Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Madzinka i Judka u mnie też praktycznie zero objawów oprócz twardnienia brzucha. No i moje okropnie spuchnięte stopy tragedia...
Edzia ciśnienie mam niski 100/60 ostatnio miałam tylko 120/70 ale to było świeżo po zakupach (ledwie zdążyłam na wizytę)
Bo jak mi twardnieje po całości to nagle w dwóch miejscach pojawiają się dwie górki - pupa i ... coś. I tak napina skórę, że mam wrażenie, że zaraz pęknie
Eeee to chyba dobrze, że ci takie komplementy ślą - wyobraź sobie co by było, gdyby (powiedzmy następnym razem) był chłopak - to dopiero zrobiłabyś furrorę urodą
--
CiastoMiłości podobno tę popękane naczynka zanikają po porodzie
Madziauk - również gratuluję! :) My postanowiliśmy sobie, że z okazji każdej rocznicy będziemy sobie kupować szampana/wino musujące, co rok droższego... W tym roku M. będzie musiał sam wypić całą butelkę
A u mnie dziś:
- włosy pofarbowane (wielkiej różnicy nie ma, ale chociaż kolor świeży)
- maseczka na twarzy była
- relaks w wannie był, pachnę :)
czyli mogę rodzić
A ja dziś fatalnie się czuję. Jakaś taka słaba jestem i czuję jakby duszności, najchętniej to bym się położyła i zasnęła, ale przy 3-latce to niemożliwe. Mam taki bałagan, ale nie mam sił na nic
patrząc na takie malutkie ubranka, czy Kacperek w ogóle się w nie wciśnie... Mama twierdzi, że spokojnie (mówię o rozmiarze 56) a ja i tak twierdzę, że 62 będzie za mały