Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dzis czeka mnie robienie bazy pod tort bo moja gwiazda jutro 3 lata kończy - szok jak to zleciało :)
--
a mi się dziś śniło że mala Uli chciała być taka terminowa że akcja dziś w nocy jej się zaczęła i pojechali do szpitala
a w ogóle witam się w skończonym 35tc
a mi się dziś śniło że mala Uli chciała być taka terminowa że akcja dziś w nocy jej się zaczęła i pojechali do szpitala
Wyspałam się - spanko do 9 - coraz lepiej ostatnio mi to wychodzi - czyżbym siły zbierała?
jakoś przeżywam ten termin Uli
dajcie juz spokoj tej Uli heh nie dosc ze ma pewnie nawal telefonow w realu to jeszcze wy ja tak popedzacie :D
Laseczki, wrzuciłam na brzuszki (chyba) ostatnie zdjecia dwupaku popatrzcie, czy opadło mi coś, czy nie? Bo moze to moje dziecię naprawdę nie wie którędy sie wychodzi...
a nad ranem taki skurcz mnie w lydce zlapal ze wyskoczylam z lozka ,moj maz sie pyta cos sie stalo ,a ja skurcz ,on jaki skurczja ze w nodze z dzidzka wszytsko w porzadku :)
Jezuuu co w tego mojego męża dziś wstąpiło? Fochmistrz pełna gębą! Po prostu zacznę tęsknić zeby jednak do pracy chodził, a nie jakieś wolne soboty i niedziele przeżywać.... a przy Julce nawet porządnie pogadać nie można o co chodzi....
Jak go dzisiaj nie trzasnę to znaczy, że jestem baaaardzo silna
Edzia gołąbki mniam... zjadłoby się tylko kto mi je zrobi?
Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie u gin zaczelam sie martwic.
Moj synus juz od polowkowego usg lezy w poprzek - gin stwierdzila, ze sie jeszcze obkreci.. a ja zaczynam sie bac :( nie chce cesarki.
Myslicie, ze obkreci sie? lezy tak juz od polowkowego :( bedzie bolalo jak sie bedzie obkrecal?
Pomarańczka25: a nad ranem taki skurcz mnie w lydce zlapal ze wyskoczylam z lozka ,moj maz sie pyta cos sie stalo ,a ja skurcz ,on jaki skurczja ze w nodze z dzidzka wszytsko w porzadku :)
to ja miałam identyczną sytuacje wczoraj - tylko mój znawca pyta a skad wiesz że to skurcz? - ja na to że boli ....zamotał się chłopina
A może dlatego że nie zdecydowałaś sie na przyśpieszenie naturalną metodą - a chłopinę nosi.... ???
Ulcia brzuszek piękny, zgrabny i malutki. Ile przytyłaś?
Mój mąż stanął na równe nogi, jak usłyszał że skurcz (no bo skąd miał wiedzieć, że to noga) Aż poczułam wyrzuty sumienia...
postanowiłam szykować torbę do szpitala w związku z tym
a w ogóle po rewelacjach, że niby synek a nie córcia, to muszę dokupić parę rzeczy tak na wszelki... bo w pajaca Hello Kitty synka nie ubiorę , i z 6szt czapeczek zostają mi tylko dwie bo reszta to różowa... więc muszę się zabezpieczyć..
--
A kiedy będziesz miała jeszzcze usg ?