Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

wyzsze wykształcenia stanowisko i co z tego skoro ostatnio jest masakra, nie mamy ze soba praktycznie kontaktu, ostatnio zaprosiła nas na obiad jak przyszlismy była nieprzytomna ....brak słów normalnie dzieci wnuki nie obchodza jej zupełnie, zero uczuc zero empatii nam juz rece opadły ...

i chyba przeczulam fakt ze nocka bedzie dla mnie ciezka, bo dziecko bedzie placzace.
.
[/url]
Judka ale ja Kochana wcale nie wyczekuję rychłego porodu ja tylko napisałam o porodzie po odstawieniu fenoterolu,że wcale nie nastepuję szybko:)ja ciesze się każdym dniem gdzie mój maluch siedzi w brzuszku
dlatego napisałam, że korzystam tylko z Twojej wypowiedzi żeby nawiązać do tematu, a nie kieruję tego do Ciebie i do żadnej z dziewczyn, tylko tak ogólnie
Wiem, że to nie jest forum dla rodzin alkoholików i nie musi Was obchodzić ale musiałam się wyżalić!
Teraz jest super.

fajnie, moja mała też nie chciała z mamusią współpracować co do terminu
ale nadal za Ciebie trzymam kciuki 

dzisiaj pierwszy raz próbujemy się w nocy same, więc zobaczymy jak to będzie
a wogóle powiem Wam, ze mój mąż ma złote ręce do dziecka - przewija ją, kąpie, (ja ją dopiero raz przewijałam jak rano byłam jeszcze sama) i jest przy tym taki spokojny, taki opanowany, że ona w jego rękach jest jak plastelina, wogóle nie płacze 
normalnie szok! Ja tak jeszcze nie umiem"
znów nie mogę zasnąć
i w dodatku mąż chrapie

powiem Wam, ze mój mąż ma złote ręce do dziecka - przewija ją, kąpie, (ja ją dopiero raz przewijałam jak rano byłam jeszcze sama) i jest przy tym taki spokojny, taki opanowany, że ona w jego rękach jest jak plastelina, wogóle nie płacze

ja wczoraj mialam mocne badanie ginekologiczne lekarz stwierdzil ze jestem maksymalnie gotowa i moge rodzic w nocy ( ale jak widac nie urodzilam) rozwarcie nie powiedzial na ile ale widzialam ze na koncu pchal trzy palce...wiec to chyba jednak mozliwe, po badaniu mialam plamic a krwawilam , brzuch bolal dosc mocno jak na @, a potem na dole dosc miocno ze nie moglam sie wyprostowac dziwne uczucie ...ale ustalo na chwile terazniejsza...moze cos ruszy w dzien....

wogóle powiem Wam, ze mój mąż ma złote ręce do dziecka - przewija ją, kąpie, (ja ją dopiero raz przewijałam jak rano byłam jeszcze sama) i jest przy tym taki spokojny, taki opanowany, że ona w jego rękach jest jak plastelina, wogóle nie płaczenormalnie szok! Ja tak jeszcze nie umiem"
Normalnie jest cudowny

dzisiaj pierwszy raz próbujemy się w nocy same, więc zobaczymy jak to będzie

czy mogę krople do ucha zażyć? na razie włożyłam sobie watę aby sobie rozgrzać

lubię jesień

.
.
. Czekamy aż coś się rozkręci, a jak nie to tydzień po terminie mam iść do szpitala - oby nie.
[/url
;
;
;
;

W sumie bez zmian, mogę zacząć rodzić a każdej chwili, mogę urodzić po terminie, wszystko możliwe. Czekamy aż coś się rozkręci

) 
będzie dużo gorzej 
Dziewczyny i nietrzeba kupowac proszku do bialego i kolorku ,taki dzieciaczek sie niebrudzi niewiadomo jak ,ja kupowalam tylko do kolorow i pralam takie i takie :)))
do terminu wytrzymam w spokoju ducha i bez stresu- takie mam postanowienie
. Mnie jakoś ciąża specjalnie nie dokucza, więc mogę się tak dalej bujać w dwupaku
. Nawet mogę stwierdzić, że ostatnimi czasy czuję się lepiej niż kilka tygodni temu i jakoś więcej energii mam
. Na 3 piętro śmigam bez zadyszki szybkim krokiem
.
[/urlPomarańczka25: Dziewczyny i nietrzeba kupowac proszku do bialego i kolorku ,taki dzieciaczek sie niebrudzi niewiadomo jak ,ja kupowalam tylko do kolorow i pralam takie i takie :)))
Ja potwierdzam to samo.
Zrobiłam - moim zdaniem- błąd, że kupiłam do białego i do koloru. Teraz tak myślę, bo po wypraniu wszystkich ubranek proszku kolorowego prawie nie mam, a białego całe opakowanie. Będę kupowała tylko ten do koloru następnym razem.

My też niedługo będziemy maluszki tulić 
Dobrze, że zaczęłam od "dzidziusia"- stwierdziłam, że zacznę od najtańszego, a gdyby się pojawiła alergia u małej, to dopiero będę zmieniać na droższe...