Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorjudka25
    • CommentTimeAug 18th 2012 zmieniony
     permalink
    mooniia: dzis czeka mnie robienie bazy pod tort bo moja gwiazda jutro 3 lata kończy - szok jak to zleciało :)
    --

OOO to będzie jutro imprezka:tongue: mniam torcik :tongue:, 3 latka- to jeszcze super wiek :tongue:
    Ja jak pracowałam w przedszkolu to miałam grupę 3-latków i według mnie z całego przedszkola, to były najukochańsze dzieci :tongue:
    acia20: a mi się dziś śniło że mala Uli chciała być taka terminowa że akcja dziś w nocy jej się zaczęła i pojechali do szpitala

jeszcze wszystko możliwe :cool:, no już nie w nocy, ale dzień jeszcze długi :wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 18.08.12 09:07</span>
    sysiajaw: a w ogóle witam się w skończonym 35tc

:thumbup:

Mój mężuś jeszcze śpi, dam mu pospać, w końcu sobota, a to jego ostatnie chwile snu :devil:
    A mój synuś dziś jeszcze nie wstał i nie ruszał się, ale nie panikuję, pewnie śpioch, jak tatuś :tongue:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
    • CommentTimeAug 18th 2012
     permalink
    acia20: a mi się dziś śniło że mala Uli chciała być taka terminowa że akcja dziś w nocy jej się zaczęła i pojechali do szpitala

No jeszcze nie!:wink:
    U mnie cisza jak w kościele ...
    Witam sie sobotonio!
    Wyspałam się - spanko do 9 - coraz lepiej ostatnio mi to wychodzi - czyżbym siły zbierała? :cool:
    Na 12:30 mamy KTG i wizytę w szpitalu - zobaczymy co powiedzą....
    Potem idziemy do kina :devil: więc Mała się musi decydować czy wychodzi czy nie, bo głupio by było zacząć rodzić w Multikinie :crazy:
    Ale powiem Wam, że co spojrzę na listę, ze jestem, pierwsza to mnie w srodku taki stresik bierze - a zawsze myślałam, ze to taka ściema -eee tam, taka sobie lista.... :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    Ul_cia :crazy:
    moze i sciema, ale wiesz 1 miejsce zobowiazuje :rolling:
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    mooniia: Ul_cia moze i sciema, ale wiesz 1 miejsce zobowiazuje --

No własnie! :devil:
    Tylko to moje małe jakoś nei rozumie.... :cool: po tatusiu - oczywiscie :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Jestem pogrubiona :shocked:.
    Pomysł z noclegiem u rodziców to totalna porażka, nie spałam prawie wcale, chyba z godzinkę, niewygodnie mi było. Dzisiaj zostaję u siebie, bo inaczej urodzę :devil:. Zaraz idę kimać do mojej wygodnej sypialni z moją wygodną podusią i moimi kotami :bigsmile:.
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: Wyspałam się - spanko do 9 - coraz lepiej ostatnio mi to wychodzi - czyżbym siły zbierała? :cool:

Ula nie napędzaj mi stracha :devil: Ja dzisiaj wyjątkowo nie spałam do 3.30 tylko do 6.30- to już mój rekord i wstałam taka wypoczęta :tongue:
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Witam się sobotnio:bigsmile:

judka25: jakoś przeżywam ten termin Uli :tongue:

A wiesz, że ja też? Pierwsza myśl po przebudzeniu to nie że siku, nie że śniadanie tylko "ciekawe co tam u Uli":bigsmile:
    •  
      CommentAuthorKarolyn
     permalink
    dajcie juz spokoj tej Uli heh nie dosc ze ma pewnie nawal telefonow w realu to jeszcze wy ja tak popedzacie :D

gratuluje nowym mamusiom :)
    madziauk szyjka imponujaca:)
    a ja juz 7 ...czyli pewnie jednak doczekam pogrubienia bo synek sie rozmyslil heh :)
    -- Syn 1 ~ 2012 & Syn 2 ~ 2017
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    hopelight: dajcie juz spokoj tej Uli heh nie dosc ze ma pewnie nawal telefonow w realu to jeszcze wy ja tak popedzacie :D

Ależ w życiu nie popędzamy! To chyba bardziej ciekawość czy Martynka wyjdzie punktualnie w terminie:wink::wink:
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Cześć, cześć :wink:

Ja się nie wyspałam... Obudziłam męża chyba przed 7 na małe co nieco... :devil: ...i jakoś po 8 wróciłam do spania i się w ogóle nie wyspałam. Ale powoli zacznę się szykować, bo o 13 mamy USG 4D :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Malisiek: Ale powoli zacznę się szykować, bo o 13 mamy USG 4D :crazy:

to kciuki za USG :bigsmile: i czekamy na relację :devil:
    --
    • CommentAuthorAnecia84
     permalink
    Ja sie dzisiaj biore za sprzątanie może coś ruszy:bigsmile:
    -- ;;;;
  1.  permalink
    Hej byłam u lekarza, jest to ciąża zagrożona. Dostałam duphaston 3 razy dziennie, oby to pomogło kolejne badanie mam za miesiac to sie wszystko wyjaśni :)
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Śniadanko dla rodzinki zrobiene, maż już mnie zdążył wkurzyć :wink:, więc nie wiem czy urodze czy nie - zobaczymy co mu na złość zrobi :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Witam :)

Ja juz tez po sniadanku :)
    Ale apap juz zaliczylam cos mnie dzis glowa boli od rana ...a nad ranem taki skurcz mnie w lydce zlapal ze wyskoczylam z lozka ,moj maz sie pyta cos sie stalo ,a ja skurcz ,on jaki skurcz:shocked:ja ze w nodze z dzidzka wszytsko w porzadku :)

Musze sobie chyba magnez kupic :)

Treść doklejona: 18.08.12 10:39
    Co do nosidelek ,to ja mam takie kupilam na wyjazd w gory i powiem wam ze bylismy zachwyceni :))
    Mialam pod wozkiem ,a jak trzeba bylo szlismy z samym nosidelkiem :)

Teraz posluzy drogiemy dziecku :)
    nosidelko
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Laseczki, wrzuciłam na brzuszki (chyba) ostatnie zdjecia dwupaku :devil: popatrzcie, czy opadło mi coś, czy nie? Bo moze to moje dziecię naprawdę nie wie którędy sie wychodzi... :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ul_cia: Laseczki, wrzuciłam na brzuszki (chyba) ostatnie zdjecia dwupaku :devil: popatrzcie, czy opadło mi coś, czy nie? Bo moze to moje dziecię naprawdę nie wie którędy sie wychodzi... :shocked:

Ula już widziałam i jestem zachwycona :bigsmile:
    i nie ukrywam- zazdroszczę :tongue:
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Gina Gratulacje!!!!!

Ulcia pogórbienie zobowiązuje ale bezstresu co ma być to będzie ,a że Martynki punktualne dziewczynki to na pewno coś zdecyduje
    Kto wie może te multikino ja rozrusza ,może z Wami będzie chciała pogladać.... :tooth: ( bilet do końca życia????? :rolling:)

Pomarańczka25: a nad ranem taki skurcz mnie w lydce zlapal ze wyskoczylam z lozka ,moj maz sie pyta cos sie stalo ,a ja skurcz ,on jaki skurcz:shocked:ja ze w nodze z dzidzka wszytsko w porzadku :)

to ja miałam identyczną sytuacje wczoraj - tylko mój znawca pyta a skad wiesz że to skurcz? - ja na to że boli ....zamotał się chłopina

Dziś znów wielkie plany bo pogoda piekna( około 30 -na szczęście jest wiatr !!!) przed nami 3pralki prania co mi tam kołdry też wrzucę,no i sklep
    - od paru dni dosłownie czuje smak gołąbków na podniebieniu ,jak nie skisnę od upału w kuchni to chyba poczuje w realu ten smak
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    :wink:
    Dzięki :bigsmile:
    Jezuuu co w tego mojego męża dziś wstąpiło? Fochmistrz pełna gębą! Po prostu zacznę tęsknić zeby jednak do pracy chodził, a nie jakieś wolne soboty i niedziele przeżywać.... a przy Julce nawet porządnie pogadać nie można o co chodzi....
    Jak go dzisiaj nie trzasnę to znaczy, że jestem baaaardzo silna :wink:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Ulcia wygląda okazale a jaki zgrabniutki :whorship:
    to ja dziś zmykam kciuki zaciśnięte w razie w....

Malisek udanego seansu 4D :swingin: może na wszelki wypadek niech pokaże dokładnie co ma między nóżkami
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Ulcia brzuszek piękny, zgrabny i malutki. Ile przytyłaś?
    Edzia gołąbki mniam... zjadłoby się tylko kto mi je zrobi? :bigsmile:
    Stopy mi puchną jak diabli wrr...:devil:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Ul_cia: Jezuuu co w tego mojego męża dziś wstąpiło? Fochmistrz pełna gębą! Po prostu zacznę tęsknić zeby jednak do pracy chodził, a nie jakieś wolne soboty i niedziele przeżywać.... a przy Julce nawet porządnie pogadać nie można o co chodzi....
    Jak go dzisiaj nie trzasnę to znaczy, że jestem baaaardzo silna :wink:

Może zamiast Ciebie jego stres ogarnoł termin wybił !!!
    A może dlatego że nie zdecydowałaś sie na przyśpieszenie naturalną metodą - a chłopinę nosi.... ???
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Czesc Dziewczyny,

Niezalogowana - 3mam kciuki, zeby bylo ok.

Ul_cia chyba brzusio jeszcze nie opadl, pieknie wygladasz.

Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie u gin zaczelam sie martwic.
    Moj synus juz od polowkowego usg lezy w poprzek - gin stwierdzila, ze sie jeszcze obkreci.. a ja zaczynam sie bac :( nie chce cesarki.
    Myslicie, ze obkreci sie? lezy tak juz od polowkowego :( bedzie bolalo jak sie bedzie obkrecal?

My dzis spalismy do 10 rano, ale poszlismy spac 20min po polnocy ;) tylko raz po 4 wstalam do toalety, wiec nie bylo zle.

U nas dzis piekna pogoda w Londynie, 31 st, wlasnie maz pokroil arbuza z lodowki a pozniej bedzie sniadanko :) cos zimnego mi sie zachcialo.. arbuz idealny.

Witam sie w skonczonym 28tyg i rozpoczetym 29 :crazy:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    magic1984: Edzia gołąbki mniam... zjadłoby się tylko kto mi je zrobi? :bigsmile:

Jak dziś się uda się zrobić, to zapraszam na kolacje
    Z Schiphola (lotnisko- mam 10 km ) to wyjedziemy po Was :wink:

Treść doklejona: 18.08.12 11:17
    madziauk: Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie u gin zaczelam sie martwic.
    Moj synus juz od polowkowego usg lezy w poprzek - gin stwierdzila, ze sie jeszcze obkreci.. a ja zaczynam sie bac :( nie chce cesarki.
    Myslicie, ze obkreci sie? lezy tak juz od polowkowego :( bedzie bolalo jak sie bedzie obkrecal?

Spokojnie ma jeszcze dużo czasu, zależy jaki duży i ile ma miejsca . Monia poczuła jak się przekreca .Ale chyba nie ma reguły :wink: będzie dobrze -musi byc !!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Ulcia wyglądasz po prostu świetnie!

Edzia, właśnie jest to jeden z głównych celów tej wizyty. Upewnić się, że na pewno chowa się tam mała cipucha :bigsmile: Bo jeśli to chłopak, to jeszcze mam czas, żeby dokupić niebieskich ciuszków, bo na sam początek brałam same różowe i z misiami :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Edzia dzięki:bigsmile:
    --
  2.  permalink
    Witamy się sobotnio.

Saba - Gina GRATULACJE!

Ale ta lista teraz pędzi :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Madziu Mały na pewno się przekręci, czasami dzieci robią to dosłownie przed samym porodem. Lekarka powiedziała mi, że nawet na kilka godzin. Różnie to bywa:smile:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Dzieki Dziewczyny, nie ukrywam, ze sie martwie, bo ja mam niewielki ten brzuch i moze dlatego dziecko tak jest ulozone, bo mu wygodniej. Naczytalam sie na necie, ze latwiej sie dziecku obkrecic jak jest wiecej wod plodowych i wiekszy brzuszek.
    Tu w UK polozne sprawdzaja tylko brzuszek rekoma, i moga sie pomylic (tez czytalam na necie). Nie chce by mi kazaly rodzic naturalnie jak dziecko bedzie zle ulozone. Ale jeszcze bardziej nie chce cesarki - boje sie znieczulenia i operacji. One tu dziecko staraja sie recznie przekrecic, by bylo glowka w dol. Ale ponoc im mniej miejsca tym gorzej + dzidzia moze sie owinac pepowina :(. Bede chodzic prywatnie na usg, by to sprawdzac. Mam nadzieje, ze do nastepnego usg (koncowka 32tyg) sie synus obroci.

Jedyny plus tego ulozenia to to, ze widac plec doskonale i mamy od kolejnej ginki potwierdzenie, ze bedzie synus.
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    madziauk moje 4 kg i 60cm dziecko przekrecilo sie z polozenia posladkowego na główkowe w 38tc :) tez wszyscy mówili, ze nie ma szans a jednak ;) fakt, ze zobiła to w nocy a ja sie na równe nogi zerwalam bo myslałam, ze mi brzuch porozrywa :) Ale dała rade :)
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    edzia503: Pomarańczka25: a nad ranem taki skurcz mnie w lydce zlapal ze wyskoczylam z lozka ,moj maz sie pyta cos sie stalo ,a ja skurcz ,on jaki skurcz:shocked:ja ze w nodze z dzidzka wszytsko w porzadku :)

to ja miałam identyczną sytuacje wczoraj - tylko mój znawca pyta a skad wiesz że to skurcz? - ja na to że boli ....zamotał się chłopina
    :rolling:

Treść doklejona: 18.08.12 11:34
    Madzia dokladnie niestresuj sie dzidzia moze sie przekrecic prawidlowo ,nawet w dniu porodu :)))
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Dziękuję Wam dziewczyny za komplementy - na Was można liczyć! :tongue:
    edzia503: A może dlatego że nie zdecydowałaś sie na przyśpieszenie naturalną metodą - a chłopinę nosi.... ???

Toć przecie to on sie boi akcji i reakcji :wink::devil:

magic1984: Ulcia brzuszek piękny, zgrabny i malutki. Ile przytyłaś?

Generalnie 1,5 kg, ale w ostatnim tygodniu co dzień to ważę nieco mnie i dzisiaj na wadze miałam 0,5 kg więcej niż przed ciażą - więc ogólnie rzecz biorąc schudłam w ciąży.... Jak patrzę na zdjecia np z 27 tygodnia - to jestem taki pulpet, ze szok :shocked:, teraz sama sobie sie abrdziej podobam - normalnie nie wierzę :wink:
    No nic to dziewczynki - jade do szpitala, zobaczymy co i jak - jakby mnie tam chcieli z jakiegoś tajemniczego powodu zostawić :wink: to dam znać smsikiem - ale raczej się nie nastawiam :cool:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Staram sie nie martwic, ale strach przed cesarka mnie naszedl (chyba za wczesnie).
    Porodu naturalnego sie nie boje.. a cesarki i znieczulenia panicznie :shamed:
    No nic, synus zadecyduje kiedy i czy sie obroci.
    Mam nadzieje, ze nie bedzie to bardzo bolesne doswiadczenie.
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    madziauk na prawdę nie masz jeszcze się czym martwić, masz naprawdę dużo czasu.... moje dziecie w 25tc było ułożone pośladkowo, wczoraj na USG było już główkowo, i powiem ci że niemam pojęcia kiedy się obróciło :cool:

Treść doklejona: 18.08.12 11:58
    Ulcia kciuki:devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Madzia, nie stresuj się.. :grouphug:
    Nasze dzidzie mają jeszcze sporo miejsca i czasu na obrót..
    Mój co chwila zmienia pozycje, stwierdziliśmy ostatnio że mu GPSa zamontujemy:wink::devil:
    Raz jest poprzecznie, wykopuje mi boki, a za chwilę podrzuca nóżkami mój żołądek :)
    Czkawkę czułam wczoraj najpierw w tyłku, a później mi brzuch podskakiwał u góry..
    Strasznie jestem ciekawa co on tam wyprawia, chciałabym mieć takie małe okienko w brzuchu do podglądania:bigsmile:
    Będzie dobrze, jeszcze nie raz się obróci.. Nie martw się:winkkiss:
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Isiula - no moj sie raczej nie obracal od tego polowkowego, bo ciagle czuje go tak samo, glowke z lewej a nozki z prawej. No nic poczekamy zobaczymy.

Ide salatke na sniadanko zrobic :) a pozniej smigamy gdzies do parku :) trzeba korzystac z ladnej pogody w Londku :)
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Obiadek wstawiony ,wiec moze troszke posiedziec na forum :)))

Ulcia ,sliczny brzuszek i jaki zgrabny ,a to juz koncowka :))) no raczej koniec ciazy ;p
    --
  3.  permalink
    Madziu, aż musiałam się odezwać, żeby potwierdzić to, co piszą dziewczyny: nie masz co się przejmować, maluch do porodu może się jeszcze sto razy odkręcić. Nie stresuj się, będzie dobrze. Ja też się bałam cesarki, na szczęście nie miałam nigdy. U Ciebie też będzie dobrze! :wink:
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Fretka_Flynn - dzieki, mam nadzieje ze urodze naturalnie.:) ze synus wyrozumialy bedzie i sie odpowiednio obroci :)

Wczoraj mi ginka mowila, ze nie jest pewna co do czystosci wanien w szpitalach w Londynie, czy je wlasciwie czyszcza. Zaczelam sie zastanawiac, zapytam polozna czym w ogole je czyszcza, ale pewnie ona powie, ze jest ok. Chcialabym urodzic naturalnie, najlepiej jakby bylo szybko i bez peknienc ;) no zobaczymy.

A teraz smigam do jakiegos parku na spacerek :) trzeba sie dotlenic :)

Hopelight - no z szyjka sama bylam zdziwiona, ze ma 5.23cm. Z czego nie ukrywam sie ciesze :)

Nastepna wizyta za 4tyg :) wtedy pomierzy mi ginka maluszka.

Milej soboty Dziewczyny :)

ps. Ulcia ciekawe czy dzis wieczorkiem Ci sie akcja rozkreci :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorCaris
     permalink
    Saba,Gina- gratulacje! :bigsmile:
    Pomarańczka25: moj maz sie pyta cos sie stalo ,a ja skurcz ,on jaki skurcz

Miałam podobną sytuację... Mój mąż stanął na równe nogi, jak usłyszał że skurcz (no bo skąd miał wiedzieć, że to noga) Aż poczułam wyrzuty sumienia...
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Heheh u mnie bylo podobnie ,odrazu sie obudzil :)))
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Olenkaka: Mój mąż stanął na równe nogi, jak usłyszał że skurcz (no bo skąd miał wiedzieć, że to noga) Aż poczułam wyrzuty sumienia...

Mój to samo :devil:. Potem już od razu krzyczałam, że skurcz nogi :tongue:.
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    • CommentAuthorNatalia122
     permalink
    A mój dzisiaj na hasło chyba się "coś" zaczyna w 15 minut zjawił się w domu :bigsmile::bigsmile:
    coś miałam na myśli że mała jest bardzo nisko i tak jakoś słabo się czułam
    postanowiłam szykować torbę do szpitala w związku z tym :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorCaris
     permalink
    Kochani są!
    Natalia122: postanowiłam szykować torbę do szpitala w związku z tym

Z tą torbą to jest stresss... Że jakby mnie teraz (tfu, tfu) chwyciło, to latałabym po domu jak poparzona :bigsmile:
    Hi hi... Ja dzisiaj dałam mojemu laktator do wyparzenia- patrzył na niego, jakby to ufo było. Teraz czekam, kiedy się za wyparzanie zabierze:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    mi został właśnie laktator do wyparzenia i poprasować ciuszki dla Misi, które dziś prałam - ostatnia tura, uff... :) I mam już wszystko gotowe :) Torba spakowana, wszystko przygotowane na przyjście córeczki :) Jestem szczęśliwa :)))
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Dzisiaj cisza na forum :cool:
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    A ja naqet pogrubienia na liście się nie doczekałam:P
    Ul_cia z multikina prosto na porodówkę? :D
    Gratulację dla nowych mamusiek :))
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Ja tam torby jeszcze nie mam spakowanej:cool: zresztą muszę najpierw ją wyprać.... po za tym właśnie piorę pokrycie leżaczka i tak wszystko gotowe... no po za łóżeczkiem, które mają oddać nam znajomi, tylko jakoś się zebrać nie mogą z jego przywiezieniem, daje im czas do końca sierpnia, później się upomnę, że już czas by oddali...:devil:, a w ogóle po rewelacjach, że niby synek a nie córcia, to muszę dokupić parę rzeczy tak na wszelki... bo w pajaca Hello Kitty synka nie ubiorę :devil:, i z 6szt czapeczek zostają mi tylko dwie bo reszta to różowa... więc muszę się zabezpieczyć..
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    sysiajaw: a w ogóle po rewelacjach, że niby synek a nie córcia, to muszę dokupić parę rzeczy tak na wszelki... bo w pajaca Hello Kitty synka nie ubiorę :devil:, i z 6szt czapeczek zostają mi tylko dwie bo reszta to różowa... więc muszę się zabezpieczyć..
    --

A kiedy będziesz miała jeszzcze usg ?
    To może poczekaj troszkę z ubrankami, może na następnym usg wszystko się wyjaśni :cool: no chyba że kupisz neutralne to i tak się w sumie przydadzą :wink:
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    A kiedy będziesz miała jeszzcze usg ?

za 3 tygodnie.... ze względu na to iż brzuszek mojej dzidzi jest mały w stosunku do główki.. i waży mały wg usg tylko 1640g..... będę już wtedy w 38tc to tak trochę długo czekać na dokupienie, wypranie wyprasowanie, tym bardziej iż córkę urodziłam w 38tc właśnie.. :devil:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 18.08.12 17:14</span>
    a w ogóle wstawiłam fotkę narządów mojej dzidzi z 25tc ... na brzuszki.. :devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.