Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i najlepsze jest to, że ginekolog po mojej prośbie sprawdzenia płci powiedział, że będzie SYN!!! I teraz ja nie wiem komu mam wierzyć czy jak byliśmy na USG 4d w 24tc że córcia czy na 2D z dzisiaj że synek… szok hahaha
ale Ci lekarze obnydwaj byli raczej pewni tych płci, które wypatrzyli? czy tak pi razy oko?
Judka, Ulcia ja też już od dłuższego czasu się zastanawiam nad nosidełkiem ergonomicznym albo chustą i nie mogę się zdecydować. Chyba jednak zacznę od chusty elastycznej z tuli, chociaż kusi mnie od razu tkana, np. little frog mi się podoba kolorystycznie i na chusty info dość dobre opinie ma, a cena nie zabija.
majka jest juz tydzien po terminie nie odzywa sie wiec chyba mozna załozyc, ze jest juz po :)
--
mam 2 chustowych i do tego oboje listopadowe i do wiosny nosiłam oboje pod kurtką :P sama noszę rozmiar 38 a z dzieckiem kupiłam na szmateksie kurtkę rozm 40 i spokojnie się dopinaliśmy i żadne z nas nie marzło :P - jeśli urodzę w terminie, to będzie prawie jesień, więc za długo w chuście nie pochodziłabym (no tylko w domu), bo zimą w kurtce i chuście- nie wyobrażam sobie tego połączenia
mam 2 chustowych i do tego oboje listopadowe i do wiosny nosiłam oboje pod kurtką :P sama noszę rozmiar 38 a z dzieckiem kupiłam na szmateksie kurtkę rozm 40 i spokojnie się dopinaliśmy i żadne z nas nie marzło :P
Ps są kurki dla dwójki ale mi było żal kasy na nią
chodze masuje brodawki i nic
Ja na razie słabo orientuję się w temacie, jestem na etapie czytania wszystkiego co piszecie, więc wszystkie rady są cenne zapraszam wiec na wątek chustowy
Przebieg ze szczegółami wam daruję, bo niepotrzebne potem głupoty będziecie mieć w głowie a macie mieć relax
Tak po krótce to w sumie dwa porody w jednym wyszły
chleb z masłem
edit. no i musze sie pochwalic :P wiem, ze nie ten watek, ale co mi tam..waga - 10 kg po porodzie :)
Witam się piątkowo.
Mam pytanie czy takie ciągnięcie w brzuchu po wstaniu to normalne? Byłam wczoraj na wizycie i gin powiedziała, ze macica się rozciąga, ale jakoś cały czas mnie tak mocno ciągnie, że zanim wstanę to robię kilka podejść.
Ja juz chyba w drugiej ciazy nikomu nie uwierze jak na zywo nie zobacze :P
ojj Kuleczko jak najbardziej podzielam twoje zdanie , ale ciągle jestem w szoku bo nie wiem kto ma racje