Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czekam do rana czy samo coś się nie ruszy, a dalsze decyzje jutro na obchodzie.
moje dziecko zwariowalo ,zjadlam troche nutelli a szaleje strasznie ,az na szyjce czuje :d
I mam sposob ,moje dziecko sie odwraca tylkiem do mnie 2 -gi miesiac na badaniu usg ,wiec przed wejsciem do gabinetu bede pozerac nutelle
dziewczyny czy mialyście skurcze przepowiadające? jakie one są? i na ile przed porodem srednio się pojawiają?
A bóle jak na @ i bóle krzyża przy tym to też takie przepowiadające ? czy takie że trzeba szykować się juz na poród?
dziewczyny czy mialyście skurcze przepowiadające? jakie one są? i na ile przed porodem srednio się pojawiają?
Ja dzisiaj po wizycie Kamil waży 2470 i ma 46 cm wzrostu :-) ktg idealne i tak sobie pomyślalam jakie to szczęście, że maluch zdrowy a wszystko inne to drobiazgi
Chyba pójdę do ginekologa jeżeli jutro będę się tak samo czuć, generalnie jest lepiej niż popołudniu było ale martwię się tym podbrzuszem, mam nadzieje, że nic złego się nie dzieje
i dodatkowo zdawało mi się , że mała mi napiera na szyjkę okropnie. Usiedzieć nie mogłam, pochodziłam trochę i przeszło. Jak się dziś powtórzy to chyba zadzwonię do gina.
judka25 - a Ciebie widzę dalej nic nie bierze