Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na razie cisza ale jeszcze dzisiaj używanie męża będzie
Tak się zastanawiam, co ten mój dzieć cuduje, bo mi całym brzuchem szarpie na boki
Mój Dziabąg od wczoraj bawi się w zajączka - odpycha się nóżkami od prawego boku waląc głową w lewy i tak se skika pół dnia
chyba bym się nie garbiła, bo wyprostowało mnie momentalnie :)
czyli dzieci na tym etapie są bardzo pomysłowe biorąc pod uwagę zakres ruchu
a mój od wczoraj ma taką zabawę, że stuka tam gdzie przyłożę rękę - jakby chciał ją strącić
no dzieciaczki nawet o nas myślą w tych swoich ruchach - mój np. jak za długo śpię rano to stuka, stuka dopóki się nie obudzę czyli tak do 8:15 mam zawsze pobudkę gwarantowaną
najpiękniejsze uczucie, jakiego można doświadczyć w życiu... Faceci na pewno są o nie ubożsi...
Faceci na pewno są o nie ubożsi...
Katka - mi już się zdarza zasyczeć z bólu, jak mnie maluch kopnie. Ale wiem, że to jeszcze nic w porówaniu do tego, co mnie czeka za kilka tygodni
Wiecie co moj Maluch jest tak spokojny i tylko dlatego jestem wstanie cos zrobic w domu czy kolo siebie :-)
Hmmm chyba trzeba przeniesc sie na inny watek :-) ale jakos nieumiem sie z Wami rozstac :-)
Violet_flower - z ciekawosci zapytam, i co zmierzylas sie w brzuszku? mnie troszke zaskoczylo te 91cm wczoraj w najszerszym miejscu ;) no ale synus potrzebuje miejsca.. ;)
Pytanie do dziewczyn w koncowce 3ciego trymestru: jak to jest z kilogramami na tym ostatnim etapie? duzo przybralyscie na wadze?
ja mam 8kg na plusie narazie ale we wcześniejszych miesiącach przybierałam mniej...
Pytanie do dziewczyn w koncowce 3ciego trymestru: jak to jest z kilogramami na tym ostatnim etapie? duzo przybralyscie na wadze?
Dziewczyny, jadę do szpitala ale nie rodzić (chyba), bo nic się nie dzieje tylko dzidziuś mi się nie rusza i słodkie, leżenie na boku, gorący napój i prysznic oraz pukanie wychowawcze w brzuch nie pomagają ....
Dziewczynki potrzebuję jakieś cięte teksty, bo nie zniosę więcej pytań, czy już urodziłam i jak się czuję pomocy, która ma cięty język?
Co on mi tą rączką zmajstrował (bardzo krótko to trwało -takie
a moze Ci masaz szyjmi zrobil i ja troszke otworzyl dlatego mysli ze zaraz wrocisz
rano pierwsze co zrobie to tu wpadne sprawdzic co sie dzieje