaśke zmówi za malutką :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: Zauważyłam - i zastanawiałam sie właśnie, czy to dzięki grzebaniu w ustawieniach forum, czy sie sprężyłaś! :wink:

Grzebałam w ustawieniach i dlatego już jest :tongue:
    Ul_cia: Ja jeszcze nie myślałam o nosidełku, a chusty nie akceptuje mój mąż (przynajmniej na razie) więc muszę uszanować jego obawy i na spokojnie go przekonać

Co do chusty, to też mi ciężko przekonać męża, ale nosidełko mu się podoba, bo widział jak ojcowie nosili dzieci i mi pokazywał, że "takie coś musimy kupić"
    Ul_cia: Ja farbe robiłam tydzień temu, wiec też mam świeżą, zastanawiam sie and fryzjerem - tylko, że ja nigdy nie wychodze od fryzjera zadowolona, wiec sie trochę boję, że mnie "upiększy" przed porodem .... ostatni raz u fryzjera byłam we wrześniu na lekkim podcięciu włosów, takie nadanie fryzurki - tak mnie opitoliła, ze do dzisiaj mi odrastają, a wszyscy znajomi pytali "a... to Ty tak chciałaś? :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:" Wiec fryzjera boję sie bardziej niz porodu :wink:

Oj tak z tym to często jest problem :confused::devil: Nie jeden raz wyszłam wkurzona od fryzjera, bo jak mówię że chcę podciąć końcówki 2 cm, to mi zawsze obcięła pół głowy:devil: Pofarbuję sobie sama, a z podcięciem się wstrzymam, bo chcę żeby podrosły, skoro i tak mi obetnie za dużo :wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.08.12 09:27</span>
    Ul_cia: Słuchajcie - chyba nie tylko kciuki, ale która wierząca, to niech chociaż zdrowaśke zmówi za malutką

No dokładnie, trzeba się pomodlić żeby było wszystko dobrze :sad:Oj ta nasza Peppermill ma teraz tyle stresu, bardzo mi ich szkoda, ale musimy wierzyć, że będzie dobrze, musi być dobrze !!!
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Peper gratulacje i zdrowka dla corci.

Witam kobietki.Wystarczy dluzej pospac i nie mozna za Wami nadazyc.
    Jesli chodzi o szyjki to juz tutaj ktoras z dziewczyn z Niemiec pisala ze tam tez lekarze nie badaja i moze cos w tym jest.Im mniej lekarze tam grzebia tym lepiej.
    Chuste mam kupiona,ale nie tkana tylko elastyczna do 18kg.Maz na kursie rodzenia zakochal sie w chuscie jak polozna pokazywala.
    Ostatnio mowie do meza a co bedzie jak sie urodzi syn a nie corka,a on na to ´´nawet mi o tym nie mow ,ma byc Okktawia i koniec´´.I wiecie co on mowil to bardzo powaznie,juz przyzwyczail sie do coreczki tatusia:tongue:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.08.12 09:29</span>
    Boze kochany taka malenka ,musi byc wszystko dobrze
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    gina1511: Ostatnio mowie do meza a co bedzie jak sie urodzi syn a nie corka,a on na to ´´nawet mi o tym nie mow ,ma byc Okktawia i koniec´´.I wiecie co on mowil to bardzo powaznie,juz przyzwyczail sie do coreczki tatusia

Mój też sie nastawił na córcie, i nie wyobraża sobie zmiany :devil:
    A moja mama w panikę wpadła po przypadku naszej Kuleczki :wink: jak wczoraj dzwoniłam do niej po usg to dla niej najważneijsze było czy nadal potwierdzone, że dziewczynka... :cool: Aż mój mąż stwierdził, że gdyby się okazało, ze synek - to babcia wogóle do nas nie przyjedzie nas odwiedzić chyba :wink:

Cholera - dziewczyny, wydawało mi sie, ze jestem raczej z tych "komputerowo sprytnych" :wink: ale nie wiem co się stało, że mi pogrubione cały czas pisze :shocked: Juz sie przelogowałam, mam zaznaczony Html (tak jak zawsze do tej pory) nie mam klikniętego pogrubionego "b" nad okienkiem, wciskałam juz "zamknij otwarte tagi" i ni hu hu - całyc zas tekst pogrubiony :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    gina1511: Wystarczy dluzej pospac i nie mozna za Wami nadazyc.

A jak dzisiaj noc? Coś się działo?
    U nas na 99.99% chłopak. 2 dni temu na wizycie jeszcze raz (po raz 5- ty) lekarz nas zapewniał, że chłopak i pokazał nam jajeczka. Były tak ogromne, że nie mam wątpliwości :tongue:
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    U nas to tylko dziadkowie by sie cieszyli bo nie maja jeszcze wnukow,same wnuczki sie rodza:wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.08.12 09:35</span>
    Noc spokojna,a ze dzisiaj swieto i taka bloga cisza to pospalysmy sobie:smile:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.08.12 09:37</span>
    U mnie to juz od 36 tc nie mozna potwierdzic plci,bo mala jest tak juz ulozona ze nic nie widac
  2.  permalink
    Pepper trzymaj się ciepło jesteśmy z Tobą i Lusią.

____
    Pomaranczka widzę, że my córcie w podobnym wieku mamy i na podobnym etapie ciąży hihi. U nas też śmiechy wychodzą, jak mała coś powie. Mieliśmy podobną sytuację, mąż wychodził z łazienki, ale z przodu zakryty, a Maja do niego "Cześć goły tato":bigsmile:, a jak była mniejsza i zobaczyła męża pod prysznicem gołego, mówi "O tata ma kupę":shocked: Takie te córy są pocieszne.
    Minął jej narazie etap że ona też ma w brzuszku dzidziusia za to codziennie po kilka razy podchodzi do mnie, podwija bluzkę i mówi, że chce pocałować dzidziusia:bigsmile:
    ______
    Co do kopniaków to ja już czuję kopniczki i mocne rozpychania od jakiegoś czasu ale teraz to już coraz intensywniej, czasem to widać jak brzuch podskoczy lekko. W brzuszku żywiołowiec mały jak siostra. Ale mam dni, że dzidzia cały dzień o stałych porach buszuje a są dni, że czuję pojedyncze puknięcia, ale wieczorkiem zawsze jest buszowanko:bigsmile:

Treść doklejona: 15.08.12 09:41
    USG miałam tydzień temu i przybliżona waga dzidzi była już 324g, obwód główki ponad 16cm a brzuszka ponad 15cm, dzidzia duża to buszuje:bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    judka25: Były tak ogromne, że nie mam wątpliwości

po tatusiu? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    pepper , ściskam kciuki - będzie dobrze
    --
  3.  permalink
    Ja do fryzjera wybieram się jutro, zobaczymy co fryzjerka mi zaproponuje. Podoba mi się ostatnio takie połączenie kolorków. Na ciemne włosy, położony jasny kolor od spodu. Ale teraz nie będę chyba bardzo szaleć z obcinaniem bo we wrześniu mamy wesele i chciałabym je spiąć na boku
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    A ja się denerwuję..... :sad:
    Zadzwoniła do mnie przed chwila Julka, gdzie jest tata, bo się do niego dodzwonić nie może - nie odbiera telefonu. Wiec ja uspokoiłam, ze pewnie w samochodzie głosno muzyki słucha i dlatego nie syszy, powiedziałam, ze pewnie dojedzie do niej ok 12...
    i sama próbuje się do niego dodzwonić, napisałam do niego maila (na komórke mu przychodzą) i nie mam z nim kontaktu...... a nie powiem, wyruszył w trasę "lekko" niewyspany i po imprezie :confused:
    Jezuuuu na pewno po prostu nie słyszy telefonu, prawda? Nie chciałabym sie nakręcić tak żeby zacząć rodzić......
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: Jezuuuu na pewno po prostu nie słyszy telefonu, prawda? Nie chciałabym sie nakręcić tak żeby zacząć rodzić......

Na pewno nie słyszy telefonu. Pewnie jak zobaczy że dzwoniłaś i pisałaś, to oddzwoni do Ciebie.Poczekaj jeszcze troszkę. Wiem, ze łatwo mi tak pisać, ale wiem że się martwisz :hugging:
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    Ulcia napewno , ja już się przyzwyczaiłam że ie odbiera . A ostatnio jechał po córę na obóz i obydwoje mi nie odbierali - to już miałam pietra i oddzwonili .. po godzinie:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorQuelle
     permalink
    Ul_cia
    nie denerwuj sie kochana na zapas.Pewnie nie slyszy jak to faceci
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Nie pisałam Wam jeszcze tego, ale na ostatniej wizycie (w poniedziałek) gin. powiedział, że muszę iść do szpitala na usg (idę we wtorek) żeby skontrolować główkę dziecka, bo na każdym usg (w 20, 27 , 32, 38 tyg) wychodziło że ma o 4 tyg. za dużą głowę (a wszystko inne ok) i mówił, że mogę mieć problem z porodem naturalnym, bo główka cały czas rośnie, a jeśli nie urodzę przed terminem, to poród sn może być problem i proponowałby wtedy wcześniejsze wywoływanie porodu. Ale też zaznaczał, że w szpitalu to sprawdzą na innym sprzęcie. W książeczkę co wizytę wpisywał ten obwód główki (inne wymiary nie), wyraźnie to zaznaczając. Staram się nie nakręcać, bo podchodzę do usg z przymrużeniem oka, tym bardziej że nie powiedział że to już na 100% tak jest, tylko że chce to skonsultować ze szpitalem. Ale... już wyczekuję tego wtorku :confused:
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    to mój też dziś rano miał napisać sms że wszystko ok a do tej pory nic nie dostałam, a jak wysłałam do niego sms to mam zaznaczone ze dostarczono na jego tel, a dzisiejszej nocy spał pod wiatą u sióstr zakonnych bo jego namiot cały mokry
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Dziekuję dziewczyny!
    Właśnie zadzwonił! Przepraszał, ale nie wie dlaczego miał telefon ściszony..... Ja generalnie nie z tych panikujących i generalnie jak sam jedzie w jakąś droge to do niego nie wydzwaniam - żeby mu nie przeszkadzać w prowadzeniu - ale dzisiaj jakoś sie tak nakręciłam.... No chyba go ubiję jak wróci :wink:
    Ale dobrze, że wszystko OK!
    dzięki i przepraszam jeszcze raz za panike :cool:
    judka25: powiedział, że muszę iść do szpitala na usg (idę we wtorek) żeby skontrolować główkę dziecka, bo na każdym usg (w 20, 27 , 32, 38 tyg) wychodziło że ma o 4 tyg. za dużą głową

A jaka w centymetrach ta glówka jest? Dzidziusie rosna w sumie często nieproporcjonalnie - w róznym tempie, więc to sie moze wyrównać...
    Ale lepiej o jedno usg wiecej niż za mało :tongue: A pewnie okaże sie, ze nawet jak główka jest troche większa niż powinna, to zdrowotnie wszystko jest OK
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    mój też właśnie zadzwonił :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: Ale lepiej o jedno usg wiecej niż za mało :tongue: A pewnie okaże sie, ze nawet jak główka jest troche większa niż powinna, to zdrowotnie wszystko jest OK

Nie no ogólnie, to wszystko niby dobrze z tą główką, tylko że jest duża. Spojrzał na mojego męża i powiedział, że czasami tak jest, że dziecko ma głowę po ojcu dużą :shocked: Mój mąż też się urodził z dużą głową :devil: i tak mu zostało :)
    Chodzi o to, że główka według lekarza cały czas będzie rosła i jeżeli bym w terminie urodziła to powinno być ok, ale jeśli nie, to już będzie problem. Dokładnie mówił że jeśli wymiar przekroczy 10, to będzie sugerował wcześniejsze wywoływanie, a teraz ma 9,77. Muszę czekać do wtorku wtedy się dowiem, co i jak :confused: Może okazać się, ze na szpitalnym sprzęcie będzie wszystko idealnie :wink: Pamiętam, że u Kuleczki też coś było nie tak z tymi wymiarami, a jednak w szpitalu pomierzyli i było ok :wink:
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Peppermill -boze kochana modle sie i trzymam kciuki bedzie dobrze

misia-ludek: Pomaranczka widzę, że my córcie w podobnym wieku mamy i na podobnym etapie ciąży hihi. U nas też śmiechy wychodzą, jak mała coś powie. Mieliśmy podobną sytuację, mąż wychodził z łazienki, ale z przodu zakryty, a Maja do niego "Cześć goły tato":bigsmile:, a jak była mniejsza i zobaczyła męża pod prysznicem gołego, mówi "O tata ma kupę":shocked: Takie te córy są pocieszne.
    Minął jej narazie etap że ona też ma w brzuszku dzidziusia za to codziennie po kilka razy podchodzi do mnie, podwija bluzkę i mówi, że chce pocałować dzidziusia:bigsmile:

A-ha dokladnie dopiero spojzalam na Twoje suwaczki :))
    Male sa niesamowite w tym wieku

Twoja mala tez jest boska :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    judka25: to będzie sugerował wcześniejsze wywoływanie

No tak - duża glówka, prawdopodobieństwo trudniejszego porodu większe...
    Też wolałabym nie mieć wywoływanego porodu, bo tyle się naczytałam, jak to wtedy boli i że częstsze komplikacje są... ale może Filipek sam rozwiąze problem i zdecyduje sie przyjść wtedy keidy powinien :devil:

Treść doklejona: 15.08.12 10:19
    Małżonek zadzwonił jeszcze raz bo ma wyrzuty sumienia! No i dobrze! :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Judka bedzie dobrze ..
    Ale porod wywolywany masz racje Ulcia -wcale niejest dobry dla mamy i dziecka ,wiem cos na ten temat i modle sie aby ten sie sam zaczal ...
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    A na innym wątku moje posty sa niepogrubione..... a pisze tak samo.... nie rozumiem ....
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    A zaznacz tekst a nie html ...
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: Też wolałabym nie mieć wywoływanego porodu, bo tyle się naczytałam, jak to wtedy boli i że częstsze komplikacje są... ale może Filipek sam rozwiąze problem i zdecyduje sie przyjść wtedy keidy powinien :devil:
    --

No wlaśnie też się obawiam wywoływania, dlatego mam nadzieję, ze zdecyduje się wyjść o czasie :devil::devil::wink:
  4.  permalink
    Jejku Pepper kciuki za malutka, na pewno wszystko będzie dobrze!:grouphug:
    Ul_cia z tym zawieszeniem się faceta z telefonem to już chyba standard-mój też często zapomina włączyć wyciszenie,wiec już się nadęty tym nie stresuje:wink:
    Judka może ta główka nie taka duża-top na jednym sprzęcie wychodzą takie pomiary czy na innych też wyszło podobnie?

Treść doklejona: 15.08.12 10:23
    Kurcze też mam to pogrubienie, a piszę bez...coś nie tak dziś z forum u mnie:wink::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Pomarańczka25: A zaznacz teks a nie html ...

Jak zaznaczam tekst to z kolei jak chce coś pogrubić albo coś pokombinować to nie widać tego tylko napisy strong... hmmmm
    ale moze tak lepiej będzie :wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 15.08.12 10:25</span>
    violet_flower: Kurcze też mam to pogrubienie, a piszę bez...coś nie tak dziś z forum u mnie

i acia też.
    Znaczy się coś się dzieje bardziej globalnie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    violet_flower: Judka może ta główka nie taka duża-top na jednym sprzęcie wychodzą takie pomiary czy na innych też wyszło podobnie?

Na jednym, zawsze u tego samego ginekologa, dlatego właśnie mówił że musimy to sprawdzić na sprzęcie szpitalnym (w szpitalu w którym mam rodzić).
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Ul_cia: violet_flower: Kurcze też mam to pogrubienie, a piszę bez...coś nie tak dziś z forum u mnie
    i acia też.Znaczy się coś się dzieje bardziej globalnie

Już wiem dlaczego - dlatego, że jeszcze dzisiaj pokrzywy nie piłam :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    bry :)
    peppermil gratulacje dla Ciebie a kciuki za malutka!!!!

Treść doklejona: 15.08.12 10:55
    o teraz ja mam pogrubione :devil:
    -- mama piątki :)
  5.  permalink
    forum sie popsuło:tongue:

Treść doklejona: 15.08.12 11:00
    jesteśmy podwójnie pogrubione:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Nie dość, że w realu to jeszcze wirtualnie :wink:

Treść doklejona: 15.08.12 11:03
    O! A mi sie chyba naprawiło - wróciłam do Html i jestem cienka :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    peper gratuluję i trzymam kciuki za małą!!!

Ulcia jestes na podium:crazy:
    --
  6.  permalink
    Ula jaka cienka, dalej jesteś gruba :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Kakai: Ulcia jestes na podium

No! :clap: Szok! - ale jeszcze trochę potrzymam :tooth:
    Dzisiaj Jasiu już ma 3 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kiedy to minęło??????????? :winkkiss:

Treść doklejona: 15.08.12 11:08
    violet_flower: Ula jaka cienka, dalej jesteś gruba

Coś Ty? :devil: a ja widze cienko - pokrzywa na oczy mi sie rzuciła :wink:
    --
  7.  permalink
    Ul_cia: Coś Ty? a ja widze cienko - pokrzywa na oczy mi sie rzuciła

Ja Cię widzę pogrubioną - jedynie post sprzed 42 minut (o tym, że pokrzywy jeszcze dziś nie piłaś, jest nie pogrubiony):tongue:

Treść doklejona: 15.08.12 11:12
    a może się tak wygloguję i zaloguję jeszcze raz - może wtedy coś się naprawi :smile:

Treść doklejona: 15.08.12 11:14
    chyba nic nie pomogło...:confused:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.