Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale za to mamy potwierdzenie płci i będzie dziewczynka, po cipuchą się pochwaliła
Ogólnie wszystko jest okej, dobrze się rozwija, waży 1352g :) Szyjka się nie skraca, ujście zamkniętę, z łóżyskiem wszystko w porządku. Lekarz powiedział, że ciąża książkowa ;) I termin wychodzi na 3 listopada, a nie 5, tak jak mam na liście
czy bierzecie dla dzidzi smoczek do szpitala? I czy bierzecie laktator? Albo buteleczkę?
Lepiej, żeby dzidzia była w szpitalnych, czy może swoich domowych?
Dziewczyny właśnie się wzięłam za sterylizowanie tego całego ustrojstwa typu butelka, smoczek i mam pytanko, czy bierzecie dla dzidzi smoczek do szpitala? I czy bierzecie laktator? Albo buteleczkę?
I wciąż mam dylemat, czy ciuszki dla małej zabrać, bo w szpitalu mi powiedziano, że dają swoje, ale jak chcę to mogę zabrać też moje z domu... Lepiej, żeby dzidzia była w szpitalnych, czy może swoich domowych?
I wciąż mam dylemat, czy ciuszki dla małej zabrać, bo w szpitalu mi powiedziano, że dają swoje, ale jak chcę to mogę zabrać też moje z domu... Lepiej, żeby dzidzia była w szpitalnych, czy może swoich domowych?
czy bierzecie dla dzidzi smoczek do szpitala? I czy bierzecie laktator? Albo buteleczkę?
W sumie mało mam w tej torbie
co do staników do karmienia bardzo dobre mają w HiM
Ale lepiej wziąć i żeby się nie przydał niż żałować, że się go nie ma...
A bo wszędzie mi wychodzi 3 i teraz sama nie wiem, skąd ja wytrzasnęłam ten termin na 5
dzi moja najmłodsza córa konczy 3 lata