Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na opuchlizne lekarza kazał mniej pić i jak najwięcej nogi odciążać a myślałam,że grozi mi szpital;)...
Misia główkowo ułożona – grzeczna dziewczynka - czyli planowana cesarka 4 września odwołana :)
Ale z drugiej strony teraz będziesz czekać aż coś się wydarzy samoistnie - mimo wszystko to jest lepsze dla Ciebie i Michalinki
--
no właśnie :) a poza tym, jak była ta cesarka zaplanowana, to wiedzieliśmy kiedy mój Przemek ma zjechać z pracy do domku na te 3 tygodnie a teraz...
niemożna jeszcze bardziej obciążać nerek gdyż i tak są mocno obciążone przez malucha,można pić ale wiadomo z głową
ja odkąd twardnienia mam bardziej dokuczliwe, czyli od około 2 miesięcy, to miałam wizytę co 2 tygodnie i konieczne sprawdzanie szyjki... ale myślę, ze Twój ginekolog wie, co robi...
Katka... muszę to napisać... A NIE MÓWIŁAM, że się obróci oczywiście, no i jak tu dogodzić kobiecie w ciązy, cesarka źle, poród sn też źle bo nie wiadomo kiedy
szanownych pośladków, to poproszę takiego kopniaka, co by do porządku przywrócić
ja po tych ostatanich rewelacjach z płcią zaczęłam wybierać więcej rzeczy w kolorze kremowym, seledynowym, żóltym, w razie jakby się pleć zmieniła
Macie jakieś sprawdzone (i możliwe w ciąży) sposoby na ogarnięcie problemu?
a mi nadal czop odchodzi, zaczynam sie bac....to juz chyba niedlugo....teraz bylo tego mnostwo!