Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a właśnie, upał wywołuje poród?
--

judka a jak tam u Ciebie? Dzieje się coś czy tak jak u mnie?
zero jakichkolwiek objawów, wygląda na to, że urodzę w listopadzie albo grudniu 
A potem, ze niby mnie kocha ....
--

Zaraz zaprezentuje Wam na BRZUSZKACH mój brzusio troche urósł

zawsze jest taka wiercidupcia, a dzisiaj wyjątkowo spokojna, jeszcze trochę i zacznę sie martwić.......

tak dziewczyny tu pisały kiedyś, że dzidzia staje się mniej aktywna przed porodem

Ja zaczynam wpadać w panikę (może to za mocne słowo), zenic nie wiem o noworodkach i generalnie z niczym sobie nie poradzę,
?
Ale doświadczone już dziewczyny pisały, że z chwilą pojawienia się dziecka na świecie mamy matczyną intuicję i tyko tym się pocieszam
Ja sie musze wziasc ,za sprzatanie ,pakowanie ,a tak mi sie neichce ze szok :d

, zapodałam nospę i jakimś cudem ze 3-4 godzinki przekimałam. Bieguna u mnie hula na całego, niedobrze mi, czekamy do wieczora na tatusia (mam nadzieję, że Gosia mnie zrozumiała co to znaczy do wieczora) i możemy rodzić. Jakieś mam przeczucie, że to chyba niedługo...
[/url
na razie (pewnie przez te ostatnie nieporozumienia z m) jestem jakaś poddenerwowana, a jeszcze fakt, że przy Julce trzeba trochę udawać, że wszystko wspaniale i cudownie (nawet ja humoru nie mam) trochę mnie rozwala, no nic.... Dobrze będzie, ja nie z tych co narzekają 
Madzinka - Ty to chyba mnie wyprzedzisz z tym rodzeniem
. A tak poważnie, to wcale bym się nie zmartwiła, gdyby Gosia już wyszła, byle tatuś zdążył na czas. Czuje się jak w komedii "Zanim odejdą wody"
. Zmęczona już jestem tymi skurczami
.
[/url
[/url
. Ja też się odmeldowuję do rodziców. Zajrzę wieczorem, spokojnej niedzieli
mam nadzieję, że nie wyjdzie 4 albo 4,5 kg, bo jak ja urodzę 

Od jutra zaczne się pakować, normalnie mam takie przeczucie że to już lada moment. Byle by wytrzymać jeszcze tydzień. Czuję się jakoś tak inaczej gniecie mnie w podbrzuszu i bóle jak na @ odczuwam jak by mocniejsze. Chyba zaczynam się bać
Natalciu ja już spakowana gdyż czuje,że jednak do terminu nie doczekam.Bóle takie same mam;/ale zaczełam je olewać bo już mam dość
--
(tzn. nie teraz, ale od czwartku już przyjmuję wszystkie
)

Co do pakowania torby do szpitala, to kiedy jest odpowiedni czas by to zorbic? Zastanawiam sie kiedy zaczac :)
W poniedziałek ostateczna mobilizacja, już sobie obiecałam
Plus jeszcze jedno pytanko, o pranie ciuszkow. Tak po 30tyg skonczonym chyba juz tez powinnam to zrobic ? :)