Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale za to mamy potwierdzenie płci i będzie dziewczynka, po cipuchą się pochwaliła 
Ale za to mamy potwierdzenie płci i będzie dziewczynka, po cipuchą się pochwaliła
Ogólnie wszystko jest okej, dobrze się rozwija, waży 1352g :) Szyjka się nie skraca, ujście zamkniętę, z łóżyskiem wszystko w porządku. Lekarz powiedział, że ciąża książkowa ;) I termin wychodzi na 3 listopada, a nie 5, tak jak mam na liście
no to niezła kobitka będzie

zobaczymy dzisiaj wieczorem 

No i jak tu się zdecydować na poród, jak tak miło jest 

, ja to myślę, że nawet szybciej, jak zaczniecie działać
[/urlczy bierzecie dla dzidzi smoczek do szpitala? I czy bierzecie laktator? Albo buteleczkę?
Lepiej, żeby dzidzia była w szpitalnych, czy może swoich domowych?
Dziewczyny właśnie się wzięłam za sterylizowanie tego całego ustrojstwa typu butelka, smoczek i mam pytanko, czy bierzecie dla dzidzi smoczek do szpitala? I czy bierzecie laktator? Albo buteleczkę?
I wciąż mam dylemat, czy ciuszki dla małej zabrać, bo w szpitalu mi powiedziano, że dają swoje, ale jak chcę to mogę zabrać też moje z domu... Lepiej, żeby dzidzia była w szpitalnych, czy może swoich domowych?

I wciąż mam dylemat, czy ciuszki dla małej zabrać, bo w szpitalu mi powiedziano, że dają swoje, ale jak chcę to mogę zabrać też moje z domu... Lepiej, żeby dzidzia była w szpitalnych, czy może swoich domowych?

czy bierzecie dla dzidzi smoczek do szpitala? I czy bierzecie laktator? Albo buteleczkę?
W sumie mało mam w tej torbie
i standardowe kosmetyki. Z jedzonka mam biszkopty i czekoladę mleczną, wodę mineralną. No i miejsce zajmują ręczniki. Torby mam już w bagażniku samochodu, mąż się bał, że zacznę rodzić i będę znosić to z 3 piętra
.
[/url
przetestowane już dwukrotnie 

co do staników do karmienia bardzo dobre mają w HiM

Ale lepiej wziąć i żeby się nie przydał niż żałować, że się go nie ma...
A bo wszędzie mi wychodzi 3 i teraz sama nie wiem, skąd ja wytrzasnęłam ten termin na 5
, ale zawsze lepiej sugerować się tym późniejszym terminem, żeby się nie stresować niepotrzebnie,

Cała ciąża spokojna, a tu od kilku dni fika i to tak, ze go w końcu utłukę.

oczywiscie, z tej okazji chyba, wstała o 5,30
, ze tez mi sie nigdy nie trafiło dziecko spioch tylko same skowronki
. Starsze teraz doceniaja juz mozliwosc pospania, ale jak były małe to tak samo zrywały sie z samego rana gotowe do zabawy 
dzi moja najmłodsza córa konczy 3 lata

) poranek