Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i dzis idziemy na chrzciny do szwagra - a chce mi sie tak ze hej
Katka moja kuzynka brała do samego końca ciąży bo miała okropne skurcze łydek. Poród zakonczył się cc, ale nie ze względu na magnez, tylko na ciśnienie. Najlepiej gdybyś to skonsultowała z lekarzem, ale ja na twoim miejscu bym brała bo po co masz cierpieć
--
moonia, ja też tak miałam na tym etapie - to takie dziwne uczucie, impuls, jakby ktoś pociągnął za jakieś więzadełko, jakby poraził prądem w tym miejscu - taki chwilowy skurcz w jednym miejscu :) najczęściej przy jakimś gwałtownym ruchu - do tej pory to czasem mam - aż mi ciarki wtedy przechodzą, bo to takie dziwne uczucie :) Ponoć to rozrastająca się macica, zupełnie normalne :) Moja sis też to miała...
Troszkę mnie zestresowałyście,jak przeczytałam od którego tyg.kompletujecie wyprawkę dla swoich maluszków...bo ja jeszcze nie mam NIC,nawet nie byłam oglądać w sklepach-jakoś mi się cały czas wydaje, że mam mnóstwo czasu,a poza tym cały czas się zastanawiam, gdzie ewentualnie to wszystko poupychać. Widzę,że większość z Was dużo rzeczy kupuje na allegro-ja jestem troszkę zacofana i jeszcze ani jednej rzeczy nigdy przez all nie kupiłam-jestem taki dziwak, że muszę coś dokładnie pomacać,pooglądać i dopiero wtedy decyduję się na zakup "czegoś". Ale widzę, że ceny raczej są niższe,więc może muszę się przekonać do tego typu zakupów
Dziewczyny co spakowac do torby do szpitala?
Isula - pogratuluje ode mnie ,ale się mamuśka spisała w36t wspaniale.Nap.jeszcze jaki duże i Kim są ??? rodziła Sn czy CC ,będziesz miała okazje ich odwiedzić ?
Cholera!!! dlaczego nie chce mi podkreślać grubiej jak zaznaczam pogrubienie??