Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja przed samym porodem jakies miesiac ,byl post bo panikowalam ze porod wywolam ,a teraz przed samym porodem sie bzykne
Znam taka parke co na Ip poszli i bara ,bara ,a ona rodzila 15 minut :D
--
No i wyszło szydło z worka - boi się
Pytam sie, co moze sie stać strasznego, najwyzej poród się stanie, a on na to - no nawet mnie nie strasz
Ja się mało nie posikałam ze śmiechu - i weź tu sex uprawiaj w takich warunkach
Jak zaczynacie temat sexu to ostatnio się kochałam bo o bzykaniu to nie można powiedzieć ( Już nie pamiętam kiedy byłam tak porządnie !!) mój mąż ma takiego stresa, że jak zaczniemy i mamy już się rozbujać to on kończy nawet nie wiedząc, że to koniec nie czuł satysfakcji z tego bo się boi...jak zwykle, chyba czeka mnie 9 miesięczna abstynencja
mam do was pytanie, czy ktora uzywala takiego urzadzenia do sluchania tetna dzidzi przez powloki brzuszne? bo mi pozyczyla przyjaciolka i probowalam dzis odnalesc tetno dzidzi i nic, tylko moje. skonczylam 13 tydzien i male ma ok 7cm, uwazacie ze za male zeby znalesc tetno?
może jeśli Martynka nie zdecyduje się na sobotę to Go wtedy ruszy i dojdzie do wniosku, że musi pomóc - no chyba dziecku własnemu nie odmówi
Spoko, ja w pierwszej ciąży też nie miałam ochoty.W drugiej nadrabiam
A powiedzcie mi co ja mam zrobić?? bo czuje, że kiepsko będzie a ja nie ukrywam, że moja aktywność wzrosła
Nie wytrzymał
no jak jestesmy przy temacie sexu to ja wam powiem ze moj maz to tez ma lekkie opory i w zasadzie ja musze inicjowac i tak raz na tydzien sie uda, a ja to mam taka chcice ze tak powiem i jest mi duzo lepiej i jakbym wiecej czula i w ogole jest extra no ale niestety czasem ciezko do czegokolwiek doprowadzic bo on ma jakies opory... ehhh....
Hyhy, no pare dni go przetrzymałam i podziałało
Ooo Violet już byliśmy na wizycie, tłumaczę i mówię jak Isiula ale nie przegadam mu!! głuchy i uparty jak muł..
--
Ooo Violet już byliśmy na wizycie, tłumaczę i mówię jak Isiula ale nie przegadam mu!! głuchy i uparty jak muł..
Piękne!
Teraz musi tylko obczaić czy Staś śpi w brzuchu i do dzieła, bo jak nie śpi to ma większe opory
poza tym odkąd wyczytał sobie w jakimś artykule że sex wpływa bardzo dobrze na dzidziusia - bo Go fajnie kołysze i dostarcza mu dawkę endorfin - o niczym innym nie mówi - że to dla dobra dziecka
poza tym odkąd wyczytał sobie w jakimś artykule że sex wpływa bardzo dobrze na dzidziusia - bo Go fajnie kołysze i dostarcza mu dawkę endorfin - o niczym innym nie mówi - że to dla dobra dziecka
Noooo chyba, że w praktyce ćwiczysz
ogólnie USG nie było bo się popsuło, a ponieważ się uparłam to idę jutro specjalnie do niego do szpitala na usg :)
No i dzs mija mi 20tyg i 20tyg przede mna. Ale mi pedzi ta ciaza