Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
będę w nocy sprawdzać forum przy pobudce na siku
jest cudowny i chce się go zchrupac.nacinana nie byłam,delikatnie peklam na jeden szew z zewnątrz i wewnatrz,ale i tak nie mogę narzekac. bo poród był szybki.karolek zaszczepiony,jutro badanie sluchu i jak będzie wszystko ok to w środę do domu:)
Judka, ja sama jestem w szoku, że jednak będę rodzić naprawdę, a nie, że to jakieś jaja są
Zaraz jade do lekarza, potem KTG, no i zobaczymy - nadal mnie takie nieregularne męczą
Jezu, kobieto, mi sie ubrac nie chce i zrobic sniadania, a Ty juz masz obiad i posprzatane Podziwiam
nie czasami (dzisiaj) kłuje - ale właśnie ciężko określić gdzie- w podbrzuszu bardzo nisko, czy w środku, czy to w szyjce. Oczywiście troszkę boli, ale taki ból, to nie ból.
Aaa i z psem teściowej się coś dzieje i w nocy nasr.. mi w łazience
Jezu, kobieto, mi sie ubrac nie chce i zrobic sniadania, a Ty juz masz obiad i posprzatane Podziwiam
Eitam sie na ciezaroweczkach:)
dziewczyny mam pytanie: jakie macie body dla swoich maluszków? takie tylko zapinane w kroku i wkładane przez główkę? cz takie na napy z boku?
dziewczyny mam pytanie: jakie macie body dla swoich maluszków? takie tylko zapinane w kroku i wkładane przez główkę? cz takie na napy z boku?
bo chciałam kupić na początek (r.56) takie właśnie na napy z boku zapinane, ale nigdzie nie mogę takich znaleźć...a podobno z takim maluszkiem to najwygodniej kiedy się całe ubranko rozpina...
W kappahl takie są. Są bardzo wygodne. Fajne też mają pajace na suwak, idealne na noc, bo nie musisz celować napkami na oślep :)
Kupiłam (te zapinane z boku) w H&M -ie (1 szt. wyszła za 20zł), ale tu rozmiary są zawyżone.