Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kochana a jak miały uwierzyć, jak Ty taka szczupła laska jesteś

Trwało to krótko, mówili, to co już wszystkie wiemy

) ale generalnie - szczególnie jak trzeba będzie coś wywoływać - lepiej psychicznie być przygotownaym na wszystko, choć z całegos erca mam nadzieję, że sie uda sn i to bez nacinania

większość witamin jest dla kobiet w ciąży i karmiących więc kup sobie takie i będziesz miała od razu na PO porodzie

, miałam jechać do pracy zawieźć paczkę z książkami dla laski, która będzie mnie zastępować od września, ale na dworze jest milion stopni, a w samochodzie pewnie jeszcze gorzej, więc nie jadę
.
[/url

A jaki Punktualny
dużo Zdrówka !!!!

, Lovella - ok, ale zapach słabiutki, Dzidziuś chyba najmocniej pachnie z nich. Ze względu na cenę i zapach postaram się zostać przy Dzidziusiu, tylko u mnie jest on trudno dostępny, czasami w osiedlowym markecie, nie ma go ani a rossmanie, ani w tesco, ani w kauflandzie, ani w auchan.
[/urlPytanie do dziewczyn z Krakowa - będziecie rodzić może na Ujastku? Ja mam taki zamiar.....
[/url
przyjemniej w domku przy wiatraku..Ciekawa sprawa z tymi witaminami - widać, że co lekarz, to inna szkoła. Mój gin powiedział, żebym nie brała żadnych witamin. Na początku brałam Femibion Natal i byłam zadowolona, ale skoro gin kazał odstawić, to odstawiłam... Teraz mam ciut obniżony hematokryt, ale nie kazał się niczym suplementować.

Ja pierwszy i prawie cały drugi trymestr brałam tylko kwas foliowy i magnez.. Tak mi zaleciła moja gin tym bardziej, że akurat trafiłam na wiosenno-letni warzywny sezon.. Dopiero od miesiąca się suplementuję.. Witaj wśród przyszłych mamuś!
edziu ale penicylina na reakcje alergiczna nie pomoże a wapno działa troche na zasadzie wody swieconej. Przy uczuleniu na s;line pcheł trzeba pozbyc sie pcheł i to jest podstawa leczenia :)
będzie nam łatwiej przy wielu tematach, kiedy od razu widzimy, w którym jesteś tygodniu
. Nie mam doświadczenia z alergiami żadnego, dla mnie czarna magia i w ogóle nie brałam tego pod uwagę, a przecież teraz często się słyszy, że dziecko ma alergię. Modlę się, żeby moje nie miało tego paskudztwa.
[/urlno i jak jedziesz do krajow UE to mozesz z nfz wziac karte na która tez powinnas byc w razie w bez problemów leczona w szpitalach a nfz powinno zwrocic koszta leczenia
--
Kochane, czy taki ból w podbrzuszu jakby na okres ale ciągły a nie jakieś skurcze to może oznaczać, że coś się zaczyna?
--

będę rodzić myślami z Tobą