Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, może wreszcie potwierdzą mi płeć haha bo ja tylko z usg 4d w 25tc wiem że ma być dziewczynka, nawet fotke mam, i niestety ogonka tam nie widzę, no i jestem ciekawa ile ta nasza mała waży.... i ciągle imię nie wybrane już śni mi się to po nocach, bo jakoś z mężem nie możemy znaleźć konsensusu w tej sprawie.. ech ale zapowiedziałam mu że do końca sierpnia mamy się zdecydować... woow ale się rozwinęłam, widzę że coraz bardziej wam marudzić zaczynam 

Ulcia a co się dzieje z Lusią Peppermill?
Ja to jestem kompletnie bez żadnych objawów, dolegliwości, zupełnie nic !!! I dlatego myślę ciągle, jakbym miała nigdy nie urodzić, a przecież kiedyś muszę
polecam wszystkim te na Chmielnej
W poprzedniej ciąży urodziłam w 42t3d-wtedy rzeczywiście można zacząć zastanawiać się, czy w końcu się urodzi :-)

Mała się zabarykadowała i mówi "p...ole nie wychodzę"![]()

chyba wypięła dupcię
Judka - mogę do Ciebie szepnąć (bo nie mam abonamentu i nie mogę pisać wiadomości) z moim numerem, a Ty byś mi dała swój na w razie "W"?
judka obie dyszycie na porodowce ;)
) a tu taka cisza z rana była, że zjadłam śniadanko i poszłam dalej spać..
judka , ze Ty sie nie wybierasz to wiem tylko nie wiem co maluch na to ;)

no dokładnie! przecież mama jeszcze tydzień przed terminem musi fryz odświeżyć
!!! I pojeść jeszcze jakieś pyszności, których po porodzie nie będę mogła
nawet torby do szpitala nie mam a co dopiero wkład

no ty to już powinnaś mieć torbę pod drzwiami wyjściowym
Czystą płytę już kupiłam, więc jakiś postęp jest
Jak już się tak wymieniacie tymi numerami to też mogę którejś nr dać/bądź wziąć co by powiadomić że coś się dzieje
NadziejaUmieraOstatnia: A ja mam pytanie. Ile wcześniej może odchodzić czop? Od wczoraj mi odchodzi w częściach ale nie jest podbarwiony krwią . Czy to już jakaś oznaka nadchodzącego porodu?
Czop może odchodzić nawet 2-3 tygodnie przed porodem, niekoniecznie musi być podbarwiony krwią i może odchodzić kawałkami. Często pod koniec ciąży jest bardzo dużo śluzu i wydzieliny przypominającej czop, a to nie jest czop. Ja właśnie mam mega dużo śluzu, wygląda jak czop, ale lekarz mówił, że to jeszcze nie jest to.
A mi nic nie odchodzi jeszcze (mówie o czopie oczywiście) ale czasem też moze być podobno tak, ze nie odchodzi wcześniej dopiero przy samym porodzie - czyli jak juz dawno ustaliłyśmy - w ciąży i przy porodzie jest wszystko mozliwe

... strach mnie obleciał
Teraz TYLKO 24 stopnie, ale pada leciutki deszczyk i w końcu oddycham
A ja zaraz śmigam na wizytę i USG...... strach mnie obleciał
ja chcę słońce!U nas - Kraków - cały czas schłodzone już od dobrego tygodnia mogłoby się troszkę ocieplić i słońce wyjść, a tu w kólko deszcz

super furka, a jak sie prowadzi?
fajnie, zwrotne koła i w rzeczywistości wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu 
Aaaa no i zależało mi żeby miał właśnie taki kolor, bo mało widuję wózków właśnie szarych.
Też lubię szare wózki, praktyczny i niebrudliwy kolorek.. Mój syn ma grafitowo-szarą furę