Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dla chłopca podoba mi się Bartłomiej ale mój brat sobie zarezerwował to imię
Co do dzieciaczkow i porodow, to ja juz bym chciala byc po ;) a to jeszcze 3 miesiace zostaly...
Ja na poczatku ciazy - 1 trymestr - mialam odrzut od miesa/wedliny. Teraz juz jest ok :) cos tam zjem. ;)
czy już jeść pierożki, czy jeszcze trochę poczekać, bo jakoś nie bardzo pasują mi poranną porą ;p
Judka, zazdroszczę. Też bym chciała mieć 2 tygodnie do terminu :<
katka milo ze ktos zauwazyl moja nieobecnosc:) nie pisalam bo nie mialam weny jakas deprecha troche mnie lapie nadal w dwupaku...niedziele spedzilam prawie cala z mezem...moge wychodziv ze szpitala wiec zabral mnie do centrum handlowego potem na obiadek...a nastepnie moj wariat wywiozl mnie w ustronne miejsce hehe i nie bede pisac co dalej :) naprawde nie wierzylam ze mu sie to uda w centrum wielkiego miasta heh....
Zrobiłam śniadanko dla Julki, pogadałyśmy i nadrabiam forum :-)
Został tydzień do terminu i właśnie wybieram się na wizytę do lekarza. Według lekarza mam rozpakować się przed terminem ale chyba na to sie nie zanosi.
pogoda miała być 30 stopni, a tu bez zmian - tylko nie pada ...
--
zaraz wkleję zdjecia na galerii - Jagódka jest przesłodka i przecudowna
Ula a Twój mąż ma teraz już urlop czy do pracy chodzi? Jakie macie plany z Julką na spędzenie najbliższych dni ?
Ulcia a nie orientujesz się, jak z Lusią Peppermill? Martwię się bardzo od wczoraj :(
Ulcia - a moze po prostu napisz do Peperrmill, że wszystkie dziewczyny Ją pozdrawiają i trzymają kciuki za malutka Lileczkę. Pewnie Jej bedzie miło w tej calej stresującej sytuacji, że jestesmy z Nią myslami... Tak sobie tylko mysle..
O! Odebrałam właśnie pierwszy telefon - "Czy już?" no to sie zaczyna....
Też sie zastanawiam Ale jak widać po naszych koleżankach to czasem i ze 2 tygodnie może potrwać..... a czasem 2 dn