Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Judka ale ja Kochana wcale nie wyczekuję rychłego porodu ja tylko napisałam o porodzie po odstawieniu fenoterolu,że wcale nie nastepuję szybko:)ja ciesze się każdym dniem gdzie mój maluch siedzi w brzuszku
Wiem, że to nie jest forum dla rodzin alkoholików i nie musi Was obchodzić ale musiałam się wyżalić!
Teraz jest super.
powiem Wam, ze mój mąż ma złote ręce do dziecka - przewija ją, kąpie, (ja ją dopiero raz przewijałam jak rano byłam jeszcze sama) i jest przy tym taki spokojny, taki opanowany, że ona w jego rękach jest jak plastelina, wogóle nie płacze
ja wczoraj mialam mocne badanie ginekologiczne lekarz stwierdzil ze jestem maksymalnie gotowa i moge rodzic w nocy ( ale jak widac nie urodzilam) rozwarcie nie powiedzial na ile ale widzialam ze na koncu pchal trzy palce...wiec to chyba jednak mozliwe, po badaniu mialam plamic a krwawilam , brzuch bolal dosc mocno jak na @, a potem na dole dosc miocno ze nie moglam sie wyprostowac dziwne uczucie ...ale ustalo na chwile terazniejsza...moze cos ruszy w dzien....
wogóle powiem Wam, ze mój mąż ma złote ręce do dziecka - przewija ją, kąpie, (ja ją dopiero raz przewijałam jak rano byłam jeszcze sama) i jest przy tym taki spokojny, taki opanowany, że ona w jego rękach jest jak plastelina, wogóle nie płacze normalnie szok! Ja tak jeszcze nie umiem"
Normalnie jest cudowny
dzisiaj pierwszy raz próbujemy się w nocy same, więc zobaczymy jak to będzie
W sumie bez zmian, mogę zacząć rodzić a każdej chwili, mogę urodzić po terminie, wszystko możliwe . Czekamy aż coś się rozkręci
Dziewczyny i nietrzeba kupowac proszku do bialego i kolorku ,taki dzieciaczek sie niebrudzi niewiadomo jak ,ja kupowalam tylko do kolorow i pralam takie i takie :)))
do terminu wytrzymam w spokoju ducha i bez stresu- takie mam postanowienie
Pomarańczka25: Dziewczyny i nietrzeba kupowac proszku do bialego i kolorku ,taki dzieciaczek sie niebrudzi niewiadomo jak ,ja kupowalam tylko do kolorow i pralam takie i takie :)))
Ja potwierdzam to samo.
Zrobiłam - moim zdaniem- błąd, że kupiłam do białego i do koloru. Teraz tak myślę, bo po wypraniu wszystkich ubranek proszku kolorowego prawie nie mam, a białego całe opakowanie. Będę kupowała tylko ten do koloru następnym razem.