Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale mimo to iż wiem że dużo jej zawdzięczamy głównie medycznie (tzn mąż i teść) to jednak nie mogę znieść jej "eksperckiego" podejścia do mnie
dziś oceniała czy mi już brzuch opadł czy nie, na co ja jej odfuknełam że nie, bo ma jeszcze 8 tygodni, na co ona że nie koniecznie bo moze byc 6 i co wtedy, ja jej na to że nic wtedy ... i mam teraz poczucie winy i zeźlonego męża, ale nie zdążyłam się w język ugryźć

Jeju, jeju, ale mi brakuje lezenia na brzuchu!
--

.
[/url
Szyjka z rozwarciem,czop odszedl,maly w kanale rodnym a u mnie nadal nic.W poniedzialek badania bo ostanio w moczu erytrocyty wyszly i we wtorek do lekarza jesli nie urodze...
wszystko robie co tylko jest mozliwe zeby jakos pobudzic akcje skurczowa,ale bez rezultatow....Naprawde chcialabym juz zwolnic miejsce na liscie bardzo chetnie,ale jestem calkowicie bezradna,maly sie zaparl i koniec 

Chyba musze przestać myśleć o porodzie tylko powiedźcie mi jak to zrobić jak codziennie mam telefony czy to już.
;
;
;
;Dziewczyny pytanie czy tu ostatnio udzielala sie gina1511?
Dziewczyny pytanie czy tu ostatnio udzielala sie gina1511?

dużo zdrówka i niech szybko dochodzi do siebie!
Ty to delikatnie odpowiedzialas, ja mam niewyparzony jezyk - pewnie bym tak odpowiedziala, ze by sie juz nie wtracaly ;) dobrze, ze mam bardzo wyrozumialego meza ;)

a co tu taka cisza??? sms-a nie dostałam wiec Ula spi :) a reszta?? tez spi?