Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A teraz obejrzę sobie poródówkę
. Ja bym już chciała rodzić, bo zaś kupiłam na allegro trochę ciuszków, jak tak dalej pójdzie to marnie to widzę, szafa okaże się za mała
.
.
[/urlZ tą rozmiarówką to jest bardzo różnie, mam niektóre takie maleństwa na 56, a inne całkiem pokaźne.

Ciekawa też jestem wielkości mojej córy,
I mam kilka maciupkich par i też się zastanawiam, czy maluch się w nie zmieści. Jeśli nie, to będę bardzo ubolewać, bo te małe są najbardziej urocze i najbardziej mi się podobają z wszystkich, które do tej pory kupiłam
A jaką miała wielkość- wagę na ostatnim usg? Pisałaś to już ale nie wiem czy dobrze pamiętam.
. No ale jak mamusia przywaliła 16kilo w ciąży, to nie ma co się dziwić
.
[/urlJa często przykładam różne rozmiary i porównuje. Tak też podzieliłam ubranka w szafie, nie na rozmiar a na wielkość rzeczywistą
ja piwo bezlkoholowe piłam juz kilka razy w czasie upałów, ale miałam taka ochote, ze az M na orlen wysyłalam zeby mi kupił ;)

U mnie znowu jest odwrotnie
Ja twierdzę, że na początku będzie nosił 56, a moja mama ciągle krytykuje to, że ten rozmiar kupiłam, bo według niej powinnam zacząć od 62, bo 56 się nie opłaca kupować
2 tygodnie temu 3300 - kawał baby
)
) wcale nie, jest akurat, bo nawet jakby ważył 3600 przy porodzie, to przecież taka średnia waga
ój Kacperek np. tydzień temu ważył +/- 2 kg. więc chyba sporo, ale lekarz twierdzi, że ostateczna waga będzie ok 3 - 3,5 kg - ja uważam, że więcej.

Ulcia się nie odzywa
pewnie małą tuli

W dodatku bardzo aktywny
nic zjeść i nic wypić? najpierw pobierają krew a potem usg?

mogę sie na nią gapić cały czas
dwa razy dała koncert i nie wiemy o co chodzi (pytałam ale nie powiedziała mi
) musimy sie siebie nauczyć - je z cyca, generalnie pierwsze pól dnia wisiała na tym cycu non stop, a potem z kolei sama się odstawiła i przespała ciurkiem 3,5 godziny
piersi mnie już zaczynają boleć a jak zassie, to klękajcie narody a to dopiero początek i pogryzienie, popękanie, umęczenie brodawek przede mną
macierzyństwo jest bolesne
oddaję ją na noc pielęgniarkom noworodkowym abym mogła się wyspać, ale i tak spać nie mogę, a dzisiaj miałam już doła, że wyrodna matka jestem i się popłakałam
ale tak mnie wszystko boli, że samej mi do niej w nocy ciężko byłoby wstać
no nic przywiozą mi mojego smerfa z rana... A wogóle to jest taka długa i chuda, że uwierzyć nie mogę
super jest
a no i zapomniałam Wam powiedzieć, że w pierwszej minucie życia dostała tylko 6 pkt, w drugiej 8, teraz już jest OK wszystko przez to niedotlenienie w czasie porodu i zaniku tetna... Także strachu się najadłam
jak wszystko będzie OK z nami to wychodzimy w piątek z rańca. O szpitalu na razie nic nie napiszę, bo nie lubię chwalić dnia przed zachodem słońca, opiszę wszystko z domku
no. Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie na końcówce!!!
jak nie czujesz się na siłach, to się nie obwiniaj głupolu !!!

hmm chyba wody, bo wódki to jeszcze nie może :) Albo pokrzywy, w końcu to królowa pokrzywy urodziła :)
Ulcia wszystko jest w porządku, ja wiem że to by się tak chciało jak na filmach i w ogóle ale rzeczywistość jest często inna ;) leż odpoczywaj, Martynka jest w dobrych rękach , a Ty dochodź do siebie.

A wogóle to jest taka długa i chuda, że uwierzyć nie mogęsuper jest

jak nic się nie działo to nic... A jak zaczęło to sobie myślę, o Boże, jeszcze nie!
no... Ale trzymam kciuki.
? No i tekst dnia położnej z dzisiaj 
i tak się zastanawiam, czy miałam się nie obudzić czy co....?
no i tyle pospałam, a oczy szczypią, ale już nie usnę...
. Bardzo, bardzo mocno gratuluję!
. Za każdym razem jak mnie skurcze łapią, to myślę sobie, że jeszcze nie chce rodzić, a jak jest spokój, to czekam na skurcze i marzę o porodzie - i dogódź tu babie
.
, nawet nie chce mi się pisać, jak ten facet mnie wnerwia, a może to moje hormony, ale jest mi coraz ciężej, a tu zero zrozumienia. Nie pomaga mi nic a nic, nawet przestał śmieci wynosić, sama robię zakupy i wnoszę je na 3 piętro, jak poprosiłam o zrobienie herbaty, to usłyszałam, że mam nie wykorzystywać swojego stanu
, on dalej nie jest spakowany do szpitala (ma zabrać ubranie na zmianę), jak mu przygotowałam to wyciągnął sobie koszulkę z reklamówki i poszedł w niej do pracy
. Boję się, co to będzie przy dziecku, bo ja nie pisałam się na pielęgnowanie dwójki dzieci
.
[/url
coraz bardziej boję się 2/09 bo do tego dnia jestem na lekach, 3/09 działa na mnie przerażająco. Ciekawe jak zareaguje organizm faszerowany 8 tygodni lekami jak nagle ich nie dostanie.