Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tak właściwie to nie. Mi się podobają firmy Jedo, ale tu w Anglii nie mamy opcji, żeby je obejrzeć na żywo, także to odpada i bardzo żałuję Ogólnie ja zwracam uwagę, żeby koła były duże i najlepiej gumowe, pompowane. I właśnie ciężko mi tu coś takiego znaleźć.
Za dużo się nazbierało i dziś był wybuch wszystkich moich emocji
a on mi pokazuje obiektyw do aparatu
no zaczęło mi teraz szybciej lecieć - faktycznie...
ja kupiłam dla Maluszka Jedo Fyn 4 ds i jak na razie jestem bardzo zadowolona, zobaczymy jak się sprawdzi w terenie ale polecam - zdecydowanie wysoki stosunek jakości do ceny
Jak ja żałuje że nie ma go w wersji podwójnej ,bo bez wahania bym go zamówiła
Mi dzisiaj hormony ciążowe szaleją
Pokłóciłam się z mężem strasznie, wszystko wykrzyczałam co mi w głowie siedziało (kurde nawet sprawy sprzed kilku lat)
Już dawno się tak nie zachowywałam
Ale teraz mi lżej !!!
A mój ślubny wczoraj mi zakomunikował, że kupił coś dla Dzidzi, myślałam, że padnę, bo sam od siebie nigdy nic nie kupił, myślałam, że jakiś ciuszek albo zabawkę, a on mi pokazuje obiektyw do aparatu .Że niby zdjęcia jej będzie robił .
Mi dzisiaj hormony ciążowe szaleją
Pokłóciłam się z mężem strasznie, wszystko wykrzyczałam co mi w głowie siedziało (kurde nawet sprawy sprzed kilku lat)
Już dawno się tak nie zachowywałam
Ale teraz mi lżej !!!
a macie jakiś inny model na oku, czy jeszcze nie?
http://allegro.pl/3w1-wozek-blizniaczy-tako-jumper-duo-foteliki-i2573319626.html
Edzia503 a jak się czujesz? duży masz brzuszek?
Treść doklejona: 25.08.12 15:18
Podoba mi się taki kolor uniwersalny, patrze na podobne kolory dla mojej dzidzi
Jest wątek o wózkach jak wybrać najlepszą brykę. Ale jak zaczęłyście to mojej koleżance sprawdził się chicco trio Tour 4 (na 4 kołach), sama miałam przyjemność prowadzić spacerówkę i jak bym miała kasę to teraz kupiłabym ten właśnie
Piankowe. Nie widziałam tu pompowanych, chociaż takich szukaliśmy
Wózek jakoś na dniach, być może nawet dziś, jak rodzice będą chcieli(oni sponsorują, jako dziadkowie ) A z huśtawą się tak śpieszyć nie będziemy, bo planowałam kupić na necie, nawet używaną, bo dzieć długo jej nie poużywa, a cena to 79-100 funciaków.
a mi dziś w sklepach zaproponowali takie wózki http://www.euro-cart.eu/nasze_produkty/passo.php?color=ocean-blue i Jedo Fyn 4 DS Classic, jak usłyszeli że urodzi się w grudniu to mówili że gondola powinna być większa i jeszcze nie wiem który mi się bardziej podoba ... a i uprzedzili że trzeba 5 tygodni wcześniej zamawiać
A wiesz, że nie mam pojecia jak to jest z tymu kołami :P Nigdy nie miałam doczynienia z wózkami dla bobasów, więc się totalnie nie znam Ale jest fajny, lekki i zgrabny, więc pasuje nam idealnie
Niby z mężem w przesądy nie wierzymy, ale i tak czekaliśmy do połowy ciąży, zanim zaczeliśmy kupować wszystkie rzeczy. Teraz jestem na końcówce, więc nie ma na co czekać, bo później może nie być czasu na zakupy. Albo żeby się później nie okazało, że akurat nie mają tego wózka i trzeba czekać, aż im towar dowiozą. Wole już wszystko mieć
A ma plecak, czy torbę ?
A Wy na jaki kolor jesteście zdecydowani ? a jak z wyprawką?na jakim etapie jesteś?
Ja wam powiem dziewczyny że dostałam przyśpieszenia po 29 tygodniu jak ciąża zrobiła się zagrożona i nieźle to odczułam po kieszeni.
Pod koniec aukcji tak się podjarałam, że aż się cała czerwona zrobiłam z wrażenia
sąsiadka ma torbę do tego wózka
a z wyprawką to mi idzie powoli - na razie mam wózek i ciuszki (r. 56-68 i troszkę 74)
we wrześniu - jakoś w 2 połowie miesiąca lub pod koniec chcę zamówić łóżeczko, materac, pościele, no i cała reszta - kosmetyki, pieluchy, rzeczy do pielęgnacji i te inne drobnostki jakoś żeby to zebrać max do połowy października...
więc myślę, że nie za późno i że się wyrobimy ze wszystkim
zresztą łóżeczko i te inne rzeczy mam już upatrzone na allegro, więc przynjamniej po sklepach nie będe musiała już chodzić - no chyba, że mi coś wpadnie w oko :)
a u Was jak tam? podczytywałam, że już kompletujesz ciuszki, wózek też zamówiony, a reszta?
Ha! Udało mi się wygrać aukcję na ebayu na tą huśtawę. Za 50 funciaków. Pod koniec aukcji tak się podjarałam, że aż się cała czerwona zrobiłam z wrażenia
Cześć dziewczyny, chyba powoli będę mogła do Was dołączyć... 7 mies temu byłam tu, ale tylko na chwilkę, mam nadzieję ,że teraz los się uśmiechnie aż do rozwiązania :)
Po prostu się w tym zakochałam, jako że córcia ma mieć na imię Maja. Zachwyca mnie wszystko z pszczółkami I
oj niech sie zadzieje wkoncu
A czy ktoś wie co z dorotką? Czy urodziła?