Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
patrzyłam na allegro, ładne mają wzory te wózki. Niestety nie na moją kieszeń
Dzisiaj byłam na ponownym ktg w szpitalu. Możecie mi powiedzieć, czy dobrze rozumiem, bo nikt mi tego wykresiku nie wytłumaczył??? To co wskazuje ktg po lewej stronie to jest tętno Maluszka, a te liczby po prawej to jest siła skurczu?
--
Dzisiaj skurcze dochodziły nawet do 100. Tzn. w ciągu 20 min. jeden był prawie na 100, dwa na 75 i jeden słabszy. Myślicie, że poród się zbliża?
Czuję tylko, jak twardnieje mi brzuch.
ja się zastanawiam jak kolor naszej fury się sprawdzi w ternie (niby zielony, niby oliwka) , wiem że na pewno się nie zgubię
- kolor tak daje po oczach, że M. mnie wszędzie znajdzie
Czuje tylko takie napięcie bez bólu. Co do objawów porodu to już sama nie wiem, doszukuje się ich, ale czy rzeczywiście są? . A tak na poważnie to brzuch mi się obniżył, nawet mąż to zauważył, mam jakieś kłucia szyjki - to chyba Mały napiera bo lekarka mówiła na ostatniej wizycie, że jest bardzo nisko. Czasami zdarza mi się chwilowy ból w podbrzuszu, który szybko mija. Z jednej strony się boję a z drugiej już chciałabym być po.
A ja się właśnie objadłam zupką cebulkową i nawet nie musiałam jej sama robić. Mój luby obrał cebulę, żebym nie płakała i z rozpędu zrobił całą resztę..
I po co to napisałaś ? Żebym zrobiła się głodna ? I teraz Ci zazdroszczę tej zupki
taką zieloną grudkę na papierze toaletowym
witam sie wieczorowa pora, mam do was pytanie, czy ktora uzywala takiego urzadzenia do sluchania tetna dzidzi przez powloki brzuszne? bo mi pozyczyla przyjaciolka i probowalam dzis odnalesc tetno dzidzi i nic, tylko moje. skonczylam 13 tydzien i male ma ok 7cm, uwazacie ze za male zeby znalesc tetno? jak bylam na usg genetycznym to lekarka musiala mocno naciskac mi na brzuch raczka usg bo ponoc dzidzia jest gleboko, wiec moze za wczesnie na to urzadzenie. mialyscie z nim doswiadczenie? prosze o prade :)
Wydaje mi się, że 13 tydz, to może być za wcześnie, ale próbuj, bo może akurat Ci się uda
witam sie wieczorowa pora, mam do was pytanie, czy ktora uzywala takiego urzadzenia do sluchania tetna dzidzi przez powloki brzuszne? bo mi pozyczyla przyjaciolka i probowalam dzis odnalesc tetno dzidzi i nic, tylko moje.
isiula - a mozna prosic na przepis na zupke cebulowa, ale bym zjadla, mniam.
Z tego co pamietam na polowkowym badaniu ,pierwszy raz uslyszlam serduszko malej .