Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A Ty kochana, nie mysl o takich rzeczach, ze znajdzie sobie inna itd. na pewno tak nie bedzie. uszy do gory! moze tez zrobc cos dla siebie w najblizszym czasie?
No i dobrze prorokowałam, że dzisiaj nocka będzie zarwana.. Jak na złość teraz nie chce mi się spać za to w dzień mogłabym non stop
A ja za swoje za 30+ 30dha co stracza na 30 dni ,place ponad 70 .
dorotka wyskakuje mi w wyszukiwarce tylko na listach i nigdzie poza tym czyli wychodzi na to, ze sie nie udziela absolutnie chyba, jesli tak jest to wykreslimy ja razem z cobraczkiem chyba co?
no mam ja :) ostatnio logowała sie 2 dni temu, pod karta tydzien temu miala napisane, ze dzis ma isc na ktg a 22 na wywoływanie, ale ze cos ja zaczynało bolec wiec moze to to - i juz teraz sama nie wiem - u nas jakos sie nie pojawiała ostatnio, wiec mysle ze spokojnie mozemy ja zgodnie z terminem uznac za rozpakowana ;)
Macie jakieś sposoby na opuchnięte nogi?
u nas wróciły upały, napuchły mi nogi. Pogoda dramat. Dziś szykuje się powtórka z wczoraj niestety
Herbatka z pokrzywy hihi
A tak poza tym, to ja moczę nogi w zimnej wodzie
A ta herbatka z liści malin to jest na skurcze? Skoro mogę już rodzić, to może bym kupiła, ale co jeżeli mam skurcze tylko nieregularne? Boję się, że będę się jeszcze gorzej męczyć, no ale może ryuzyk fizyk
I jak się sama przekonałam, że nie wywołuje , bo piję tyle czasu, a nie miałam ani jednego.
Oddam Ci moje .
ale na dzień dzisiejszy skłaniam się u temu, żeby kupić elastyka z Tuli, a potem go ewentualnie sprzedać, dołożyć kasy i kupić nosidełko może też z Tula, bo mi się podobają
nie można znaleźć dorotki bo jej login jest bez tej kropki pomiędzy 0905
A ja mam pytanie niedoświadczonej: wygotowałam smoczki, buteleczki i laktator 5 min we wrzątku tak jak mi radziłyscie
Judka, ja tez jestem już prawie zdecydowana na nosidełko Tuli
Ulcia a chcesz kupić z wkładką od 3,5-7 kg czy bez?Bo to jest największy mój dylemat
ja wychowana z psami i kotami - a przecież bez całowania zwierza się nie da życ - wiec tego