Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ulcia a co się dzieje z Lusią Peppermill?
Ja to jestem kompletnie bez żadnych objawów, dolegliwości, zupełnie nic !!! I dlatego myślę ciągle, jakbym miała nigdy nie urodzić, a przecież kiedyś muszę
polecam wszystkim te na Chmielnej
W poprzedniej ciąży urodziłam w 42t3d-wtedy rzeczywiście można zacząć zastanawiać się, czy w końcu się urodzi :-)
Mała się zabarykadowała i mówi "p...ole nie wychodzę"
Judka - mogę do Ciebie szepnąć (bo nie mam abonamentu i nie mogę pisać wiadomości) z moim numerem, a Ty byś mi dała swój na w razie "W"?
judka obie dyszycie na porodowce ;)
judka , ze Ty sie nie wybierasz to wiem tylko nie wiem co maluch na to ;)
no dokładnie! przecież mama jeszcze tydzień przed terminem musi fryz odświeżyć
nawet torby do szpitala nie mam a co dopiero wkład
no ty to już powinnaś mieć torbę pod drzwiami wyjściowym
Jak już się tak wymieniacie tymi numerami to też mogę którejś nr dać/bądź wziąć co by powiadomić że coś się dzieje
NadziejaUmieraOstatnia: A ja mam pytanie. Ile wcześniej może odchodzić czop? Od wczoraj mi odchodzi w częściach ale nie jest podbarwiony krwią . Czy to już jakaś oznaka nadchodzącego porodu?
Czop może odchodzić nawet 2-3 tygodnie przed porodem, niekoniecznie musi być podbarwiony krwią i może odchodzić kawałkami. Często pod koniec ciąży jest bardzo dużo śluzu i wydzieliny przypominającej czop, a to nie jest czop. Ja właśnie mam mega dużo śluzu, wygląda jak czop, ale lekarz mówił, że to jeszcze nie jest to.
A mi nic nie odchodzi jeszcze (mówie o czopie oczywiście ) ale czasem też moze być podobno tak, ze nie odchodzi wcześniej dopiero przy samym porodzie - czyli jak juz dawno ustaliłyśmy - w ciąży i przy porodzie jest wszystko mozliwe
A ja zaraz śmigam na wizytę i USG... ... strach mnie obleciał
U nas - Kraków - cały czas schłodzone już od dobrego tygodnia mogłoby się troszkę ocieplić i słońce wyjść, a tu w kólko deszcz
super furka, a jak sie prowadzi?
Aaaa no i zależało mi żeby miał właśnie taki kolor, bo mało widuję wózków właśnie szarych.