Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorjudka25
    • CommentTimeAug 17th 2012
     permalink
    kuleczka_69: Sysia ja w ciazy schudlam 3 kg, pod koniec te 3 kg nadrobilam i mialam ta sama wage co przed ciaza i po porodzie - 10kg

Super Kuleczka :wink:
    Tydzień po porodzie już -10 kg :shocked:
    Pozostaje mi tylko zazdrościć i mieć nadzieję, że u mnie będzie podobnie :devil:
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    kuleczka_69: Sysia ja w ciazy schudlam 3 kg, pod koniec te 3 kg nadrobilam i mialam ta sama wage co przed ciaza i po porodzie - 10kg

O jak fajnie , też bym tak chciał chociaż u mnie dopiero 4 na plus i wygląda że to maluszkowe kg
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
    • CommentTimeAug 17th 2012 zmieniony
     permalink
    edzia503: też bym tak chciał chociaż u mnie dopiero 4 na plus i wygląda że to maluszkowe kg

Edzia malutko przytyłaś przy dwójce maluszków w brzuszku :wink:
    wrzuć nam jakąś fotę brzuszka :cool:
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    judka25: Edzia malutko przytyłaś przy dwójce maluszków w brzuszku :wink:

Dziękuje Też mnie to cieszy ,tylko waga startowa .....:shamed: nawet mamie wstydzę się pow. ( ale to jest mój niecny plan ,jak już 2-ka to nie ma opcji że nie schudnę )
    No to idę się do czochrać póki m . w domu pstryknie fotki i sie "pochwalę"

Treść doklejona: 17.08.12 16:00
    jedna jest na 14 str. komentarzy pod karta ciąży zrobie dzisiejsza w tym samym i porównanie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormajka_85
     permalink
    Witmy się już nie w dwupaku!
    W poniedziałek o 15:40 po ciężkich przejściach na świat przyszedł mały Tadeusz, z wagą 3400 i 55cm długości :bigsmile:
    Powiem tylko że na skale szpitala byłam znana wśród wszystkich... ale o tym na innym wątku jak się trochę ogarnę to opiszę poród.
    Dopiero wróciliśmy do domku i prawie 900 postów nie jestem w stanie nadrobić, ale gratuluje wszystkim mamusiom, które w czasie mojej nieobecności się rozpakowały!
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    sysiajaw: ale ciągle jestem w szoku bo nie wiem kto ma racje :devil::devil::devil:

Może zrobimy jakieś zakłady? Obstawiam chłopca, bo siurka trudniej pomylić na usg z czymś innym:jumping:
    Ja widziałam na 2d taaaaakie jajka na połówkowym i nie mam wątpliwości:tooth: na kolejnym już był główką w dół, a nie poprzecznie i mu jajka spłynęły chyba, bo już się nie dało zobaczyć, ale że widziałam wcześniej to jestem spokojna:wink::wink:
    kuleczka_69: no i musze sie pochwalic :P wiem, ze nie ten watek, ale co mi tam..waga - 10 kg po porodzie :)

Jej, to super! Mega gratulacje!! :bigsmile:
    kasia151288: Mam pytanie czy takie ciągnięcie w brzuchu po wstaniu to normalne? Byłam wczoraj na wizycie i gin powiedziała, ze macica się rozciąga, ale jakoś cały czas mnie tak mocno ciągnie, że zanim wstanę to robię kilka podejść.:neutral:

Mam tak do tej pory, szczególnie jak za szybko wstanę.. Moja gin mówi, że to normalne i mogę sobie tylko zwiększyć dawkę magnezu.
    Polecam Mg chelatowany z B6. Aspargin mi się chyba wcale nie wchłaniał, bo zanim zmieniłam na ten chelatowany to ciągnęło jak nie wiem, a teraz tylko czasem..

Treść doklejona: 17.08.12 16:08
    majka_85 ogromne gratulacje!! :cheer::clap:
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Gratulacje majeczko :crazy::crazy:
    1. Gina1511 16.08.2012 (dziewczynka)
    2. Ul_cia 18.08.2012 (dziewczynka)
    3. dorotka09.05 20.08.2012 (dziewczynka)
    3. Cobraczek 20.08.2012 (chłopiec)
    4. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    4. Saba__ 23.08.2012 (dziewczynka)
    5. magic1984 28.08.2012 (chłopiec)

6. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    7. judka25 31.08.2012 (chłopiec)
    8. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)
    9. NadziejaUmieraOstatnia 06.09.2012 (chłopiec)
    10. Pajacynka 07.09.2012 (chłopiec)
    11. oranda 15.09.2012
    12. katka_81 17.09.2012 (dziewczynka)
    13. Natalia122 20.09.2012 (dziewczynka)
    13. kapelusznick 20.09.2012 (chłopiec)
    14. asia_ 22.09.2012 (dziewczynka)
    15. sysiajaw 24.09.2012 (niespodzianka)
    16. leneczka8484 25.09.2012 (chłopiec)
    16. Olenkaka 25.09.2012 (dziewczynka)
    17. ASulek 30.09.2012 (chłopiec i chłopiec)
    17. monika 1205 30.09.2012 (chłopiec)
    18. Ber1987 05.10.2012 (dziewczynka)
    19. magdalenka2610 07.10.2012 (chłopiec)
    20. łośćń 12.10.2012 (dziewczynka)
    20. CiastoMiłości 12.10.2012 (chłopiec)
    21. KasiaTasia 13.10.2012
    22. Dii 16.10.2012 (chłopiec)
    23. sensuall 26.10.2012 (chłopiec)
    24. Malisiek 5.11.2012 (dziewczynka)
    25. madziauk 10.11.2012 (chłopiec)
    25. isiula. 10.11.2012 (chłopiec)
    26. Linden 12.11.2012
    26. violet_flower 12.11.2012 (chłopiec)
    27. spidermanka 16.11.2012 (chłopiec)
    28. lofbejbe 21.11.2012
    29. edzia503 23.11.2012(chłopiec i dziewczynka)
    30. basia_87 06.12.12(chłopiec)
    31. ruda03 09.12.2012
    32. acia20 12.12.2012 (dziewczynka)
    33. mooniia 21.12.2012(dziewczynka)
    34. artystka80 27.12.2012
    35. lapa 30.12.2012
    36. Pomarańczka25 2.01.2013
    37. misia-ludek 5.01.2013
    38. kasia151288 16.01.2013
    39. agavva 21.01.2013
    40. Igisowa 24.01.2013
    41. marakuya 1.02.2013
    41. GaggataB 1.02.2013
    42. justyna883 2.02.2013
    43. milena1984 3.02.2013
    44. ikamek 06.02.2013
    45. beagraf 12.02.2013
    46. andziaiw 22.02.2013
    46. milka 1984 22.02.2013
    47. sushi 5.03.2013
    48. venus87 14.03.2013
    49. venika 05.04.2013
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    majka_85: W poniedziałek o 15:40 po ciężkich przejściach na świat przyszedł mały Tadeusz, z wagą 3400 i 55cm długości :bigsmile:

Gratuluję Majka synusia :clap:
    Tak obstawiałyśmy, że się rozpakowałaś :)
    Pewnie dopiero co wróciliście do domku, więc odpoczywaj :wink:

Dzisiaj Gina rodzi, więc wskoczę na 6 miejsce :shocked::devil:
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    majka_85 - gratulacje
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    isiula: Może zrobimy jakieś zakłady? Obstawiam chłopca, bo siurka trudniej pomylić na usg z czymś innym:jumping:
    Ja widziałam na 2d taaaaakie jajka na połówkowym i nie mam wątpliwości:tooth: na kolejnym już był główką w dół, a nie poprzecznie i mu jajka spłynęły chyba, bo już się nie dało zobaczyć, ale że widziałam wcześniej to jestem spokojna:wink::wink:

hhaha spoko zakłady mogą być :devil: no moje dziecię obrócone główką w dół jest, więc jakoś dojrzał i nie miał z tym problemu, długo się nie zastanawiał i za chwilę jeszcze potwierdził, a w 24tc dzieć był położony miednicowo... więc nie wiem co gorsze :shocked:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Majka -Gratulacje , dużo Zdrówka :clap::cheer::clap:

Dziewczyny to nie jest śmieszne ale ta lista mnie stresuje myślałam że nie doczekam sie tych słów z moich ust , a jednak 29 - ta
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    judka25:
    Dzisiaj Gina rodzi, więc wskoczę na 6 miejsce :shocked::devil:

to zaraz ino myk i pogrubiona będziesz a to zobowiązuje do gotowości :devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    sysiajaw: to zaraz ino myk i pogrubiona będziesz a to zobowiązuje do gotowości :devil::devil:

Obiecałam sobie, że już od czwartku będę gotowa :tongue:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Hello! Jeszcze nie urodziłam tylko u fryzjera byłam :smile: i zadowolona jestem :bigsmile: Powiedziałam pani, ze mam traumę i ma mi tylko troszkę obciąć te włosy, pokazałam jej swoje zdjecie jak chcę mieć obcięte i w miarę wyszło - stwierdziłąm na koneic, ze bedę najładniejsza na porodówce :wink:
    Ma_mi witaj spowrotem (jak byś dojrzała do opisania porodu na wątku porodowym, to daj znać, bo jestem cholernie ciekawa) - Jagódka do zjedzenia nawet bez śmietany :devil:
    Czerwinka - bo rano zapomniałam napisać - super, że z mamą OK :tongue: i zazdroszczę Ci ochrony krocza - ja też tak chcę - w jakiej pozycji rodziłaś? Jak to zrobić? :wink:
    Edzia - a u Ciebie jak tam cisnienie i wogóle? Po postach widzę, że OK :-)
    Kuleczka - też po cichu liczę na to, że przynajmniej z 6 kg mniej bedę po porodzie ważyła niz przed ciążą bo ja mam na razie 1 kg na plusie, szłyśmy podobnie w tym temacie :-)
    Judka - ja chyba dzisiaj sobie pierwszy masażyk sutków zafunduję - ale jakoś tak dziwnie się z tym czuję :wink:
    No i SYSIA!!!!!!!!!! Ja pierniczę! Normalnie w tak krótkim czasie dwa takie przypadki (Kuleczkowy i Twój - przy czym Kuleczkowy to już był prawdziwy hardcore) !!!! \no normalnie nie wierzę - opowiadam Julce, a ona na to - no jakby jednak wyszedł Max to też by było fajnie :wink:
    --
  1.  permalink
    Dzień dobry

Majka GRATULACJE!!!

U nas cisza skurczy brak. Ale miło wskoczyć w końcu na 9 miejsce :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Jeu! Majka sie odezwała, ale fajnie - Gratulacje!

jezuuuuuu ja bedę dzisiaj 1 :crazy:
    --
  2.  permalink
    Aha u Nas jest chłopiec więc jak będziecie aktualizować listę to proszę o wpis.
    --
    •  
      CommentAuthorPoLeMama
     permalink
    Gratulacje dla noworozpakowanych Mamus!

Sysia, strasznie jestem ciekawa kto u Ciebie mieszka w brzuszku :-)

Ulcia mam nadzieję że jutro Martynka (albo Max) sie pojawi. 18.08 mój Leo kończy miesiąc, więc będziemy miały miesiąc różnicy między Skarbkami :-)
    Wszystkim życzę szybkich i przyjemnych porodów (sie da, jestem przykładem) i powiem Wam że ciężko się rozstać z tym wątkiem, oj ciężko...
    --
    •  
      CommentAuthorPajacynka
     permalink
    A ja na 10tym :shocked:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    judka25: Obiecałam sobie, że już od czwartku będę gotowa :tongue:

mowisz o rzeczowym przygotowaniu , czy psychicznym nastawianiu ????

Ul_cia: Edzia - a u Ciebie jak tam cisnienie i wogóle? Po postach widzę, że OK :-)

- jak miło że pamiętasz ,jest super o 16 dziś 119/85 - wiec może mimo wagi to w tej ciąży nie będzie farmakologii przynajmniej do tego schorzenia
    a ja tak się czaje ale tej glukozy nie zrobiłam tu drugi raz :shamed: (ale ten drugi lek. nie wspomniał wiec no co .....)
    za słodkościami nie przesadzam wystarczają mi owoce słodkie,herbat nie słodze siegam czasem 7-upa dupa i cole tak to wooooda leje się litrami :wink:

Treść doklejona: 17.08.12 16:25
    Ul_cia: opowiadam Julce, a ona na to - no jakby jednak wyszedł Max to też by było fajnie :wink:

Fajnie że tak do tego podchodzi , a Ty jak byś to odebrała ???

Treść doklejona: 17.08.12 16:27
    NadziejaUmieraOstatnia: U nas cisza skurczy brak. Ale miło wskoczyć w końcu na 9 miejsce :wink:

Mnie i tak Twoja ciąża przelaciała , może dlatego że tak długo byłaś nie dostepna
    Ale fajnie już byc na takim etapie że można spokojnie zrobić uffffffffffff i znów nabrać powietrza gdy zacznie się akcja porodowa
    --
  3.  permalink
    Majka wielkie gratulacje!!:wink:

Sysiajaw ja obstawiam chłopca jeśli już robimy te zakłady :tongue:

Edzia malutko przytyłaś jak na dwójkę:wink:

Ulcia no wreszcie doczekasz się tronu:devil:

Kuleczka pozazdrościć expressowego zrzucenia kg :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: Jeszcze nie urodziłam tylko u fryzjera byłam

Ulcia odkąd mam Twój numer tel, to już jestem o Ciebie spokojniejsza, bo wiem że w razie co to przyjdzie sms :tongue:
    Ul_cia: zazdroszczę Ci ochrony krocza - ja też tak chcę - w jakiej pozycji rodziłaś? Jak to zrobić?

Na SR pokazywała, że najlepsza jest taka na stojąco albo na takim specjalnym krzesełku, gdzie położna odbiera dziecko od dołu, a dziecko jakby z poślizgiem wychodzi bo do dołu. Niby to najlepsze, żeby uniknąć nacinania.
    Ul_cia: ja mam na razie 1 kg na plusie,

Tylko 1????:shocked::devil: Zazdroszczę :tongue:
    Ul_cia: ja chyba dzisiaj sobie pierwszy masażyk sutków zafunduję - ale jakoś tak dziwnie się z tym czuję

Właśnie też tak sobie myślę, jak ja się będę z tym czuła:bigsmile: jak sobie taki orgazm zafunduję :tongue:
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    violet_flower: Edzia malutko przytyłaś jak na dwójkę:wink:

Dziękuje :shamed: bo dla mnie to komplement
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    edzia503:
    mowisz o rzeczowym przygotowaniu , czy psychicznym nastawianiu ????

głównie o psychicznym :cool:
    muszę jeszcze ułożyć w szafie i dopakować torbę w duperele, więc to w poniedziałek zrobię, przecież nie urodzę przez weekend, więc nie ma stresu :tongue:
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    violet_flower: Edzia malutko przytyłaś jak na dwójkę:wink:

Dokładnie, malutko.. Moja koleżanka z bliźniakami na Twoim etapie miała już 20kg na plusie.
    Ja mam już 10, a tylko 2 tyg różnicy między nami no i ja mam jednego lokatora:wink::wink: (a zaczynałam z bardzo słusznej wagi 82kg:shamed:)
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    judka25: głównie o psychicznym :cool:
    muszę jeszcze ułożyć w szafie i dopakować torbę w duperele, więc to w poniedziałek zrobię, przecież nie urodzę przez weekend, więc nie ma stresu :tongue:

a o nastawieniu ,ja sobie powtarzam weszły wyjść muszą innej opcji nie ma .A
    le jak piszesz żę przez weekend nic sie nie podzieje to pewnie od pon. już pełna gotowość
    To na kiedy kciuki zaciskamy ????

Oki mykam ide coś ze sobą zrobić co by nie straszyć fotką
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    majka gratulacje :))))
    Ulcia widzisz ciza nawet Twojej fryzjerce słuzy :), nastepny fryzjer w nastepnej ciazy :bigsmile:
    no lista sie posuwa i dobrze :) niech ten czas leci :)

Ulcia ja Ci polecamtez 19 :) moja Cyska z 19 sierpnia - baaardzo fajna dziewuszka z niej :) taka babka z jajami :)
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    edzia503: To na kiedy kciuki zaciskamy ????

Łoooo jeszcze pewnie długo:tongue:
    edzia503: Oki mykam ide coś ze sobą zrobić co by nie straszyć fotką

No to czekamy na fotkę :wink:
  4.  permalink
    edzia503: Dziękuje bo dla mnie to komplement

Ja przy jednym Dzidziu jestem juz 8 kg na plusie, a moja pani dr i tak uważa, że za szczupła jestem:confused:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    isiula: Dokładnie, malutko.. Moja koleżanka z bliźniakami na Twoim etapie miała już 20kg na plusie.
    Ja mam już 10, a tylko 2 tyg różnicy między nami no i ja mam jednego lokatora:wink::wink: (a zaczynałam z bardzo słusznej wagi 82kg:shamed:)

No rzeczywiście słuszna tyle to ja miałam po odchudzaniu ( z 96 kg) przez studniówką licealną :devil::shamed:
    Ja strasznie się bałam tej wagi nawet stanąć bo brzuszek już pokaźny ale moje Kluseczki robią wszystko żeby mamusia się nie załamała i biorą to co im potrzebne a u mnie w nadmiarze :wink:
    20 kg mówisz to chyba bym na wózeczku pchała brzuszek :tooth:

I jeszcze raz dziękuję :kissing:
    --
  5.  permalink
    cykaj fotkę to popodziwiamy dwójeczkowy brzuszek:wink:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    judka25: Łoooo jeszcze pewnie długo:tongue:

No Kochana wedle życzenia, tylko potem bez narzekania, że termin jutro i dalej cisza :rolling:

Treść doklejona: 17.08.12 16:41
    dobra ide działać
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Generalnie nastawiona jestem na córcię, ale synuś mamusi tez mógłby być :wink:
    --
  6.  permalink
    Ul_cia: Generalnie nastawiona jestem na córcię, ale synuś mamusi tez mógłby być

a tak będzie córeczka tatusia:wink: ale to już nic nie wiadomo, chociaż u mnie lekarz na usg dosłownie stwierdził:" no z tego siusiak to się już dziewczynka nie zrobi":devil:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    mooniia: Ulcia ja Ci polecamtez 19 :) moja Cyska z 19 sierpnia - baaardzo fajna dziewuszka z niej :) taka babka z jajami :)

O! takie lubię :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    edzia503:
    No Kochana wedle życzenia, tylko potem bez narzekania, że termin jutro i dalej cisza :rolling:

No .......... ja już wiem, że będę narzekać,ale dopiero za tydzień :tongue:
    Nie wytrzymacie tu ze mną :devil:
  7.  permalink
    judka25: Nie wytrzymacie tu ze mną

damy radę, posiedzenie na podium rządzi się swoimi prawami:tongue:

Treść doklejona: 17.08.12 16:55
    Mój dzieć własnie skopał mi żołądek po obiedzie (chyba mu miejsca mało się zrobiło), jeszcze trochę i mi się to wróci :devil:

i nie rozumie że matka się tak dla niego katuje obiadkami i już 9-ty kg w drodze nabija...:devil:
    --
  8.  permalink
    edzia503: Mnie i tak Twoja ciąża przelaciała , może dlatego że tak długo byłaś nie dostepna
    Ale fajnie już byc na takim etapie że można spokojnie zrobić uffffffffffff i znów nabrać powietrza gdy zacznie się akcja porodowa
    --

Odkąd wróciłam do domu to też mi się tak wydaje......Ale w szpitalu to każdy dzień się wlecze.
    Najważniejsze że się udało
    --
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    judka25: Ul_cia: zazdroszczę Ci ochrony krocza - ja też tak chcę - w jakiej pozycji rodziłaś? Jak to zrobić?

Na SR pokazywała, że najlepsza jest taka na stojąco albo na takim specjalnym krzesełku, gdzie położna odbiera dziecko od dołu, a dziecko jakby z poślizgiem wychodzi bo do dołu. Niby to najlepsze, żeby uniknąć nacinania.

Każda wertykalna pozycja jest dobra do uniknięcia nacięcia. Ale najlepsza pozycja to taka, którą wybiera sama rodząca spontanicznie. Ten słynny instynkt naprawdę działa, wierzcie mi :smile:
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Hej Dziewczyny :)

Majka - gratuluje :)

Kuleczka - wow -10kg, super :) pozazdroscic.. tez bym tak chciala po porodzie.

sysiajaw - ja rowniez obstawiam chlopaka, jak juz pokazal klejnoty to raczej nie znikna :)

My dzis idziemy do gin i na usg :) zobaczymy jak nasz synus i czy dalej synkiem jest ;) hehe. Po rewelacjach na forum, zaczynam sie bac. Choc powiem szczerze, ze gbyby urodzila sie coreczka to kochalabym rownie mocno :) BTW.juz bym chciala byc po porodzie i miec malenstwo w ramionach :)

Pozdrawiam z upalnego Londynu :)
    jeszcze niecala godzinka i znikam do domciu ;) dobrze, ze mamy luzy w piatki ;) moge sobie na necie posiedziec w pracy ;)
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    judka25: No .......... ja już wiem, że będę narzekać,ale dopiero za tydzień :tongue:
    Nie wytrzymacie tu ze mną :devil:

Jesteś brzuchatka i wszystko masz z góry wybaczone tym bardziej że nie wiadomo jakie my będziemy na twoim etapie

No to teraz poczekamy informatyk - samouk będzie starał się zrobić porównanie całych 2 zdj. oj chyba mu podpowiem że jest taki program :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    NadziejaUmieraOstatnia: Aha u Nas jest chłopiec więc jak będziecie aktualizować listę to proszę o wpis.

poprawione :bigsmile:

Ul_cia: No i SYSIA!!!!!!!!!! Ja pierniczę! Normalnie w tak krótkim czasie dwa takie przypadki (Kuleczkowy i Twój - przy czym Kuleczkowy to już był prawdziwy hardcore)

haha ja dalej jestem w szoku bardzo pozytywnym :devil:
    --
  9.  permalink
    sysiajaw: poprawione :bigsmile:

dziękuje :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKasiek1234
     permalink
    Ja wczoraj usłyszałam, że chyba będzie dziewczynka, ale do listy jej sobie nie dopisuję, bo gin powiedziała, żeby się nie nastawiać, bo nie da sobie głowy uciąć.
    Jak wróciłam do domu z wizyty i powiedziałam mężowi, ze na dziewczynkę wygląda to- spojrzał na mnie, na chwilę zamilkł i mówi:
    -kurcze gdzie ja kupię różową wędkę na ryby???:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    A ja to chyba jakoś mało jak na cieżarną sikam :confused: że się tak zwierzę intymnie :wink:
    Właśnie teraz sobie zdałam sprawę z tego, ze dopiero 2 razy byłam w ubikacji.... (oprócz porannego siusiu)... hmmm... jakaś dziwna jestem.... w nocy wstaje 1 raz albo wogóle.....
    --
    •  
      CommentAuthorPajacynka
     permalink
    Ul_cia rzeczywiście rzadko, a dużo pijesz czy mało?
    Znaczy rzadko w porównaniu np. do mnie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Łosz, ale żeście popędziły z tą listą, będę pogrubiona :tongue:, a mam zakaz rodzenia. Co chwilę mama, mąż albo teściowa dzwonią, czy nie rodzę :wink:.

Judka - jeszcze w sprawie tych chust, nasidełek, to zgadzam się, że ceny są ogromne, tylko ja sobie tak kombinuję, że jakbym kupiła np. elastyka z tula, to uda mi się go potem sprzedać bez problemu na allegro, bo od jakiegoś czasu śledzę aukcje i używane schodzą niewiele taniej od nowych, więc realny koszt wyszedł by kilkadziesiąt złotych.
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Majka wielkie gratulacje! Jak zobaczyłam się na 5 miejscu i pogrubiona to od razu rozbolały mnie plecy i synuś zaczął się wiercić. Kurcze to naprawde juz nie są zarty:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Pajacynka: Ul_cia rzeczywiście rzadko, a dużo pijesz czy mało?Znaczy rzadko w porównaniu np. do mnie

No właśnie wydawało mi sie, ze sporo pije...
    w sumie ok 3 litrów dziennie - to kurcze gdzieś musi mi chyba wyjść - a ani się nie pocę, ani nie puchne....
    --
  10.  permalink
    Ale postów naprodukowałyście:shocked: prawie 100 :shocked: i widzę że Majka urodziła, ogromne gratulacje:clap:
    A ja umyłam dwa okna i padam, normalnie krzyż mnie robolał. Teraz idę zmywać, ogarnę troszkę domek i pewnie moja mama przyjedzie już z Majką, więc będę szykować ją do snu, a potem zrelaksuję się oglądając Harrego Pottera, tak żeby się odizolować od rzeczywisości:tooth:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.