Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sysia ja w ciazy schudlam 3 kg, pod koniec te 3 kg nadrobilam i mialam ta sama wage co przed ciaza i po porodzie - 10kg
też bym tak chciał chociaż u mnie dopiero 4 na plus i wygląda że to maluszkowe kg
Edzia malutko przytyłaś przy dwójce maluszków w brzuszku
ale ciągle jestem w szoku bo nie wiem kto ma racje
no i musze sie pochwalic :P wiem, ze nie ten watek, ale co mi tam..waga - 10 kg po porodzie :)
Mam pytanie czy takie ciągnięcie w brzuchu po wstaniu to normalne? Byłam wczoraj na wizycie i gin powiedziała, ze macica się rozciąga, ale jakoś cały czas mnie tak mocno ciągnie, że zanim wstanę to robię kilka podejść.
W poniedziałek o 15:40 po ciężkich przejściach na świat przyszedł mały Tadeusz, z wagą 3400 i 55cm długości
Może zrobimy jakieś zakłady? Obstawiam chłopca, bo siurka trudniej pomylić na usg z czymś innym
Ja widziałam na 2d taaaaakie jajka na połówkowym i nie mam wątpliwości na kolejnym już był główką w dół, a nie poprzecznie i mu jajka spłynęły chyba, bo już się nie dało zobaczyć, ale że widziałam wcześniej to jestem spokojna
to zaraz ino myk i pogrubiona będziesz a to zobowiązuje do gotowości
Obiecałam sobie, że już od czwartku będę gotowa
Edzia - a u Ciebie jak tam cisnienie i wogóle? Po postach widzę, że OK :-)
opowiadam Julce, a ona na to - no jakby jednak wyszedł Max to też by było fajnie
U nas cisza skurczy brak. Ale miło wskoczyć w końcu na 9 miejsce
Jeszcze nie urodziłam tylko u fryzjera byłam
zazdroszczę Ci ochrony krocza - ja też tak chcę - w jakiej pozycji rodziłaś? Jak to zrobić?
ja mam na razie 1 kg na plusie,
ja chyba dzisiaj sobie pierwszy masażyk sutków zafunduję - ale jakoś tak dziwnie się z tym czuję
mowisz o rzeczowym przygotowaniu , czy psychicznym nastawianiu ????
Edzia malutko przytyłaś jak na dwójkę
głównie o psychicznym
muszę jeszcze ułożyć w szafie i dopakować torbę w duperele, więc to w poniedziałek zrobię, przecież nie urodzę przez weekend, więc nie ma stresu
To na kiedy kciuki zaciskamy ????
Oki mykam ide coś ze sobą zrobić co by nie straszyć fotką
Dokładnie, malutko.. Moja koleżanka z bliźniakami na Twoim etapie miała już 20kg na plusie.
Ja mam już 10, a tylko 2 tyg różnicy między nami no i ja mam jednego lokatora (a zaczynałam z bardzo słusznej wagi 82kg)
No Kochana wedle życzenia, tylko potem bez narzekania, że termin jutro i dalej cisza
Nie wytrzymacie tu ze mną
Mnie i tak Twoja ciąża przelaciała , może dlatego że tak długo byłaś nie dostepna
Ale fajnie już byc na takim etapie że można spokojnie zrobić uffffffffffff i znów nabrać powietrza gdy zacznie się akcja porodowa
--
Ul_cia: zazdroszczę Ci ochrony krocza - ja też tak chcę - w jakiej pozycji rodziłaś? Jak to zrobić?
Na SR pokazywała, że najlepsza jest taka na stojąco albo na takim specjalnym krzesełku, gdzie położna odbiera dziecko od dołu, a dziecko jakby z poślizgiem wychodzi bo do dołu. Niby to najlepsze, żeby uniknąć nacinania.
No .......... ja już wiem, że będę narzekać,ale dopiero za tydzień
Nie wytrzymacie tu ze mną