Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorQuelle
    • CommentTimeAug 15th 2012
     permalink
    hopelight
    mogę sobie wyobrazić że takie leżenie w szpitalu może doprowadzić do łez.Fajnie że mogliście spędzić dzień z mężem.
    Zauważyłam że im bardziej pragniemy się rozpakować to nasze dzieci siedzą w brzuszkach.:wink:
    -- http://wwwsuwaczki.com/tickers/p655ybbha8ok1b4a.png[/img][/url]
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    misia-ludek: dla chłopca podoba mi się Bartłomiej ale mój brat sobie zarezerwował to imię

To Ty wybierz Bartosz - zdrabnia się tak samo:tooth:
    •  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeAug 15th 2012 zmieniony
     permalink
    Hopelight - fajnie, ze spedzilas milo czas z mezem poza szpitalem. :)

My mamy wstepnie wybrane Karol badz Artur, ostatnio moj maz wymyslil Milosz. Mi sie jak narazie Karol najbardziej podoba. Zobaczymy jak nam sie preferencje zmienia po porodzie ;) moze cos innego wymyslimy ;)

Co do dzieciaczkow i porodow, to ja juz bym chciala byc po ;) a to jeszcze 3 miesiace zostaly...
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Jestem :]]]
    Kurcze jakie u Nas upały bosze no myślałam ze skisnę ale pojechałam do tego używalca zostawiłam 35e, ale jest cos dla Zosi i Henia w sumie 15 rzeczy bluzeczki sweterki po 2 pajace czapaczki , no miła cena a jeszcze same firmówki i do tego 25% taniej , nice :bigsmile:

a u Gina spoko oprócz tego że Heni oma już 800 gram - 25t0d , Zosia 900 g -26t0d odpowiadają wiekowi pojedynczej ( i według om) :shamed::shocked: Dalej sa kim byli zosia bezwstydnica od razu pokazała a Mały jest tak nisko i tak głęboko że ciężko było zmierzyć i sprawdzić ale raczej chłopczyk ,
    Ciśnienie no cóż tak ma być , i koniec on nie widzi nic dziwnego i niepokojącego w zapiskach i jeszcze pyta po co mi one
    Po tym podejrzeniu wód sączących zbadał usg od środka i szyjka jak u żyrafy 3.7cm:smile: Mały nie robi tam szkód mimo że go czuje
    wysłał do okulisty za 2 tyg. kolejna wizyta u niego
    zero badan , a kurde przestałam czuć się u niego ciążowo , oprócz brzuszka i kopniaków , ale lepiej tak

Widziałam naklejki no nie powiem śliczne !!!u nas sa takie pół metrowe ,i jest littel pony , kitty, z nici ten miś szary, bob bud. , spangebob , i barbi
    martynka sobie zamówiła konia , maluszki na drzwiach będą mieć misia a ścianach małe -Zosia misie w zamku a -Henio zobaczy się

Treść doklejona: 15.08.12 23:03
    madziauk: Co do dzieciaczkow i porodow, to ja juz bym chciala byc po ;) a to jeszcze 3 miesiace zostaly...

3 msc aż albo tylko :wink:

No my chyba jednak do końca października pow.. ze msc wcześniej już można ale jak teraz tak ładnie przybierają to kto wie może szybciej :shocked:

Treść doklejona: 15.08.12 23:05
    madziauk: Ja na poczatku ciazy - 1 trymestr - mialam odrzut od miesa/wedliny. Teraz juz jest ok :) cos tam zjem. ;)

Miałam to samo , teraz zjemale trafić w moje gusta mięsne szynkowe kiełbasko we nie do ogarnięcia

Treść doklejona: 15.08.12 23:16
    Wybiła nam 100-dniówka a jak odejmę te 20 ponad dni o kurcza pędziiiiii:shocked::shocked::shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMalisiek
    • CommentTimeAug 16th 2012
     permalink
    A co tu taka cisza? :wink:

Zmykam. Forum poczytane, czekolada opałaszowana - mogę wracać do spania :bigsmile:

Do później kobietki :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
    • CommentTimeAug 16th 2012 zmieniony
     permalink
    Ja już jestem :cool: wstałam o 4.30, ale ze względu na urodzinki mężusia poleżałam z nim i nie wstawałam za wcześnie, potem zrobiłam mu śniadanko i przed chwilą pojechał do pracy.
    A dzisiaj najem się ciasta mniam:smile: już nie mogę się doczekać wieczora :tongue: jestem straszny łakomczuch na wszelkie słodkości :tongue:
    Dziś rano znowu męczy mnie zgaga :(((((
    Pozostały 2 tygodnie do terminu :shocked:
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    bry :)
    u nas dzis zapowiada sie piekny dzien choc jak rano wstaje ok 6 to jest zimno a gory zasnute mgła jak w październiku, w kotłach leza jeszcze resztki sniegu z zimy i chyba nie dane juz im bedzie stopniec bo w poniedziałek w najzimniejszym miejscu naszych pasm, na hali izerskiej bylo juz -2 stopnie szok, nie ma jak to mroz w sierpniu. No ale trzeba sie cieszyc tym co jest :)
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Ja się wczoraj ciacha napchałam, a dziś jeszcze będę poprawiać :D A teraz siedzę i myślę, czy już jeść pierożki, czy jeszcze trochę poczekać, bo jakoś nie bardzo pasują mi poranną porą ;p

Judka, zazdroszczę. Też bym chciała mieć 2 tygodnie do terminu :<
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Malisiek: czy już jeść pierożki, czy jeszcze trochę poczekać, bo jakoś nie bardzo pasują mi poranną porą ;p

Ja uwielbiam pierogi zarówno na słodko, jak i z mięsem, z kapustą, ruskie itd. Często jem dania obiadowe nie w porze obiadowej :tongue: tylko wieczorem nie, bo bym nie zasnęła.
    Malisiek: Judka, zazdroszczę. Też bym chciała mieć 2 tygodnie do terminu :<

Nie wiem jak Tobie, ale mi się ten czas w ciąży bardzo dłużył i nudziłam się siedzeniem w domu bez jakiś większych obowiązków, też marzyłam w podobnym czasie ciąży, co Ty jesteś żeby to szybko minęło :)
    Jeszcze tydzień i będę gotowa :cool: mam kilka spraw jeszcze do ogarnięcia i potrzebuję tygodnia, a potem - od 24 sierpnia mogłabym i chciałabym już rodzić i pewnie wtedy zacznę marudzić :confused:, bo coś czuję, że przenoszę:confused:
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Ja się chyba jednak prześpie, bo coś mnie sen bierze, a pierogi będą jak wstanę. Ja uwielbiam z mięsem, kapustą i grzybami - takie przypieczone. A na słodko - z truskawami, polane jogurtem naturalnym lub śmietaną i posypane cukrem :heartsabove: Ahh, aż mi ślinka cieknie ;p

Mi też sie dłuży, w ciągu dnia strasznie mi się nudzi i się snuję po domu. I ciągle jest tylko telewizor-laptop-łóżko i tak do znudzenia ;x
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    hopelight: katka milo ze ktos zauwazyl moja nieobecnosc:) nie pisalam bo nie mialam weny jakas deprecha troche mnie lapie nadal w dwupaku...niedziele spedzilam prawie cala z mezem...moge wychodziv ze szpitala wiec zabral mnie do centrum handlowego potem na obiadek...a nastepnie moj wariat wywiozl mnie w ustronne miejsce hehe i nie bede pisac co dalej :) naprawde nie wierzylam ze mu sie to uda w centrum wielkiego miasta heh....

hope, jesteś dzielną dziewczyną, dasz radę - jeszcze troszkę :) a mężuś na prawdę wspaniałomyślny :) Oby więcej takich wyjazdów w ustronne miejsce, może coś się ruszy :) Kochana, głowa do góry :) Mały jest już bezpieczny i to jest najważniejsze :))) Trzymaj się tam :*
    A ja się witam w czwartkowy poranek :)
    --
  1.  permalink
    Dzień dobry Wszystkim :wink:

hopelight no to fajnie dzień spędziłaś, a mąż baaardzo pomysłowy :wink:
    Malisiek tez mi się już dłuży, a jestem jeszcze 2 tyg za Tobą...ale pocieszam się, że może po 30 tyg zacznie szybciej lecieć:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    Witam
    Dziś mój organizm przegrał z glukoza jutro powtórka, co daje ta cytryna oprócz zmiany smaku, bo mi sam smak to smakuje i po wypiciu jest ok właściwie czuję tak jak bym piła zageszczany sok rozrobiony w wodzie, ale po 1 h mój organizm zwymiotowal. A u mnie najpierw pobierają krew a potem dopiero po 2 h.
    --
  2.  permalink
    cytryna daje niby to, że jest to bardziej znośne do wypicia niż bez niej...ale chyba gwarancji czy się zwróci czy nie, już nie daje:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    A gdzie podziewa się Ulcia?? Już 10.00 a jej nie ma. Rodzi czy śpi ?:smile:
  3.  permalink
    judka25: A gdzie podziewa się Ulcia?? Już 10.00 a jej nie ma. Rodzi czy śpi ?

wczoraj do Niej rodzinka przyjechała chyba, więc pewnie razem czas spędzają:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Hej!
    Ja dzisiaj później - wstałam aż o 8:30 z małą przerwą na siusiu o 6:30 normalnie szok :shocked:
    Zrobiłam śniadanko dla Julki, pogadałyśmy i nadrabiam forum :-)
    Mam mmsa od Ma_mi , którego mój mąż ogarnął w końcu do zdjęcia w takim formacie, który mozna wkleić na forum :whorship: - zaraz wkleję zdjecia na galerii - Jagódka jest przesłodka i przecudowna :heartsabove:
    Poza tym u mnie nic nowego się nie dzieje, pogoda miała być 30 stopni, a tu bez zmian - tylko nie pada ...
    --
    • CommentAuthorAnecia84
     permalink
    No a ja się melduje w rozpoczętym 40 tygodniu. Został tydzień do terminu i właśnie wybieram się na wizytę do lekarza. Według lekarza mam rozpakować się przed terminem ale chyba na to sie nie zanosi. :confused:
    -- ;;;;
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Witajcie dzisiaj, ale naprodukowałyście, że ho ho... boziuuu te naklejki cudne... no ja mam pokoik dla malutkiej wymalowany w malutkie motylki i kwiatuszki, to pozostałość po starszej która wyniosła się na poddasze rok temu, a wczoraj sama sobie ściany udekorowała.... mazakami ... masakra myślałam że już z tego wyrosła.. nerwa miałam takiego że szok...

a ja dzisiaj odebrałam wyniki bo o 16 idę na wizytę... i wreszcie będzie usg po 2-óch miesiącach... jak zwykle wszystko na pograniczu mimo brania żelaza, tylko mocz mnie zastanawia bo pojawiły się azotany... pewnie jakaś infekcja :cry: dobrze że dzisiaj wizyta
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: Zrobiłam śniadanko dla Julki, pogadałyśmy i nadrabiam forum :-)

Ula a Twój mąż ma teraz już urlop czy do pracy chodzi? Jakie macie plany z Julką na spędzenie najbliższych dni ?:wink: No jeśli oczywiście nie zaczniesz rodzić :tongue:
    Anecia84: Został tydzień do terminu i właśnie wybieram się na wizytę do lekarza. Według lekarza mam rozpakować się przed terminem ale chyba na to sie nie zanosi.

Dziewczyny podawały przykłady swoje, że poród często bierze z zaskoczenia, bez wcześniejszych objawów, dolegliwości :tongue:, więc na razie się nie martw :cool:
    (Ja taka mądra, a za tydzień będę największą marudą na tym forum chcącą już rodzić :tongue:)
    Ul_cia: pogoda miała być 30 stopni, a tu bez zmian - tylko nie pada ...
    --

a u mnie teraz 27 stopni i już mam naprawdę serdecznie dosyć tej pogody !!!!!
    Ul_cia: zaraz wkleję zdjecia na galerii - Jagódka jest przesłodka i przecudowna

No to czekam :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Ula a Twój mąż ma teraz już urlop czy do pracy chodzi? Jakie macie plany z Julką na spędzenie najbliższych dni ?

No własnie na razie urlopu nie ma - czekamy na Martynkę :wink: wiec na razie raczej telewizyjno/laptopowe spędzanie czasu, zakupy, spacerek - z kinem poczekamy na tatusia :cool: Ale spoko - my obydwie jesteśmy komputerowe (niestety :wink:) Ja mam Was, a Julka jakieś gry i damy radę. Jak będzie gorąco, to ogródek :-)

Jagódka w Galerii - zapraszam!

AAAAA - dzięki, ze ktoś o mnie pamięta :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Ul_cia: AAAAA - dzięki, ze ktoś o mnie pamięta :bigsmile:

Wszyscy o Tobie pamiętają :devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    co mogą oznaczać Pasma śluzu --- dość liczne w moczu
    --
  4.  permalink
    acia20 jeśli nie ma w moczu dodatkowo bakterii, to wydaje mi się, że nie powinnaś się martwić...
    --
  5.  permalink
    Witam
    Ale produkujecie :bigsmile:

acia20: co mogą oznaczać Pasma śluzu --- dość liczne w moczu
    z tego co mi wiadomo to nic złego - śluz pochodzi po prostu z pochwy.
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Ulcia a nie orientujesz się, jak z Lusią Peppermill? Martwię się bardzo od wczoraj :(
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    katka_81: Ulcia a nie orientujesz się, jak z Lusią Peppermill? Martwię się bardzo od wczoraj :(

Właśnie też sie zastanawiam i martwię, i biję po głowie czy do niej napisać czy nie - ale nie chcę jej przeszkadzać, bo pewnie wszyscy (czyt. cała rodzina i znajomi) ją bombarduja pytaniami .....
    Nie wyobrażam sobie co przeżywa....
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    no właśnie... bidulka, oby wszystko było dobrze :/
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Wklejam listę co by nam się nie zagubiła :-)

co z tą Majką - chyba się rozpakowała - termin na 5 dni temu (niby mozna i 2 tyg czekać....) Nie wiem? Usuwać, czy nie?

1. majka_85 11.08.2012 (chłopiec)
    2. Gina1511 16.08.2012 (dziewczynka)
    3. Ul_cia 18.08.2012 (dziewczynka)
    4. dorotka09.05 20.08.2012 (dziewczynka)
    4. Cobraczek 20.08.2012 (chłopiec)
    5. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    5. Saba__ 23.08.2012 (dziewczynka)

6. magic1984 28.08.2012 (chłopiec)
    7. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    8. judka25 31.08.2012 (chłopiec)
    9. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)
    10. NadziejaUmieraOstatnia 06.09.2012
    11. Pajacynka 07.09.2012 (chłopiec)
    12. oranda 15.09.2012
    13. katka_81 17.09.2012 (dziewczynka)
    14. Natalia122 20.09.2012 (dziewczynka)
    14. kapelusznick 20.09.2012 (chłopiec)
    15. asia_ 22.09.2012 (dziewczynka)
    16. sysiajaw 24.09.2012 (dziewczynka)
    17. leneczka8484 25.09.2012 (chłopiec)
    17. Olenkaka 25.09.2012 (dziewczynka)
    18. ASulek 30.09.2012 (chłopiec i chłopiec)
    18. monika 1205 30.09.2012 (chłopiec)
    19. Ber1987 05.10.2012 (dziewczynka)
    20. magdalenka2610 07.10.2012 (chłopiec)
    21. łośćń 12.10.2012 (dziewczynka)
    21. CiastoMiłości 12.10.2012 (chłopiec)
    22. KasiaTasia 13.10.2012
    23. Dii 16.10.2012 (chłopiec)
    24. sensuall 26.10.2012 (chłopiec)
    25. Malisiek 5.11.2012 (dziewczynka)
    26. madziauk 10.11.2012 (chłopiec)
    26. isiula. 10.11.2012 (chłopiec)
    27. Linden 12.11.2012
    27. violet_flower 12.11.2012 (chłopiec)
    28. spidermanka 16.11.2012 (chłopiec)
    29. lofbejbe 21.11.2012
    30. edzia503 23.11.2012(chłopiec i dziewczynka)
    31. basia_87 06.12.12(chłopiec)
    32. ruda03 09.12.2012
    33. acia20 12.12.2012 (dziewczynka)
    34. mooniia 21.12.2012(dziewczynka)
    35. artystka80 27.12.2012
    36. lapa 30.12.2012
    37. Pomarańczka25 2.01.2013
    38. misia-ludek 5.01.2013
    39. kasia151288 16.01.2013
    40. agavva 21.01.2013
    41. Igisowa 24.01.2013
    42. marakuya 1.02.2013
    42. GaggataB 1.02.2013
    43. justyna883 2.02.2013
    44. milena1984 3.02.2013
    45. ikamek 06.02.2013
    46. beagraf 12.02.2013
    47. andziaiw 22.02.2013
    47. milka 1984 22.02.2013
    48. sushi 5.03.2013
    49. venus87 14.03.2013
    50. venika 05.04.2013:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    Właśnie też sie zastanawiam i martwię, i biję po głowie czy do niej napisać czy nie - ale nie chcę jej przeszkadzać

też się cały czas zastaniamiam i modlę za małą. Może nie pytaj tylko napisz że wszystkie z nią jesteśmy :confused:
    --
  6.  permalink
    Ulcia - a moze po prostu napisz do Peperrmill, że wszystkie dziewczyny Ją pozdrawiają i trzymają kciuki za malutka Lileczkę. Pewnie Jej bedzie miło w tej calej stresującej sytuacji, że jestesmy z Nią myslami... Tak sobie tylko mysle...
    -- ___
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    spidermanka: Ulcia - a moze po prostu napisz do Peperrmill, że wszystkie dziewczyny Ją pozdrawiają i trzymają kciuki za malutka Lileczkę. Pewnie Jej bedzie miło w tej calej stresującej sytuacji, że jestesmy z Nią myslami... Tak sobie tylko mysle..

dokładnie, a jak będzie chciała to sama nam napisze co i jak..

a co do majka_85 ostatnio logowała się 3 dni temu więc możliwe, że się rozpakowała..:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Wysłałam jej sms'a, ze jesteśmy myślami i modlitwą z nimi i wszystkie trzymamy za nie kciuki!
    Ehhh mam nadzieję, że wszystko się potoczy dobrze....

A ja właśnie wzięłam się za prasowanie (mówiłam, że u mnie to już etap wyganiania Małej :wink:) i pierwszym przyłożeniem żelazka przypaliłam koszulę mężowi.... pierwszy raz w życiu.... to chyba oznacza, że dzisiaj nie powinnam jednak prasować, nie? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Ul_cia: to chyba oznacza, że dzisiaj nie powinnam jednak prasować, nie? :devil:

hahahah jednym słowem "lenistwo" ci się włączyło.. też tak mam.. każdy powód dobry :devil:
    --
    • CommentAuthorNatalia122
     permalink
    Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj żyje organizacją kominka. A tak w ogóle to zaczęłam się chyba bać porodu. Jakoś denerwuje się że to coraz bliżej. Wczoraj M skręcił łóżeczko, zaczynam myśleć o pakowaniu torby. Lekarka planuje pessar ściagnąć 6/09 a na lekach mam być do 2/09 tak więc od 2/09 chyba zacznę się bać jeszcze bardziej :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Ja jestem ciekawa kiedy mnie ten strach obleci... ja jak na razie ciągle się doczekać nie mogę :devil:, a torbę spakuję za jakieś 2 tygodnie :devil::devil::devil:
    --
  7.  permalink
    Pappermil na pewno miło, ze jestesmy z nimi i trzymamy kciuki, pewnie sama się odezwie ale dopiero jak się sytuacja unormuje

Pewnie Majka się rozpakowała skoro od kilku dni cisza...

Ula lepiej dzis jednak nie prasuj:tongue:

Treść doklejona: 16.08.12 12:15
    sysia pewnie bliżej terminu - na razie jeszcze masz czas na strach:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    jejku jak czytam że cisza na forum to się załamuje, bo 224 postów to ja nie nadrobię ale rozumiem że nikt nie urodził. za pepper trzymam kciuki i ja.
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    MKD bo my przez całe dnie w sumie tylko siebie tu na forum mam, to plotkujemy ie wlezie - póki mozemy :devil:
    Sysia - mnie strach zaczął oblatywać tak ze 2 dni temu - więc w sumie dopiero w 40 tygodniu :wink:

O! Odebrałam właśnie pierwszy telefon - "Czy już?" :devil: no to sie zaczyna....
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Cześć dziewczyny :bigsmile: Ja wstałam poszłam na zakupy i właśnie jem śniadanie :bigsmile: świeży chlebek z metką łososiową :bigsmile: Jak się czujecie? u nas w Bydgoszczy pochmurno ale zapowiadali ładną pogodę:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Też sobie machnęłam śniadanie, ale nie dojadłam. Narobiłam sobie kanapeczek na jeden gryz z pasztetem pomidorowym i ogórkiem i jestem peeełna.
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Fajne naklejki dziewczyny :bigsmile:. Też trzymam kciuki za Pepper i malutką!
    Miałam okropną noc, skurcze mi się włączyły, ale nieregularne, niektóre pieruńskie, inne leciutkie, ale koło 3 zasnęłam, rano się obudziłam i stwierdziłam, że skoro przespałam 3 godziny, to znaczy, że nie rodzę :wink:. Zjadłam śniadanie i znowu 2 godziny snu, wstałam i zaś jakiś skurczybyk, brzuchol twardy :confused:. Ciekawe ile takie coś może potrwać, bo najwcześniej mogę rodzić we wtorek :neutral:.
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Anecia jesteś w 40 tygodniu ciąży?? i masz jeszcze czekać? hmmm to nie za długo? pewnie się męczysz:hugging: bidula
    Sysiajaw nie martw się kochana będzie dobrze z tym moczem, daj znać co i jak.
    Ja też mam dziś wizytę bo ostatnio lekarka nie dała mi skierowania na badanie moczu, już drugi raz! :angry:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    madzinka83: Ciekawe ile takie coś może potrwać,

Też sie zastanawiam :devil: Ale jak widać po naszych koleżankach to czasem i ze 2 tygodnie może potrwać..... a czasem 2 dni :cool:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Ulcia a co się dzieje z Lusią Peppermill? :sad::sad: martwię się
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: O! Odebrałam właśnie pierwszy telefon - "Czy już?" :devil: no to sie zaczyna....

A ja pierwszy telefon miałam na początku sierpnia, prawie miesiąc przed terminem :shocked::devil::devil::devil:
    I już wtedy się zezłościłam :devil: A co będzie w 40 tygodniu ??!!!:devil:
    Wyłączę telefon, żeby się nie denerwować i włączę dopiero jak urodzę.
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Poczekajmy, aż Majka się odezwie:smile:
    Gina ma na dziś :bigsmile:
    Ulcia kochana ty się nie martw o innych tylko o siebie, bo ty ryba masz termin za dwa dni:bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia:
    Też sie zastanawiam :devil: Ale jak widać po naszych koleżankach to czasem i ze 2 tygodnie może potrwać..... a czasem 2 dn

Ja to jestem kompletnie bez żadnych objawów, dolegliwości, zupełnie nic !!! I dlatego myślę ciągle, jakbym miała nigdy nie urodzić, a przecież kiedyś muszę :devil::tongue:
    Muszę jeszcze poukładać w szafie ubranka, do końca spakować torbę, kupić klapki pod prysznic, a mi ciągle wydaje się że mam tak dużo czasu, że nawet nie biorę pod uwagę, że poród mógłby mnie wcześniej zaskoczyć :shocked:
    • CommentAuthorAnecia84
     permalink
    Ja przynajmniej raz dziennie odbieram telefon czy to już:devil: To znaczy standardowo mama o 10 rano dzwoni sie pytać jak się czuje:P Ale najbardziej to wkurza mnie rodzinka M. Ciągle mi powtarzają że jak się zacznie mam dać znać, tak jakbym wogóle nie planowała ich o tym informować. A ja nie jestem głupia i nie trzeba mi powstarzać kilka razy, a oni tak robią. Przy jednym telefonie teściowa potrafi mi 3 razy ptrzypomnieć żebym dała znać jak bedzie się coś dziać. Normalnie idzie dostać czegoś.:devil:
    -- ;;;;
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Anecia jeszcze trochę :bigsmile: i się skończy .....ale nie bo potem będą dzwonić jak się czuje świeżo upieczona mama i dzidzia :shocked:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.