Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
"Wczoraj o godz. 20:54 przyszła na świat (sn) Łucja, 9 pkt, 2335 g Jest na oddziale intensywnej opieki noworodkowej, proszę Was dziewczyny o kciuki za mojego okruszka"
Moj maz ostanio wyszedl spad prysznica,myslal ze mala spi,wchodzi d sypialni po gacie a, mala nagle wstaje i mowi: tatusiu dlaczego ty chodzisz z gola dupa idz tam do pokoju ( pokazuje pokoj ,duzy palcem ) i zaluz majteczki :DTatusiowi az wstyd bylo i go zatkalo :D
Ja muszę doprowadzić włosy do porządku, pofarbować przed porodem, żeby moje dziecko nie wystraszyło się matki z odrostami na głowie Ale to nie dzisiaj, mam jeszcze dużo czasu, za tydzień pofarbuję, żeby były świeże "w razie W"
Duża dzidzia! U nas w szpitalu jeśli takie dzieci były zdrowe i potrafiły Jeść, to normalnie do domu wychodziły, przekaż to Pepper :) Moje wyszły z wagą 2100 i 2200..
A czas zeby potem isc do fryca mialam jak mala skonczyla 3 miesiace :)
Ulcia zauważyłaś, że mam już suwaczek??
Zauważyłam - i zastanawiałam sie właśnie, czy to dzięki grzebaniu w ustawieniach forum, czy sie sprężyłaś!
Ja jeszcze nie myślałam o nosidełku, a chusty nie akceptuje mój mąż (przynajmniej na razie) więc muszę uszanować jego obawy i na spokojnie go przekonać
Ja farbe robiłam tydzień temu, wiec też mam świeżą, zastanawiam sie and fryzjerem - tylko, że ja nigdy nie wychodze od fryzjera zadowolona, wiec sie trochę boję, że mnie "upiększy" przed porodem .... ostatni raz u fryzjera byłam we wrześniu na lekkim podcięciu włosów, takie nadanie fryzurki - tak mnie opitoliła, ze do dzisiaj mi odrastają, a wszyscy znajomi pytali "a... to Ty tak chciałaś? " Wiec fryzjera boję sie bardziej niz porodu
Słuchajcie - chyba nie tylko kciuki, ale która wierząca, to niech chociaż zdrowaśke zmówi za malutką
Ostatnio mowie do meza a co bedzie jak sie urodzi syn a nie corka,a on na to ´´nawet mi o tym nie mow ,ma byc Okktawia i koniec´´.I wiecie co on mowil to bardzo powaznie,juz przyzwyczail sie do coreczki tatusia
Wystarczy dluzej pospac i nie mozna za Wami nadazyc.
Jezuuuu na pewno po prostu nie słyszy telefonu, prawda? Nie chciałabym sie nakręcić tak żeby zacząć rodzić......
powiedział, że muszę iść do szpitala na usg (idę we wtorek) żeby skontrolować główkę dziecka, bo na każdym usg (w 20, 27 , 32, 38 tyg) wychodziło że ma o 4 tyg. za dużą głową
Ale lepiej o jedno usg wiecej niż za mało A pewnie okaże sie, ze nawet jak główka jest troche większa niż powinna, to zdrowotnie wszystko jest OK
Pomaranczka widzę, że my córcie w podobnym wieku mamy i na podobnym etapie ciąży hihi. U nas też śmiechy wychodzą, jak mała coś powie. Mieliśmy podobną sytuację, mąż wychodził z łazienki, ale z przodu zakryty, a Maja do niego "Cześć goły tato", a jak była mniejsza i zobaczyła męża pod prysznicem gołego, mówi "O tata ma kupę" Takie te córy są pocieszne.
Minął jej narazie etap że ona też ma w brzuszku dzidziusia za to codziennie po kilka razy podchodzi do mnie, podwija bluzkę i mówi, że chce pocałować dzidziusia
to będzie sugerował wcześniejsze wywoływanie
Też wolałabym nie mieć wywoływanego porodu, bo tyle się naczytałam, jak to wtedy boli i że częstsze komplikacje są... ale może Filipek sam rozwiąze problem i zdecyduje sie przyjść wtedy keidy powinien
--
A zaznacz teks a nie html ...
Kurcze też mam to pogrubienie, a piszę bez...coś nie tak dziś z forum u mnie
Judka może ta główka nie taka duża-top na jednym sprzęcie wychodzą takie pomiary czy na innych też wyszło podobnie?
Coś Ty? a ja widze cienko - pokrzywa na oczy mi sie rzuciła