Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

szczęsliwym Rodzicom 
poród sn, ale szyjka potrzaskana... ale trudno. Mała jest cudowna i ma włosy a byłam pewna, że będzie totalne kolano 

po tem mała traciła tętno i w końcu 2 lekarzy mi ja wyciskalo z brzucha ... Ale to opisze później, teraz pójdę die wykąpać i będę karmić 

to samo pomyślałyśmy hihi

a no i włoski nie są jakieś wyjaśnione jak np u malutkie Hussy, ale są!

;
;
;
;

hehe kasiek chyba to są odpowiedzi na tematy poruszane ostatnio na rozpakowanych mamuśkach :) Przekle je tam, bo podejrzewam ze nie wszystkie tu zajrzą :)
A też Cię tak bolą pachwiny od naporu główki??? O mamusiu jaki to był ból ;P...
Niektóre dzieci (takie już chodzące) potrafią kłaść się na ziemi, walić głową o podłożę
jak wpadła w furię - dobrze że tylko w domu urządzała takie sceny . W sklepie była nauczona że tylko 1 rzecz
[/urlJa chyba rodzić nie będę za szybko, skurcze jakoś odpuściły, dzisiaj spałam do 8.30, jakbym w ciąży nie była.

. Wczoraj wyparzyłam butelki i laktator. Jeszcze mam zamiar ufarbować włosy dzisiaj
. Zadzwoniłam dzisiaj do siostry do pracy, a ona jak wszyscy myślał, że ma ze mną jechać do szpitala bo rodzę
. No i jeszcze mam na głowie panów z ekipy budowlanej bo rozbudowujemy dom więc jakby co to dowóz na porodówkę będę miała gratis

[/urlna mnie to chyba tak samotność wpływa, mąż do wieczora w pracy a ja siedze sama i narzekam. Wczoraj wyparzyłam butelki i laktator. Jeszcze mam zamiar ufarbować włosy dzisiaj

Ja już zaliczyłam w zeszłym tygodniu i fryzjera i kosmetyczkę 
Nie przypominam sobie, żeby któraś ze słodkich mamuś tak też miała - a ja nie chcę, zwłaszcza, że i dziecko i ja jesteśmy w dobrej formie