Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1,5 godz dosyć szybkim tempem. Brzuszek cały czas miałam twardy
Dziewczyny, co czułoście przy pierwszych ruchach? Ja coprawda jestem w 16tc ale dziś jakieś dziwne uczucie w okolicach jelit poczułam jak Sie położylam. Czytam ze około 20 tc w pierwszej ciąży. W sumie może mi Sie wydawało?

między 24 a 28 tygodniem,więc stąd moje pytanie-ma to aż takie znaczenie w którym tyg.się je robi?

właśnie dokonałam pierwszego zakupu ciążowego i dla małej, kupiłam tą poduszkę rogala
Właśnie słyszałam ,że napój z glukozy to nic pysznego
Nawet potem dziwiłam się, że wszystkie dziewczyny tak narzekają. Nie było aż tak źle

że dla mnie nie było to takie straszne do wypicia Nawet potem dziwiłam się, że wszystkie dziewczyny tak narzekają. Nie było aż tak źle

a mamusia Martynki ma w srodku jakieś takie dygotanie ... hmmm jakby podświadomy lęk
Mi przygotowali w laboratorium już z cytryną, ale powiem Wam , że dla mnie nie było to takie straszne do wypiciaNawet potem dziwiłam się, że wszystkie dziewczyny tak narzekają. Nie było aż tak źle
a my naklejke w końcu na ściane walnęliśmy

Jakby mi od razu z cytryną zrobili to nie zwymiotowałabym za pierwszym razem
Z cytrynką to było mioooodzio pychotka w porównaniu do tego pierwszego bez
isiula - http://allegro.pl/wielofunkcyjna-poduszka-do-karmienia-rogal-170cm-i2553653993.html wzór 6

a my naklejke w końcu na ściane walnęliśmy i mogę powiedzieć, ze pokój czeka na Martynkę
Dobrej nocy i do jutra

Ul_ciu wyśle Ci zdjecie Malutkiej via MMS to mozesz wkleić jak będziecie miały ochotę zobaczyć, bo mnie się z telefonu nie uda.

Dziewczyny gdzie kupwalyscie ta naklejke ,ten pociag jest sliczny :)
Moze po Was zmalpuje i dzieciakom w pokoju nakleje :)

No właśnie, może dlatego mi to nawet w miarę smakowało
a mi to smakowalo wlasnie jak lukier w plynie
podobają mi się bardzo 
więc chyba wystarczy trzymać się tych norm pomiędzy 24-28 tc
)

ja dziś stanęłam na wagę i się zmartwiłam bo dobiłam już z 7-8 kg...a chciałam max 10 przytyć w całej ciąży (czarno to widzę)

choć apetyt mam taki, ze ciężko mnie odciągnąć od lodówki
czy to znaczy że synek jest jeszcze bardzo wysoko? czy mi się coś z tym pomyliło ?
Dziewczyny ale mam zgagę czy to znaczy że synek jest jeszcze bardzo wysoko? czy mi się coś z tym pomyliło ?
A Młoda wysoko - co stwierdzone wczoraj na USG

Nie mam już sprzedawcy w archiwum na allegro, bo kupowałam to w kwietniu , ale tu znalazłam podobny wzór tylko troszkę krótszy 150 cm i chyba właśnie od tej samej osoby kupowałam:
http://allegro.pl/kubus-puchatek-naklejki-na-sciane-100x150-cm-du-i2560559495.html
. bo pewnie jak zwykle nie będę mogła spać