Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, co czułoście przy pierwszych ruchach? Ja coprawda jestem w 16tc ale dziś jakieś dziwne uczucie w okolicach jelit poczułam jak Sie położylam. Czytam ze około 20 tc w pierwszej ciąży. W sumie może mi Sie wydawało?
między 24 a 28 tygodniem,więc stąd moje pytanie-ma to aż takie znaczenie w którym tyg.się je robi?
właśnie dokonałam pierwszego zakupu ciążowego i dla małej, kupiłam tą poduszkę rogala
Właśnie słyszałam ,że napój z glukozy to nic pysznego
że dla mnie nie było to takie straszne do wypicia Nawet potem dziwiłam się, że wszystkie dziewczyny tak narzekają. Nie było aż tak źle
Mi przygotowali w laboratorium już z cytryną, ale powiem Wam , że dla mnie nie było to takie straszne do wypicia Nawet potem dziwiłam się, że wszystkie dziewczyny tak narzekają. Nie było aż tak źle
a my naklejke w końcu na ściane walnęliśmy
Jakby mi od razu z cytryną zrobili to nie zwymiotowałabym za pierwszym razem
Z cytrynką to było mioooodzio pychotka w porównaniu do tego pierwszego bez
isiula - http://allegro.pl/wielofunkcyjna-poduszka-do-karmienia-rogal-170cm-i2553653993.html wzór 6
a my naklejke w końcu na ściane walnęliśmy i mogę powiedzieć, ze pokój czeka na Martynkę
Ul_ciu wyśle Ci zdjecie Malutkiej via MMS to mozesz wkleić jak będziecie miały ochotę zobaczyć, bo mnie się z telefonu nie uda.
Dziewczyny gdzie kupwalyscie ta naklejke ,ten pociag jest sliczny :)
Moze po Was zmalpuje i dzieciakom w pokoju nakleje :)
No właśnie, może dlatego mi to nawet w miarę smakowało
a mi to smakowalo wlasnie jak lukier w plynie
ja dziś stanęłam na wagę i się zmartwiłam bo dobiłam już z 7-8 kg...a chciałam max 10 przytyć w całej ciąży (czarno to widzę)
Dziewczyny ale mam zgagę czy to znaczy że synek jest jeszcze bardzo wysoko? czy mi się coś z tym pomyliło ?
Nie mam już sprzedawcy w archiwum na allegro, bo kupowałam to w kwietniu , ale tu znalazłam podobny wzór tylko troszkę krótszy 150 cm i chyba właśnie od tej samej osoby kupowałam:
http://allegro.pl/kubus-puchatek-naklejki-na-sciane-100x150-cm-du-i2560559495.html