Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorlapa
    • CommentTimeAug 24th 2012
     permalink
    Dii: Smutno mi będzie

Myślę, że na smutek nie będzie wtedy czasu:wink: tyle się będzie działo dookoła:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    też prawda... Ale i tak będzie mi smutno... Pocieszać będzie mnie Kacperek wiercący się w wyrze :wink: tylko tym razem będę wiedziała co dokładnie robi a w brzuchu to aż żałuję czasem, że nie mam rentgena w oczach :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    a ja się witam po wizycie :)
    Misia główkowo ułożona – grzeczna dziewczynka - czyli planowana cesarka 4 września odwołana :) :) szyjka nisko, miękka już ale długa i bez rozwarcia, także póki co na poród się nie zapowiada :) córcia waży 2800 :) kolejna wizyta za 3 tygodnie, jeśli nie urodzę wcześniej :) Nastawiłam się na tą cesarkę 4 września a bardziej na to, że już Misię utulę i teraz tyle jeszcze czekać… :) ale niech rośnie Maleńka jak najwięcej w mamusi – tam najzdrowiej :) aaaa, łożysko jeszcze się nie zestarzało :) Lekarstwa na podtrzymanie odstawione, magnez też, więc niech się dzieje... :) Chyba się boję babeczki :shocked:
    --
  1.  permalink
    Witam sie ja powizytowo:)Pessar trzyma-nadal nie ściągniety-wizyta za 3 tyg ,wtedy zdecyduję co dalej ale przed bedzie USG by ocenić wielkość małego.badania wszystkie ok a hemoglobina 13,7:) rewelacja:)
    Na opuchlizne lekarza kazał mniej pić i jak najwięcej nogi odciążać a myślałam,że grozi mi szpital;)...
    -- ,
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    leneczka8484: Na opuchlizne lekarza kazał mniej pić i jak najwięcej nogi odciążać a myślałam,że grozi mi szpital;)...

Mniej pić??? A mi kazali jak najwięcej przy obrzękach... Dziwne...
    katka_81: Misia główkowo ułożona – grzeczna dziewczynka - czyli planowana cesarka 4 września odwołana :)

Z jednej strony to dobrze, że cesarka odwołana, ja to będę się przed nią broniła jak tylko mogę :bigsmile:
    Ale z drugiej strony teraz będziesz czekać aż coś się wydarzy samoistnie - mimo wszystko to jest lepsze dla Ciebie i Michalinki :wink:

Treść doklejona: 24.08.12 13:10
    A mój mąż się zdziwił, że gin zalecił kolejną wizytę po 4 tyg., bo mam te dziwne napięcia i twardnienie brzucha, czasem boli mnie podbrzusze i twierdzi, że jakby była wizyta szybciej to byśmy wiedzieli o co chodzi i czy coś się dzieje... a tak to do 10.09. musimy czekać... Wiem oczywiście, że to może być normalne - skurcze przepowiadające przygotowujące, ale mąż na każde moje "syknięcie" reaguje paniką:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Dii: Ale z drugiej strony teraz będziesz czekać aż coś się wydarzy samoistnie - mimo wszystko to jest lepsze dla Ciebie i Michalinki :wink:
    --

no właśnie :) a poza tym, jak była ta cesarka zaplanowana, to wiedzieliśmy kiedy mój Przemek ma zjechać z pracy do domku na te 3 tygodnie a teraz... może zdarzyć się tak, ze nie zdąży na poród :) albo przyjedzie wcześniej, ja urodzę po 2 tygodniach Jego pobytu i zostanie z Nami tylko tydzień po porodzie... a wolałabym Go mieć po porodzie przez te 3 tygodnie... :) Ech...
    --
    •  
      CommentAuthorleneczka8484
    • CommentTimeAug 24th 2012 zmieniony
     permalink
    Dii: Mniej pić??? A mi kazali jak najwięcej przy obrzękach... Dziwne.

niemożna jeszcze bardziej obciążać nerek gdyż i tak są mocno obciążone przez malucha,można pić ale wiadomo z głową
    -- ,
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Dii: A mój mąż się zdziwił, że gin zalecił kolejną wizytę po 4 tyg., bo mam te dziwne napięcia i twardnienie brzucha

ja odkąd twardnienia mam bardziej dokuczliwe, czyli od około 2 miesięcy, to miałam wizytę co 2 tygodnie i konieczne sprawdzanie szyjki... ale myślę, ze Twój ginekolog wie, co robi...
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    katka_81: no właśnie :) a poza tym, jak była ta cesarka zaplanowana, to wiedzieliśmy kiedy mój Przemek ma zjechać z pracy do domku na te 3 tygodnie a teraz...

Kurcze to faktycznie dylemat... Oby trafiło się dobrze i mała oby wiedziała kiedy ma się pchać :bigsmile:
    leneczka8484: niemożna jeszcze bardziej obciążać nerek gdyż i tak są mocno obciążone przez malucha,można pić ale wiadomo z głową

taka prawda. Ja i tak mało piję i nie wmuszam w siebie... Ale dobrze wiedzieć.

Treść doklejona: 24.08.12 13:17
    katka_81: ja odkąd twardnienia mam bardziej dokuczliwe, czyli od około 2 miesięcy, to miałam wizytę co 2 tygodnie i konieczne sprawdzanie szyjki... ale myślę, ze Twój ginekolog wie, co robi...

Pewnie wie, ale nie mówiłam mu o twardnieniach,b o z początku myślałam, że to tak mały się rozpycha na boki... Jak zapytał o skurcze, czy mam to powiedziałam, że zauważyłam - a teraz wiem, że to może być to... Na szczęście nic poza tym się nie dzieje :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    ja też mam twardnienia ... nie pamiętam od kiedy , ale wizyty standardowo co 3-4 tygodnie - tylko przykazane że jakby sie coś działo to przyjść.

Super dziewczynki ze po wizytach wszystko ok , ja mam we wtorek i już sie nie mogę doczekać choć lekarka powiedziała że to bedzie ostatnia wizyta :shocked:
    Może jak się okaże że te mega skurcze nie skróciły szyjki to moze następna jeszcze będzie , chyba że wizyty już będą w szpitalu - moja tak robi że przyjmuje na dyżurze
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Katka... muszę to napisać... A NIE MÓWIŁAM:clap:, że się obróci oczywiście, no i jak tu dogodzić kobiecie w ciązy, cesarka źle, poród sn też źle bo nie wiadomo kiedy :rolling:

Treść doklejona: 24.08.12 13:44
    Mi też twardniał brzuch ok. 3 razy na godzinę, ale gin zapisał mi luteinę i no-spę, jakieś 2 tyg. pobiorę jeszcze i odstawię :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    sysiajaw: Katka... muszę to napisać... A NIE MÓWIŁAM:clap:, że się obróci oczywiście, no i jak tu dogodzić kobiecie w ciązy, cesarka źle, poród sn też źle bo nie wiadomo kiedy :rolling:

Sysia ale wiesz, jak to kobieta w ciąży :) czarne myśli nachodzą - ja to sobie już wyobrażałam, że mi się Mała nóżką zacznie rodzić i takie tam inne czarne scenariusze ;) gdyby któraś była w stanie podnieść jeszcze nogę do wysokości moich szanownych pośladków, to poproszę takiego kopniaka, co by do porządku przywrócić :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    katka_81: gdyby któraś była w stanie podnieść jeszcze nogę do wysokości moich szanownych pośladków, to poproszę takiego kopniaka, co by do porządku przywrócić
    --

ja mogę bo już mi brzuch nie przeszkadza (w każdym razie nie na tyle, żeby nogi nie podnieść)

:boogie:
    --
    • CommentAuthorNatalia122
     permalink
    Super dziewczyny że wszystko ok po wizytach :bigsmile:
    katka_81 - grzeczną masz córcię

leneczka8484- ja perzy obrzękach czytałam żeby dużo pić. Kobieta w ciąży i tak musi 3-4 litry dziennie. U nas wczoraj nie było upału i dziś rano miałam 1,5kg mniej bo i nogi jakieś szczuplejsze :bigsmile:
    Ja dalej leżę i morduję się z bólami jak na @ na szczęście są momenty że mijają ale jak dokucza to hoho. DO tego napierdziela mi krzyż :neutral: Ciekawe ile będę sie z tym mordowac. Na razie 2 dzień i cały czas na lekach, aż boję się co będzie za 10 dni. Samopoczucie w każdym razie fatalne :confused::
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    katka_81: szanownych pośladków, to poproszę takiego kopniaka, co by do porządku przywrócić :bigsmile:

się robi... Kooopas w dooopas :updown:

Treść doklejona: 24.08.12 14:17
    Wklejam co by nam się nie zapodziała i wreszcie może ktoś mnie wybawi z tego 13-tego miejsca

1. dorotka0905 20.08.2012 (dziewczynka)
    2. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    3. magic1984 28.08.2012 (chłopiec)
    4. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    5. judka25 31.08.2012 (chłopiec)

6. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)
    7. NadziejaUmieraOstatnia 06.09.2012 (chłopiec)
    8. Pajacynka 07.09.2012 (chłopiec)
    9. oranda 15.09.2012
    10. katka_81 17.09.2012 (dziewczynka)
    11. Natalia122 20.09.2012 (dziewczynka)
    11. kapelusznick 20.09.2012 (chłopiec)
    12. asia_ 22.09.2012 (dziewczynka)
    13. sysiajaw 24.09.2012 (niespodzianka)
    14. leneczka8484 25.09.2012 (chłopiec)
    14. Olenkaka 25.09.2012 (dziewczynka)
    15. ASulek 30.09.2012 (chłopiec i chłopiec)
    15. monika 1205 30.09.2012 (chłopiec)
    16. Ber1987 05.10.2012 (dziewczynka)
    17. magdalenka2610 07.10.2012 (chłopiec)
    18. łośćń 12.10.2012 (dziewczynka)
    18. CiastoMiłości 12.10.2012 (chłopiec)
    19. KasiaTasia 13.10.2012
    20. Dii 16.10.2012 (chłopiec)
    21. sensuall 26.10.2012 (chłopiec)
    22. Malisiek 3.11.2012 (dziewczynka)
    23. madziauk 10.11.2012 (chłopiec)
    23. isiula. 10.11.2012 (chłopiec)
    24. Linden 12.11.2012
    24. violet_flower 12.11.2012 (chłopiec)
    25. spidermanka 16.11.2012 (chłopiec)
    26. lofbejbe 21.11.2012
    27. edzia503 23.11.2012(chłopiec i dziewczynka)
    28. basia_87 06.12.12(chłopiec)
    29. ruda03 09.12.2012
    30. acia20 12.12.2012 (dziewczynka)
    31. mooniia 21.12.2012(dziewczynka)
    32. artystka80 27.12.2012 (chłopiec)
    33. lapa 30.12.2012 (chłopiec)
    34. Pomarańczka25 2.01.2013
    35. misia-ludek 5.01.2013 (chłopiec?)
    36. kasia151288 16.01.2013
    37. agavva 21.01.2013
    38. igisowa 24.01.2013 (dziewczynka)
    39. marakuya 1.02.2013
    39. GaggataB 1.02.2013
    40. justyna883 2.02.2013
    41. milena1984 3.02.2013
    41. Olenka79 3.02.2013
    42. ikamek 06.02.2013
    43. beagraf 12.02.2013
    44. Addictive 17.02.2013
    --
    •  
      CommentAuthorKarolyn
     permalink
    katka, leneczka super wiesci :)

a mi nadal czop odchodzi, zaczynam sie bac....to juz chyba niedlugo....teraz bylo tego mnostwo!
    -- Syn 1 ~ 2012 & Syn 2 ~ 2017
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    hopelight: a mi nadal czop odchodzi, zaczynam sie bac....to juz chyba niedlugo....teraz bylo tego mnostwo!

No w końcu każda urodzi.. może teraz twoja kolej :devil:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Kurcze tak Was podczytuje ale jakoś nie miałam weny do pisania

Dorotka kciuki - może wkońcu na dobre się rozkreci i w zamian za te czekanie szybko pójdzie :thumbup::thumbup:
    Hope - ZA Was Kochana też mocne kciuki zaciśnięte :thumbup:
    Laneczka - świetne wiadomości wizytowe , no i Dużo Zdrówka dla Siostry i jej Maleństwa !!!!(jeszcze niedawno pamietam jak się cieszyłaś że obie jesteście w ciąży , a to już bliskie i Twoje rozwiązanie :wink:)
    Venus - Wszystkiego NAj NAJ NAJ :flowers::hugging::flowers:

A u Nas śmiesznie zamówłam w Smyku łóżeczka Dla Maluszków i kurna zamówienie w pn.złóżone przelew wyszedł w pn.(co prawda z nl konta- ale bywa że na drugi dzień sa na pl kontach ) dzwonimy w śr. pieniązki są ale jest za dużo i musi to księgowość zrobić ale do pt.powiwnny łóżeczka być w w drodze
    Dzwonimy dziś na jakim etapie sa łóżeczka czemu nie mamy nr przesyłki :pani odbiera że pieniedzy było wiecej niż powinno ( a to się wytnie że jest wolne śr. na koncie ) i że produkt był dostepny dla tych co zapł. a że państwo nie zapł. tylko zapł. wiecej to sie wyczerpały zapasy w magazynie !!!!!:shocked::devil::shocked:
    Mamy sie zastanowić i dać znać co dalej !!!!
    Poczym dzwonimy drugi raz po 10 min. i pytamy co z tym dalej tym razem pan ,i nie ma takiego czegoś, że nie ma dla nas łóżeczek zamówienie w trakcie realizacji!!!po 16mamy dzwonić kiedy bedą wysłane - powiedzcie czy to jest normalne ???!!!????
    Przecież ja mam do zamówienia z pl. pościel,materace, koce, wózek ,i takie drobnostki .
    Jak z każdym przelewem i zamówieniem będą takie jaja to ja nie wiem czy allegro pod tym względem lepiej funkcjonuje ???
    --
  2.  permalink
    Witam Was Mamuski :D Przyszedlam potrzymac kciuki za rodzace i te meczace sie z odchodzacym czopem :)
    Venus wszystkiego co najlepsze :*
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Katka super że Malutka się obróciła !!! przypakuje jeszcze zobaczysz będzie mieć ładną wagę

A ja muszę pow. że co raz częściej biodra czuje że je mam tylko boleśnie :confused: nie ma źle tylko taki ból jak na zmianę pogody
    a i najważniejsze kupiłam Komode :]]] co prawda używana za 25 e ,ale blat jest duuuży położyłam na nim przebierek co bym miała na wprost siebie dzieciątko nie bokiem -i brakuje 10 cm deski - ale mam pomysł co by przedłużyć tył deską wiec nie będzie źle ,aha no i przemaluje ją tzn. m.
    Macie jakiś pomysł jaką farbą takie mebelki malować ?

haha - i witam się w 28 tygodniu :]]]] Boże dajesz nam siłe i Czas ,wiecie jakie to dla mnie ważne , może dlatego że za dużo się naczytałam nasłuchałam co może sie stać a my tak pięknie rośniemy .
    Wspaniale doświadczać takiego szczęścia i mogę się z Wami podzielić tym i cieszyć każdym Waszym minionym tygodniem w Zdrowiu i spokoju!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    _kasiek_: ja mogę bo już mi brzuch nie przeszkadza (w każdym razie nie na tyle, żeby nogi nie podnieść)

o to poproszę :)
    sysiajaw: się robi... Kooopas w dooopas :updown:

przyjęłam ;)
    Hope - trzymam kciuki :) Ale fajnie :) Niedługo będziesz tulić Dominisia :)
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    edzia503: haha - i witam się w 29 tygodniu :]]]]

a nie w 28? :cool:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    sysiajaw: a nie w 28? :cool:

Tepraszam racja :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    edzia503: Tepraszam racja :shamed:

przecież nie masz za co przepraszać, po prostu się zastanawiałam przez chwilkę czy masz dobrze suwaczk ustawiony :winkkiss:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Chyba tak ....?!?
    Chociaż jak jestem u gina , mierzy maluchy to wiek ciąży(wg suwaczka) pokrywa się z wzrostem Maluchów
    I to jest niesamowite bo do 20 tyg, i bliźniaki i pojedyncze rosną tak samo potem już indywidualnie , a Moje rosną tak jak wasze pojedyncze chociaż jest ich dwoje pytanie tylko jak będe wyglądać i się toczyć :rolling:
    Zdj.mam sprzed tyg.odnajdziemy kabel.do tel. albo aparatu cyknę nowy i chyba czas na porównania będzie bo dużo nas z dnia na dzień :tooth:

Treść doklejona: 24.08.12 14:55
    Sysia a te nowe rzeczy kupiłaś typowo chłopieńce czy uniwersalne ???
    Ciągle myśle o Was i tak sie zastanawiam jak to u Nas będzie na szczeście mamy I Zosie i Henia- a dla małego dużo białych wiec jak będą 2 dziewczynki to bez tragedii - gorzej jak 2 chłopców- 29 wizyta znów poproszę o sprawdzenie
    --
    •  
      CommentAuthorOlenka79
     permalink
    Moje Drogie, żegnam się z Wami na 2 tygodnie - zmykam na urlop. Nie wiem, czy po powrocie dam radę nadrobić wszystkie posty :wink: Tym z początku listy życzę szczęśliwego rozpakowania, a pozostałym - spokojnego oczekiwania :smile: Do zobaczenia za 2 tygodnie! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Ale dziewczyny szybko piszecie, chwilę mnie nie było i nie wyrabiam się z czytaniem :wink:
    Katka- super wiadomości z wizyty, wiedziałam że Misia sie obróci i będzie wszystko ok :tongue:
    Hope poród się zbliża wielkimi krokami :cool:
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Olenka79: Olenka79

Tobie też udanego Wypoczynku i Nabierz sił na pozostałe tyg. :]]]
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    edzia503:
    Sysia a te nowe rzeczy kupiłaś typowo chłopieńce czy uniwersalne ???

Wybieram raczej uniwersalne, ale kupiłam parę niebieskiech, bo w niebieskie dziewczynkę w razie co ubiorę, a chłopca w różowe nie bardzo :tooth:

Treść doklejona: 24.08.12 15:05
    Olenka miłego urlopu :bigsmile:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    sysiajaw: Wybieram raczej uniwersalne, ale kupiłam parę niebieskiech, bo w niebieskie dziewczynkę w razie co ubiorę, a chłopca w różowe nie bardzo :tooth:

o właśnie , dobre rozwiązanie a kiedy następne podglądanie - niespodzianki ????
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    a ja dziś moją ginkę "zmolestowałam" by sprawdziła, czy Misia pozostaje dziewczynką na dzień dzisiejszy i okazało się, że nic podłużnego między nóżkami nie wyrosło :) powiedziała, ze na 100% dziewczynka :)
    --
  3.  permalink
    sysiajaw: Wybieram raczej uniwersalne, ale kupiłam parę niebieskiech, bo w niebieskie dziewczynkę w razie co ubiorę, a chłopca w różowe nie bardzo

ja po tych ostatanich rewelacjach z płcią zaczęłam wybierać więcej rzeczy w kolorze kremowym, seledynowym, żóltym, w razie jakby się pleć zmieniła :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    A ja właśnie wróciłam z bazarku z torbami pełnymi warzywek i owoców dla zdrowotności :wink: i teraz mój malutki dostał czkawki :bigsmile: - jakie to cudowne... A przy okazji przez ostatnią godzinę 3 razy stwardniał mi brzuch, że lewo szłam... Żeby nie było - nie dźwigałam, mama mi pomagała :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Albo ktoś mnie wywalił z listy, albo jest ona kopnięta.
    --
    Nie miałam okazji jeszcze pogratulować nowym mamusiom, co niniejszym czynię:flowers:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    edzia503:
    o właśnie , dobre rozwiązanie a kiedy następne podglądanie - niespodzianki ????

Edziu za 1,5 tygodnia :devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Dii: i teraz mój malutki dostał czkawki :bigsmile:

moja też ma właśnie czkawkę od 2 minut :) to się zsynchronizowali ;)
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    violet_flower: ja po tych ostatanich rewelacjach z płcią zaczęłam wybierać więcej rzeczy w kolorze kremowym, seledynowym, żóltym, w razie jakby się pleć zmieniła :tongue:

nie dziwię się :devil:, jak się dowiedziałam, że kuleczka urodziła Mateuszka a nie Martynkę to zrobiłam -:shocked:, a później sama się dowiedziałam, że u mnie sytuacja podobna haha :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Dziewczyny, strasznie wypadają mi włosy:sad:
    W poprzedniej ciąży tego nie miałam, wręcz przeciwnie-włosy były dość mocne.
    Czy mogę coś z tym zrobić?
    Macie jakieś sprawdzone (i możliwe w ciąży) sposoby na ogarnięcie problemu?
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    _sushi_: Macie jakieś sprawdzone (i możliwe w ciąży) sposoby na ogarnięcie problemu?

to pewnie brak witamin, myślę że powinnaś zacząć brać jakieś, ale lepiej się skonsultuj :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    _sushi_: Macie jakieś sprawdzone (i możliwe w ciąży) sposoby na ogarnięcie problemu?

Kochana ja na początku, tak do 4-5 miesiąca też miałam taki problem. Dodatkowo się przetłuszczały i pojawił się łupież - gdzie nigdy go nie miałam... ale wszystk się unormowało i teraz siłą mi włosów nie wyciągniesz - jestem mega zadowolona, bo nigdy nie miałam tak mocnych włosów :) to nic innego, jak zmiany hormonalne - daj organizmowi przywyknąć do nowej "sytuacji" :)
    --
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Mi też strasznie wypadają, bo są osłabione przez leki które biorę. Przeczesze je dłonią i zostaje mi garść włosów. W końcu wyłysieje :shocked: A witaminki biorę, chociaż niewiele dają.
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Myślę, że witaminy niewiele tu pomogą, to pewnie raczej hormony tak działają. Pewnie tak jak Katka pisała, trzeba przeczekać to i się unormuje.
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Malisiek: A witaminki biorę, chociaż niewiele dają.

No własnie... a wyniki badań mam bardzo dobre (lepsze nawet niż przed ciążą), więc wolałabym nie brać niepotrzebnie.
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    to nic tylko czekać :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    sysiajaw: to nic tylko czekać

aż wszystkie wypadną?:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    _sushi_: aż wszystkie wypadną?:crazy:

:rolling: skoro nie ma innego wyjścia :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    W sumie...byłaby okazja, żeby codziennie mieć inną fryzurę:devil: tylko znaleźć fajny sklep z perukami i załatwione :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    hopelight: a mi nadal czop odchodzi, zaczynam sie bac....to juz chyba niedlugo....teraz bylo tego mnostwo!

spokojnie - mi takie "mnóstwo" odeszło już 27 maja !!!! potem (tzn w kolejnych dniach) tego "mnóstwo" było jeszcze więcej....a urodziłam 17 czerwca :wink: no ale bywa różnie - w pierwszej ciąży odeszło mi na 9 godzin przed narodzinami córeczki
    --
  4.  permalink
    przypomnijcie mi plis tego sprzedawce na all
    -- [url=http://www.suwaczki.com/][img]
  5.  permalink
    Hej kobitki. Dziękuję za kciuki! Ja wciąż w dwupaku.
    Zostawili mnie dziś na cały dzień na oddziale.
    Założyli jakiś balonik który ma mi pomoc w rozwarciu i wywołać skurcze.
    Ale moja córcia i tak uważa ze wyjdzie kiedy zechce i cały ten osprzęt nie przynosi efektów.
    Przepraszam, ze od rana nie dałam znać ale nie miałam siły. Teraz złapałam szpitalowego hot spota. :)
    Czekam do rana czy samo coś się nie ruszy, a dalsze decyzje jutro na obchodzie.
    Także cały czas okupuje piesze miejsce.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.