Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dla chłopca podoba mi się Bartłomiej ale mój brat sobie zarezerwował to imię

Dalej sa kim byli zosia bezwstydnica od razu pokazała a Mały jest tak nisko i tak głęboko że ciężko było zmierzyć i sprawdzić ale raczej chłopczyk ,
Mały nie robi tam szkód mimo że go czuje Co do dzieciaczkow i porodow, to ja juz bym chciala byc po ;) a to jeszcze 3 miesiace zostaly...

Ja na poczatku ciazy - 1 trymestr - mialam odrzut od miesa/wedliny. Teraz juz jest ok :) cos tam zjem. ;)

wstałam o 4.30, ale ze względu na urodzinki mężusia poleżałam z nim i nie wstawałam za wcześnie, potem zrobiłam mu śniadanko i przed chwilą pojechał do pracy.
już nie mogę się doczekać wieczora
jestem straszny łakomczuch na wszelkie słodkości 
czy już jeść pierożki, czy jeszcze trochę poczekać, bo jakoś nie bardzo pasują mi poranną porą ;p
tylko wieczorem nie, bo bym nie zasnęła.Judka, zazdroszczę. Też bym chciała mieć 2 tygodnie do terminu :<
mam kilka spraw jeszcze do ogarnięcia i potrzebuję tygodnia, a potem - od 24 sierpnia mogłabym i chciałabym już rodzić i pewnie wtedy zacznę marudzić
, bo coś czuję, że przenoszę
Ahh, aż mi ślinka cieknie ;pkatka milo ze ktos zauwazyl moja nieobecnosc:) nie pisalam bo nie mialam weny jakas deprecha troche mnie lapie nadal w dwupaku...niedziele spedzilam prawie cala z mezem...moge wychodziv ze szpitala wiec zabral mnie do centrum handlowego potem na obiadek...a nastepnie moj wariat wywiozl mnie w ustronne miejsce hehe i nie bede pisac co dalej :) naprawde nie wierzylam ze mu sie to uda w centrum wielkiego miasta heh....

- zaraz wkleję zdjecia na galerii - Jagódka jest przesłodka i przecudowna 

;
;
;
;
dobrze że dzisiaj wizyta
Zrobiłam śniadanko dla Julki, pogadałyśmy i nadrabiam forum :-)
No jeśli oczywiście nie zaczniesz rodzić 
Został tydzień do terminu i właśnie wybieram się na wizytę do lekarza. Według lekarza mam rozpakować się przed terminem ale chyba na to sie nie zanosi.
, więc na razie się nie martw 
)pogoda miała być 30 stopni, a tu bez zmian - tylko nie pada ...
--
zaraz wkleję zdjecia na galerii - Jagódka jest przesłodka i przecudowna
Ula a Twój mąż ma teraz już urlop czy do pracy chodzi? Jakie macie plany z Julką na spędzenie najbliższych dni ?
wiec na razie raczej telewizyjno/laptopowe spędzanie czasu, zakupy, spacerek - z kinem poczekamy na tatusia
Ale spoko - my obydwie jesteśmy komputerowe (niestety
) Ja mam Was, a Julka jakieś gry i damy radę. Jak będzie gorąco, to ogródek :-)

Ulcia a nie orientujesz się, jak z Lusią Peppermill? Martwię się bardzo od wczoraj :(
Ulcia - a moze po prostu napisz do Peperrmill, że wszystkie dziewczyny Ją pozdrawiają i trzymają kciuki za malutka Lileczkę. Pewnie Jej bedzie miło w tej calej stresującej sytuacji, że jestesmy z Nią myslami... Tak sobie tylko mysle..
) i pierwszym przyłożeniem żelazka przypaliłam koszulę mężowi.... pierwszy raz w życiu.... to chyba oznacza, że dzisiaj nie powinnam jednak prasować, nie?

. Też trzymam kciuki za Pepper i malutką!
. Zjadłam śniadanie i znowu 2 godziny snu, wstałam i zaś jakiś skurczybyk, brzuchol twardy
. Ciekawe ile takie coś może potrwać, bo najwcześniej mogę rodzić we wtorek
.
[/urlO! Odebrałam właśnie pierwszy telefon - "Czy już?"no to sie zaczyna....

A co będzie w 40 tygodniu ??!!!
Też sie zastanawiamAle jak widać po naszych koleżankach to czasem i ze 2 tygodnie może potrwać..... a czasem 2 dn

To znaczy standardowo mama o 10 rano dzwoni sie pytać jak się czuje:P Ale najbardziej to wkurza mnie rodzinka M. Ciągle mi powtarzają że jak się zacznie mam dać znać, tak jakbym wogóle nie planowała ich o tym informować. A ja nie jestem głupia i nie trzeba mi powstarzać kilka razy, a oni tak robią. Przy jednym telefonie teściowa potrafi mi 3 razy ptrzypomnieć żebym dała znać jak bedzie się coś dziać. Normalnie idzie dostać czegoś.
;
;
;
;