Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hmm ja 12.11 odstawiłam a 19.11 tuliłam małego po fenoterolu wcale tak szybko i odrazu poród nie następuje
Dokładnie po fenoterolu wcale tak szybko i odrazu poród nie następuje ja w poprzedniej ciązy brałam go od 18tc do 35tc i ur po 38tc
Teraz juz fenoterolu nie biorę od ponad 2 tyg i skurczy mniej,ale za to mega bolesne o trwająće długo...a szyjka nadal długa.
byle by już upałów nie było
--
"książkową ciążę" i myślą że urodzą 4 tyg wcześniej , to nie kapuję wcale ........
Ja chcę wytrzymać jak najdłużej, 3/09 moja lekrarka wraca z urlopu a do 2/09 mam brać leki, chciała bym wytrzymać.
--
....nie dosc, ze ledwo siedzialam na dupie (sorry), bo szwow mialam sporo, to jeszcze co wstawalam do Malego to zaraz krwotok z nosa.... zadna menda nie chciala pomoc.
kurcza , myślałam ze te czasy już mineły . Przypomina mi się jak rodziłąm starszą ale to było bardzo dawno , myślałam ze teraz inaczej podchodzą do kobiet
otóż to .. ja też chcę wytrzymać do "bezpiecznego " terminu bo jestem z tych co nie umią leżeć - tyle jeszcze chciałabym zrobić a boję sie zeby mała nie zaczeła sie rodzić
mnie w 29 tygodniu tak nastraszyli przedwczesnym porodem że Bogu dziękuję że lecimy juz 37 tygodniem a będę przeszczęsliwa jak urodzę później niż 39
jakbym już miała dziecko, to mniej bym się obawiała tego czasu po porodzie,nie wiem
O to, to! Leżę i czekam na 04/09 jak na zbawienie. Mam już tyle planów, co będę robić, jak donoszę Małą. Jak się wypuszczę "na miasto", to będę mnie szukać
Kolejna wizyta w szpitalu w dniu terminu 31.08
ja tam czekam spokojnie do 15 września i do tej pory mam zamiar się nie rozpakowywać wróżę sobie pomiędzy 15-20 września także luuuuz
A pokrzywa nie hamuje laktacji?- bo już zgłupiałam.