Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorjudka25
    • CommentTimeAug 26th 2012
     permalink
    mooniia: no i dzis idziemy na chrzciny do szwagra - a chce mi sie tak ze hej :confused:

Mi jak się nie chciało gdzieś iść na imprezę typu chrzciny, wesele, komunia, to pocieszałam się tym, że pewnie coś dobrego tam zjem, innego niż w domu i że pewnie jakieś dobre ciasta będą :tongue:
    A że lubię jeść, to szybko mi ochota wracała :tongue:
  1.  permalink
    Witam się niedzielnie:wink:
    Widze ze imię Maja dla wielu mam i tatusiów jest tym ulubionym, nam też się najbardziej Maja dla dziewczynki
    podoba:-)
    Coś ta czołÓwka się ociąga z rozpakowywaniem, trzymam kciuki za, liderki, żeby Wam szybko poszło:wink:
    --
    • CommentAuthorAnecia84
     permalink
    No ja nadal w dwupaku a tak chciałabym wam napisać że Ludiwś się ewakuował.:devil: Nie mam bóli, spacer nie pomaga, laktator nie pomaga jeszcze mąż został ale dam mu sie najpierw wyspać bo w nocy przyjechał i w tygodniu mało spał. Jutro mam się stawić do szpitala na oddział i zobaczymy czy coś będą robić. Miłego dnia dziewczyny:bigsmile:
    -- ;;;;
  2.  permalink
    mooniia: a mnie od wczoraj cos pobolewa w okolicach pepka po prawej stronie to taki krótkotrwały bol jakby skurcz, ale brzuch miekki, nie stawia sie, nie mam pojecia co to jest

Może gdzieś jelito jest podrażniane, ja tak mam. Macica rośnie i naciska na jelita, więc może to to.
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Witam się niedzielnie:bigsmile:
    Hope ja ma identyczne objawy, jak Ty. Od podbarwiony na różowy śluz, brzuch mnie pobolewa i w nocy bolały mnie plecy. Brzuch też mi twardnieje, czasami to jest bolesne, ale regularne to raczej nie jest. Sama już nie wiem. Zastanawiałam się czy nie jechać do szpitala, ale stwierdziłam, że chyba nie ma po co bo i tak mnie odeślą do domu...:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
    • CommentTimeAug 26th 2012 zmieniony
     permalink
    moonia, ja też tak miałam na tym etapie - to takie dziwne uczucie, impuls, jakby ktoś pociągnął za jakieś więzadełko, jakby poraził prądem w tym miejscu - taki chwilowy skurcz w jednym miejscu :) najczęściej przy jakimś gwałtownym ruchu - do tej pory to czasem mam - aż mi ciarki wtedy przechodzą, bo to takie dziwne uczucie :) Ponoć to rozrastająca się macica, zupełnie normalne :) Moja sis też to miała...
    Dziewczynki, mały ruch dziś na forum ale mam pytanie... przez te moje skurcze macicy całą ciążę brałam duphaston, luteinę i magnez... teraz w piątek pani ginekolog kazała mi wszystko odstawić, brać tylko witaminki ale... odstawiłam ten magnez i łapią mnie skurcze, to w pachwinie, to w stopie, dziś kciuk mi skacze jak oszalały... :/ Czy powinnam wrócić do magnezu i czy to nie opóźni mi porodu... bo przecież magnez też łagodzi skurcze brzuszka... Co robić?
    --
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Katka moja kuzynka brała do samego końca ciąży bo miała okropne skurcze łydek. Poród zakonczył się cc, ale nie ze względu na magnez, tylko na ciśnienie. Najlepiej gdybyś to skonsultowała z lekarzem, ale ja na twoim miejscu bym brała bo po co masz cierpieć:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    magic1984: Katka moja kuzynka brała do samego końca ciąży bo miała okropne skurcze łydek. Poród zakonczył się cc, ale nie ze względu na magnez, tylko na ciśnienie. Najlepiej gdybyś to skonsultowała z lekarzem, ale ja na twoim miejscu bym brała bo po co masz cierpieć:wink:
    --

wzięłam dziś rano, bo ten kciuk mnie do szału doprowadzi :/ jutro do ginki zadzwonię...
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie, póki co krechy ciemnieją z dnia na dzień wiec chyba jest dobrze, teraz byle do wizyty.
    --
  3.  permalink
    No to trzymam kciuki za nasze skurczowe dziewczyny:bigsmile:
    dorotka, hopelight, magic już niedługo będziecie tulić Wasze Kruszynki:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    Eveke trzymam kciuki za wizytę:))
    --
  4.  permalink
    Czesc Dziewczyny!

Kurcze szkoda mi ze musze odejsc z tego watku:wink: 9 miesiecy to kawal czasu:bigsmile:
    Juz opanowalam system radzenia sobie z dwojgiem dzieci hehe :tongue:
    Karolek grzecznie przesypia nocki,budzi sie na jedzenie i zmiane pieluszki:bigsmile::bigsmile:W dzien otwiera ocia i sie przyglada i slucha:bigsmile::bigsmile:Cudenko poprostu.Dzisiaj taka sliczna pogoda,ze idziemy na pierwszy dluzszy spacer:bigsmile:

Bede do was zagladac i kibicowac przyszlym mamusiom zeby mialy szybkie i malo bolesne porody:wink:U mnie drugi porod przebiegal o wiele ciezej niz pierwszy.Chcialam wstac i na stojaco rodzic bo tak mnie mniej bolalo,ale polozne wiedzialy,ze porod szybko postepuje i nim sie obejrzalam malutki byl juz na brzuszku hehe:tongue: Nacinana nie bylam,udalo sie ochronic krocze.Peklam tylko na jeden szew na zewnatrz i wewnatrz.Nie bralam zadnych lekow przeciwbolowych.Podano mi po porodzie Oksytocyne zeby macica sie dobrze obkurczyla i infekcji nie bylo jak ostatnio.
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    katka_81: moonia, ja też tak miałam na tym etapie - to takie dziwne uczucie, impuls, jakby ktoś pociągnął za jakieś więzadełko, jakby poraził prądem w tym miejscu - taki chwilowy skurcz w jednym miejscu :) najczęściej przy jakimś gwałtownym ruchu - do tej pory to czasem mam - aż mi ciarki wtedy przechodzą, bo to takie dziwne uczucie :) Ponoć to rozrastająca się macica, zupełnie normalne :) Moja sis też to miała...

dzieki katka :) ja własnie nie pamietam abym w poprzednich ciazach tak miała, ale jak widac kazda ciaza inna i jak poszperałam to widze, ze to czesty problem :)
    -- mama piątki :)
  5.  permalink
    Ewelinka witam:)będzie dobrze-napewno bedzie dobrze:)
    -- ,
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    Hej...ja właśnie popijam kawkę(nigdy mi tak nie smakowała jak w ciąży:smile:),obiadek się gotuje i oczywiście zaglądam co u Was:bigsmile:. Troszkę mnie zestresowałyście,jak przeczytałam od którego tyg.kompletujecie wyprawkę dla swoich maluszków:shocked:...bo ja jeszcze nie mam NIC,nawet nie byłam oglądać w sklepach-jakoś mi się cały czas wydaje, że mam mnóstwo czasu,a poza tym cały czas się zastanawiam, gdzie ewentualnie to wszystko poupychać. Widzę,że większość z Was dużo rzeczy kupuje na allegro-ja jestem troszkę zacofana:shamed: i jeszcze ani jednej rzeczy nigdy przez all nie kupiłam-jestem taki dziwak, że muszę coś dokładnie pomacać,pooglądać i dopiero wtedy decyduję się na zakup "czegoś". Ale widzę, że ceny raczej są niższe,więc może muszę się przekonać do tego typu zakupów:wink:. Pozdrawiam i serdecznie gratuluję rozpakowanym mamusiom. :bigsmile:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Liderki Kochane już niedługo tak naprawdę niewiele dzieli was od tych chwil.!!!Dacie rade ,marudźcie jeśli to Wa pomoże ...:wink:

Judka rzeczywiście niewiele potrzebujesz do regeneracji , ale jak pamiętam też tak miałam na końcówce ,i po porodzie tak samo i w dodatku bardzo się to przydało
    Cobraczku fajni że ogarniasz @-ke to jest to czego ja się obawiam najbardziej , ale innej opcji niema jak tylko sobie poradzić :wink: a jeśli chcesz ciągle z nim być no problem , tylko pewnie jest co czytać na rozpakowanych :bigsmile: Miłego nd. spaceru !!!!

Monia a brałaś no spe czy to jest aż taki ból da się bez niej wytrzymać ?Chrzciny fajnie będzie ,to nie aż tak długo a może rzeczywiście jakieś pyszności będą ?

Ruda Nie przejmuj się to przyjdzie samo i w odpowiednim momencie , tylko potem możesz mieć mniej sił na to , dla tego też wiele z Nas woli zacząć szybciej .Ale ja też mam takie cos ze chcę obejrzeć przed kupnem :wink: a allegro ,jeśli jest sprawdzony sprzedawca ma konkurencyjne ceny to czemu nie???
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Ja też nadal w dwupaku :neutral:. Zaraz za gotowanie obiadku się zabieram. W nocy brzuchol się stawiał, dalej bóle @ i zero regularności. Ciekawe, która z nas pierwsza się rozpakuje :devil:.
    Eveke pamiętam Twoją historię - powodzenia!!!
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Witam się w rozpoczętym 31 tygodniu! :tooth:

Noc miałam kiepską, bo od 3 do 6 nie mogłam spać i się kręciłam w łóżku z boku na bok, a teraz wstałam niewyspana :confused: Do spania nie wracam, bo mama jedzie na zakupy, a ja z nią, bo nie przegapiłabym okazji do buszowania po sklepach. Tym bardziej, że w tamtym dziecięcym co jest w tym centrum jeszcze nie byłam i muszę zobaczyć co ciekawego tam mają :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorCaris
     permalink
    Witam się i ja:bigsmile:
    Też pół nocy nie spałam, jak już zasnęłam, to śniły mi się koszmary (że plamię żywą krwią) i budził mnie ból brzucha... Ten brzuch chyba mnie boli po przekręceniu się dziecia...
    Jeszcze nie jestem na końcówce, a już zaczyna się robić "faaajnie":bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Cześć dziewczyny :bigsmile: witam się z Wami w ten niedzielne południe :bigsmile:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 26.08.12 12:17</span>
    Eveke witamy wśród nas:bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    ruda03: Troszkę mnie zestresowałyście,jak przeczytałam od którego tyg.kompletujecie wyprawkę dla swoich maluszków...bo ja jeszcze nie mam NIC,nawet nie byłam oglądać w sklepach-jakoś mi się cały czas wydaje, że mam mnóstwo czasu,a poza tym cały czas się zastanawiam, gdzie ewentualnie to wszystko poupychać. Widzę,że większość z Was dużo rzeczy kupuje na allegro-ja jestem troszkę zacofana i jeszcze ani jednej rzeczy nigdy przez all nie kupiłam-jestem taki dziwak, że muszę coś dokładnie pomacać,pooglądać i dopiero wtedy decyduję się na zakup "czegoś". Ale widzę, że ceny raczej są niższe,więc może muszę się przekonać do tego typu zakupów

Nie masz co się przejmować. Ja dopiero mam kilka ciuszków i nic poza tym. Pewnie w przyszłym tygodniu się zbiorę. A na allegro też jeszcze nic nie zamawiałam dla malucha, bo boję się tych rozmiarówek... wolę na żywo zobaczyć:bigsmile:
    Tak więc masz spoooooro czasu:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    Dii: Tak więc masz spoooooro czasu
    --

Jasne że nie ma się co stresować , ale z tym czasem jest różnie . Czasem , odpukać , jest zakaz chodzenia i dooopa :confused:
    Ja właśnie tego się bałam bo w pierwszej ciąży od 7 miesiaca leżałam w szpitalu
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    A ja teraz będę motywować moje dziecko do wyjścia :devil:
    Idę na długi spacer:tongue:
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Część moje kochane e-koleżanki :bigsmile:
    Przeleciałam tylko wzrokiem tematy, widzę, ze żadna nie urodziła :devil:
    Na razie jestem strasznie słaba i obolała jak sto bandziorów, jutro mi zdejmą szwy i mam nadzieję poczuję się lepije, bo w sumie to juz długo - 5 dni, a ja lledwo chodzę :confused: no i to, że słabo mi cały czas :confused: Co tam, wzmocnię sie i będzie OK :wink:
    Pierwsza wspólna noc jeszcze w szpitalu, OK, chociaż spałam tylko 2 godziny - ale to chyba zprzejecia :wink:, pierwsza noc w domu, niby OK, bo mała tylko trochę płakała, ale jacyś jeszcze nie zorganizwoani jestesmy, wiec my prawie nie spaliśmy, Dzisiajesz anoc już lepsza, malutka spała ładnie co 3 h budziła się na karmienie wiec niby ładnie jak na 4dniowego noworodka :smile: Generalnie najlepiej jej sie śpi przy cycu, ale ja wtedy nie spię, wiec uczymy sie odkłądania do łóżeczka :cool: A co wychowywac trzeba od początku :wink:
    dziękuje Wam za wszystkie OOOooo i komplementa dla mojej sznuróweczki :wink: Jak sie bardziej ogarnę, to jeszcze wstawię zdjecia, ale to za chwile! Mooniia dizęki za to moje zdjecie ;-)
    Judka, dorotka, hope - kciukam.
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    No mamuśka : ) wcinaj witaminki coby się wzmocnić . Mała śpi przy cycu bo najbezpieczniej jak sie słyszy serce mamy :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Wróciłam ze spaceru, ponad godzinę szybkim tempem. Sapałam strasznie :shocked:, kondycja zerowa :devil:
    Zmęczyłam się porządnie :wink:, ale na moje dziecko chyba nic nie działa i mu się nie śpieszy do wyjścia :devil:

Ulcia pisz od czasu do czasu, bo my tęsknimy :tongue: :hugging:
    Odpoczywaj jak najwięcej, o ile się da :cool: i koniecznie bierz witaminki, żebyś się wzmocniła.
    I ogólnie niczym się nie przejmuj. Po malutku nauczycie się wszystkiego i poznacie się z Martynką, przecież to dopiero 5 dni, a 2 dni w domku.
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Witam się niedzielnie!
    Moja koleżanka urodziła dziś bliźniaki w 36 tyg, ale jestem podjarana:bigsmile:
    Najlepsza była moja pierwsza reakcja - "wyglądają jak normalne dzieci":shocked:

Trzymam kciuki za wszystkie mamusie "na wylocie"! :peace:
    •  
      CommentAuthorKarolyn
     permalink
    dziewczyny wody mi odeszly 3majcie kciuki!
    -- Syn 1 ~ 2012 & Syn 2 ~ 2017
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    Powodzenia hope!!!:)
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    hope, powinno pójść szybko - bez szyjki i z takim rozwarciem :) trzymam kciuki :)
    --
    • CommentAuthorNatalia122
     permalink
    hope trzymamy :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Hope trzymam kciuki za szybki i łatwy poród!:thumbup:
    --
  6.  permalink
    Kciuki zaciśnięte:thumbup:
    --
     permalink
    Dziewczyny co spakowac do torby do szpitala?
    spakowałam koszule, szlafrok, majtki, podkłady, kosmetyki to później, klapki, ręczniki papierowe, ręczniki, skarpetki, jakieś sztućce to wiadomo że też się przydadzą ale z takich ogólnych rzeczy to coś pominęłam?
    Dla małej mam osobna torbę żeby nie wertować na porodówce w jednej.
    --
    •  
      CommentAuthorPajacynka
     permalink
    Trzymam kciuki hope :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Natalia122: Dziewczyny co spakowac do torby do szpitala?

papier toaletowy, ja mam klapki pod prysznic dodatkowo, kubek, woda niegazowana, biszkopty na porodówkę, moze być gorzka czekolada, aparat, hmmm.... dopiszę jak mi się przypomni :)

Treść doklejona: 26.08.12 18:11
    natala, laktator mam jeszcze, kremik do sutków
    --
     permalink
    aparat to dodatkowa torba :bigsmile: mój M weźmie swój cały osprzęt, przeciez o tym nie zapomni :bigsmile: klapki pod prysznic tez mam wlasnie w torbie a takie do smigania to wezme w drodze bo mam je na nogach :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    no to chyba wsio :)

Treść doklejona: 26.08.12 18:13
    a staniki?
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    hej , ja na chwile bo własnie weszłam do domu po chrzcinach, ale spiesze sie doniesc, ze

Dorotka urodziła wczoraj o 22 Kinge przez cc waga 4270 i 62 cm :) mam jej zdjecie, ale to potem :))
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorCaris
     permalink
    Hope,
    Natala, mam jeszcze wkładki laktacyjne, ładowarkę do tel. (piszę, bo ja notorycznie zapominam), termometr...
    Gratulacje dla Dorotki :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    gratulacje dla dorotki :)))
    1. Anecia84 23.08.2012 (chłopiec)
    2. magic1984 28.08.2012 (chłopiec)
    3. madzinka83 30.08.2012(dziewczynka)
    4. judka25 31.08.2012 (chłopiec)
    5. Hopelight 02.09.2012 (chłopiec)

6. NadziejaUmieraOstatnia 06.09.2012 (chłopiec)
    7. Pajacynka 07.09.2012 (chłopiec)
    8. oranda 15.09.2012
    9. katka_81 17.09.2012 (dziewczynka)
    10. Natalia122 20.09.2012 (dziewczynka)
    10. kapelusznick 20.09.2012 (chłopiec)
    11. asia_ 22.09.2012 (dziewczynka)
    12. sysiajaw 24.09.2012 (niespodzianka)
    13. leneczka8484 25.09.2012 (chłopiec)
    13. Olenkaka 25.09.2012 (dziewczynka)
    14. ASulek 30.09.2012 (chłopiec i chłopiec)
    14. monika 1205 30.09.2012 (chłopiec)
    15. Ber1987 05.10.2012 (dziewczynka)
    16. magdalenka2610 07.10.2012 (chłopiec)
    17. łośćń 12.10.2012 (dziewczynka)
    17. CiastoMiłości 12.10.2012 (chłopiec)
    18. KasiaTasia 13.10.2012
    19. Dii 16.10.2012 (chłopiec)
    20. sensuall 26.10.2012 (chłopiec)
    21. Malisiek 3.11.2012 (dziewczynka)
    22. madziauk 10.11.2012 (chłopiec)
    22. isiula. 10.11.2012 (chłopiec)
    23. Linden 12.11.2012
    23. violet_flower 12.11.2012 (chłopiec)
    24. spidermanka 16.11.2012 (chłopiec)
    25. lofbejbe 21.11.2012
    26. edzia503 23.11.2012(chłopiec i dziewczynka)
    27. basia_87 06.12.12(chłopiec)
    28. ruda03 09.12.2012
    29. acia20 12.12.2012 (dziewczynka)
    30. mooniia 21.12.2012(dziewczynka)
    31. artystka80 27.12.2012 (chłopiec)
    32. lapa 30.12.2012 (chłopiec)
    33. Pomarańczka25 2.01.2013
    34. misia-ludek 5.01.2013 (chłopiec?)
    35. kasia151288 16.01.2013
    36. agavva 21.01.2013
    37. igisowa 24.01.2013 (dziewczynka)
    38. marakuya 1.02.2013
    38. GaggataB 1.02.2013
    39. justyna883 2.02.2013
    40. milena1984 3.02.2013
    40. Olenka79 3.02.2013
    41. ikamek 07.02.2013
    42. beagraf 12.02.2013
    43. Addictive 17.02.2013
    44. andziaiw 22.02.2013
    44. milka 1984 22.02.2013
    45. sushi 5.03.2013
    46. venus87 14.03.2013
    47. venika 05.04.2013
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Hope ja to już ,to żeby szybko i jak najmniej boleśnie poszło .ale weekend !!! no miałyście racje ruszyła lista znów. :wink:

Dorotka Gratulacje !!!! Dużo Zdrówka, A jak pokaźna waga :shocked: wzrostem i wagą prawie jak moja Ejam

Isula - pogratuluje ode mnie ,ale się mamuśka spisała w36t wspaniale.Nap.jeszcze jaki duże i Kim są ??? rodziła Sn czy CC ,będziesz miała okazje ich odwiedzić ?
    --
    • CommentAuthorAnecia84
     permalink
    No i jestem na pierwszym miejscu. To teraz mogę zacząć rodzić:bigsmile: Jutro rano mam stawić się do szpitala, ale jeszcze mam nadzieje że do rana coś się wykroi. A jak nie to rano jak coś będę wiedziała to dam znać. Standardowo pewnie zrobią mi KTG i USG i będą decydować co ze mną zrobić.

Treść doklejona: 26.08.12 18:46
    Gratulacje dla Dorotki oczywiście:clap:
    -- ;;;;
     permalink
    gratulacje dla mamusi :bigsmile:
    własnie ! wkladki laktacyjne! ich nawet nie kupiłam :bigsmile: staniki spakowane :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorCaris
     permalink
    Anecia84: To teraz mogę zacząć rodzić

Anecia, ja Cię trzymam za słowo! Ja nie chcę na tym 13-tym miejscu siedzieć :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorjustyna883
     permalink
    Dorotka gratulacje super ze juz masz malutka przy sobie :)
    Venus87 jak sie czujesz? Lepiej troche? Mi sie wydaje ze wlasnie takie sa poczatki. Ja tez tak mialam. Momentami mam wszystkiego dosc boli cale podbrzusze, piersi w glowie sie kreci i ciagle mdli. Teraz mi juz przeszlo i mdlosci i te okropne nie do wytrzymania migreny. Chociaz od wczoraj wieczora pobolewa mnie prawy jajnik ale nie tak mocno, za to jak czuje takie delikatne pukanie w brzuszku od razu zapominam o tych wszystkich nie przyjemnosciach. Wiec kochana glowa do gory teraz juz powoli bedzie tylko lepiej :smile:
    Hope trzymam mocno kciukasy :thumbup:
    -- . [url=http://www.suwaczki.com/][/u
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    edzia503: Isula - pogratuluje ode mnie ,ale się mamuśka spisała w36t wspaniale.Nap.jeszcze jaki duże i Kim są ??? rodziła Sn czy CC ,będziesz miała okazje ich odwiedzić ?

No spisała się:bigsmile: dwóch chłopców, dokładnej wagi nie znam, ale ponad 2kg jeden trochę większy. Dzisiaj miała się stawić w szpitalu, mieli jej porobić jeszcze badania i ustalić termin cc na przyszły tydz, ale przy badaniu na ip okazało się, że akcja się sama zaczęła rozkręcać (ona nic nie czuła) i od razu zrobili operację. Teraz leży biedna słabiutka na morfinie i ketonalu, ale najważniejsze, że dzieciaczki zdrowiutkie i cudowne:bigsmile: mam wiele pytań, ale nie chcę jej teraz męczyć telefonami, niech odpoczywa. A odwiedziny to dopiero jak wrócą do domku i się ogarną, nie chcę się narzucać. Bo wiem, że jej mama i teściowa mają na początku jej pomagać i pewnie cała rodzinka im się zwali na głowę jak to zwykle bywa...

Dorotka - gratulacje!!! :cheer::clap:
    Hope - kciuki za szybką akcję!! :peace:
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Justyna883 dziękuję bardzo za pamięć, nie ukrywam mojego wzruszenia i zdziwienia :bigsmile: Jesteś kochana :flowers: Dziś czuję się dobrze, nauczyłam się, że z samego rana jak wstanę muszę coś zjeść, nie jogurt czy coś takiego! tylko konkretne śniadanie nawet jeżeli nie mam ochoty i nie jestem głodna, jak zjem jest dobrze :bigsmile:No i chyba za dużo jem nabiału ( jogurty, maślanki itp) bo ostatnio zaczęłam wymiotować jak coś podobnego zjem:sad: szkoda, bo potrzebuje wapnia bo mam słabe zęby, mam zdrowe ale wiem, że potrzebuje tego więcej niż normalnie...Lecz po prawej stronie koło pachwiny jak by jajnik pobolewa, kłuje... sama nie wiem co to może być?:shocked: Dziękuje za pamięć :kissing:

Dorotka Gratulacje kochana, w końcu urodziłaś, daj znać jak będziesz miała siły i czas:clap:
    Hope trzymam mocnoooooo kciuki za Ciebie i dzidzie:peace::thumbup:

Cholera!!! dlaczego nie chce mi podkreślać grubiej jak zaznaczam pogrubienie??
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    venus87: Cholera!!! dlaczego nie chce mi podkreślać grubiej jak zaznaczam pogrubienie??

A co masz zaznaczone pod okienkiem, w którym piszesz komentarz? Powinno być Html..
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Dziękuje Isiula :flowers:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.