Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, moje biodra w nocy mnie tak napierniczają, że szok
ech Judka, nic nie mów... jak nie urok, to... przemarsz wojska
upały mówicie u mnie za oknem listopadowo,
Jedyne pocieszenie to takie, że już niewiele Ci zostało do terminu albo do 4 września (jeszcze szybciej)
to czy nadal będzie tak pędzić czy jednak troszkę zwolni albo jeszcze przyspieszy
Jak przeczytałam te 40 tyg u mnie na suwaczku to jakoś tak się dziwnie poczułam ...
ulcia bierz te skurcze
Podobno jak nad czo wyjdzie dobry cukier to może lekarz zrezygnuje z badania z glukozą.--
a ja po każdym łyku glukozy wgryzałam się mocno w cytrynkę bez oddechu, by nie poczuć tego słodkiego smaku i dałam radę
No nie wiem, nie wiem Ja od początku ciąży razem z morfologią miałam badany cukier na czczo i zawsze był bardzo OK. A po glukozie wyszła cukrzyca
Ja zatkałam sobie nos i wypiłam duszkiem - zeby smaku nie poczuć bo ja też generalnie z tych niesłodyczowych, pielęgniarka patrzyła na mnie z podziwem
Dziś była druga próba z glukozą 75g tym razem z cytryną, ale panie z laboratorium stwierdziły ze zrobią mi sam cukier i zobaczymy co powie lekarz w środę, bo nie zdążyłam w 10 min wypić i czułam że jak wypiję jeszcze te 2 cm do dołu kubka to znowu zwymiotuję po godzinie tak jak wczoraj. Podobno jak nad czo wyjdzie dobry cukier to może lekarz zrezygnuje z badania z glukozą.
Ja zatkałam sobie nos i wypiłam duszkiem - zeby smaku nie poczuć bo ja też generalnie z tych niesłodyczowych, pielęgniarka patrzyła na mnie z podziwem
Madzinka - no to zaciskaj nóżki, siedź na kanapie i nic nie rób
Proszę o kciuki, żeby nam Gosiula niespodzianki nie zrobiła.
Tak właśnie zamierzam, tylko na noc jadę do mamy, bo się boi o mnie , a ja się boję, że się nie wyśpię nie w swoim łóżku.
Właśnie przyjaciółka dzwoniła, że w razie jakby gdyby to ona jest pod telefonem i mnie zawiezie do szpitala, a nawet pójdzie rodzić ze mną, musimy z Gosią to przemyśleć, czy jednak nie skorzystać z oferty .
--
Ja na czczo mam zawsze dobry cukier, niestety, w poprzedniej ciąży cukrzyca mnie nie oszczędziła-po obciążeniu miałam 160.
popłakałam się prawie ze śmiechu
nie da mi leżeć na boku bo albo mu nóżki przygniatam albo pupę
Moja Mała ma to samo- jak się położę na prawym boku to kopie tak, jakby stanąć chciała na nóżkach
co do teściowej to jeszcze mnie bawi jak mówi, że po niej wcale ciąży nie bło widać a ze szpitala to od razu w swoich ciuchach wyszła - mam ochotę odpowedzieć, że ja też w swoich wyjdę, bo przecież w cudzych chodzić nie będę :-)
zauważyłam jakieś jasno-brązowe upławy
chyba jednak pojadę do fryzjera - Martynka musi się uczyć szyku od urodzenia przecież a nie matkę poczochrańca dostać od losu
Jedź, poprawisz sobie nastrój i poczujesz się piękniejsza
postanowiłam (nie wiem jeszcze co na to mąż , ale pewnie nie powie nie), że nosidełko ergonomiczne kupimy.
dzis sie dowiedzialam z jakim rozwarciem chodze 17 dni :/ otoz 4 cm....kiedy i jak mi sie to zrobilo to nie wiem.....