Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kochana a jak miały uwierzyć, jak Ty taka szczupła laska jesteś
Trwało to krótko, mówili, to co już wszystkie wiemy
większość witamin jest dla kobiet w ciąży i karmiących więc kup sobie takie i będziesz miała od razu na PO porodzie
Pytanie do dziewczyn z Krakowa - będziecie rodzić może na Ujastku? Ja mam taki zamiar.....
Ciekawa sprawa z tymi witaminami - widać, że co lekarz, to inna szkoła. Mój gin powiedział, żebym nie brała żadnych witamin. Na początku brałam Femibion Natal i byłam zadowolona, ale skoro gin kazał odstawić, to odstawiłam... Teraz mam ciut obniżony hematokryt, ale nie kazał się niczym suplementować.
Ja pierwszy i prawie cały drugi trymestr brałam tylko kwas foliowy i magnez.. Tak mi zaleciła moja gin tym bardziej, że akurat trafiłam na wiosenno-letni warzywny sezon.. Dopiero od miesiąca się suplementuję.. Witaj wśród przyszłych mamuś!
edziu ale penicylina na reakcje alergiczna nie pomoże a wapno działa troche na zasadzie wody swieconej. Przy uczuleniu na s;line pcheł trzeba pozbyc sie pcheł i to jest podstawa leczenia :)
no i jak jedziesz do krajow UE to mozesz z nfz wziac karte na która tez powinnas byc w razie w bez problemów leczona w szpitalach a nfz powinno zwrocic koszta leczenia
--
Kochane, czy taki ból w podbrzuszu jakby na okres ale ciągły a nie jakieś skurcze to może oznaczać, że coś się zaczyna?
--